| ||
Тема: Языковая проблема - 3D
А я ее уже бегло проглядел, потому задам простейший вопрос - какая судьба в этой книге у протагониста, т.е. главного действующего лица?
И еще - от какого лица ведется повествование - от первого или от третьего?
Вопросы примитивнейшие, на которые ответить не составит вам вообще никакого труда![]()
Ну что, sergey007, усердно хрустим гуглом?![]()
І ще раз про мовну політику.
Новини культури. 24 липня. Відео. Український мультсеріал "Ескімоска" покажуть в Канаді, США, Китаї та Індії.
Два тижні тому роботу над ним закінчила столична Студія дитячих і юнацьких фільмів ім. Ханджонкова.
"Зараз переговори щодо дистрибуції ведемо з Англією та Францією, - каже режисер та сценарист Олексій Шапарєв. - Чомусь в Індії мультфільм хочуть показувати у кінотеатрах. Але це короткі 5-хвилинки — не той формат. З гордістю можу сказати, що в Україні це перший комерційний анімаційний проект, який продався закордон".
Українські телеканали вітчизняною анімацією не зацікавилися.
Ти дебілом, не прикидайся)) Я тобі вже все сказав, прочитаєш, заходь у профільну тему про УПА, поговоримо. Бєгло, нє канаєт)))Сообщение от RJK;30836745[B
П.С. Тим більше, тобі буде корисно почитати про вояків УПА, їх героїчну боротьбу, щоб потім не молоти дурниць у інших темах.
Знову Ви за своє?
Російська мова заслужила надзвичайно велику повагу у сусідній державі!
Там вона і стала державною, "вєлікою" і "могучою", і "многая лєта" їй за це...
А у нас є своя і для себе!
Не може ж увесь світ взяти за державну мову російську тільки тому, що ви її вважаєте "вєлікой" і "могучєй"...
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Русский язык - это один из двух основных языков страны Украина. Причем здесь соседское государство, на соотечественников своих смотрите, на то, что происходит в своей стране, не надо зарывать голову в песок и кричать об одной мове, позиция страуса вам не поможет . Языка - два. И эти два языка- языки нашей страны![]()
Социальные закладки