Алярмо спалил своего клона,
запарился на работе, бідолашний.
|
Алярмо спалил своего клона,
запарился на работе, бідолашний.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
На жаль я зараз маю обмаль часу на книжки, але потрохи читаю "Чорний ворон" Шкіля з екрану смартфону як маю нагоду. Відомий Вам цей твір?..
Взагалі я не схильний вступати в полеміку на сторінках соціальних ресурсів. Це шкодить моєму настрію і в більшості випадків не призводить до позитивного результату, так як кожен залишується при своїй думці.
Вважаю достатнім давати якусь цікаву інформацію по темі, або ілюстраціі мого бачення питання.
Трохи по темі, якщо вже Ви запитали... Я народився в Миколаївській області в російськомовній сім"ї, навчався в російськомовній школі та ВУЗі, але вважаю, що задля збереження моєї краіни потрібна єдина державна мова, для самоідентифікування, заради збереження взагалі української культури. Інакше ця країна може зникнути.
торгую "русофобией"
радій, твоя перемога рівноцінна твоїм знанням з геометрії )
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Я вже казав, що вступати в дебати на форумах не маю ніякого бажання, але трохи висловлюся по вашому питанню. Сподіваюся Ви звернули увагу як багато зараз мусується тема федералізації краіни, візити Путіна, Медведчук з його "українськім вибором" тощо... У данному випадку проаналізував ситуацію, повинно бути зрозумілим, що питання мови - це ще один з чинників який веде до розколу суспільства. Як Ви вважаєте якими будуть наступні кроки цієї оккупантської влади і до чого це може призвести. Я б дуже хотів помилятися, але бачу до чого ми рухаемося.
торгую "русофобией"
Просмотрев статистику ваших сообщений, я обратила внимание, что в основном вы общаетесь на русском )
Что до обоснований - это доводы идейного "совка" - реалии вас не интересуют, вы желаете построить коммунизм, а то, что ваши желания не стыкуются с реальным положением дел, вас не колышет.
Политическая целесообразность не должна вступать в противоречие с потребностями граждан.
Иначе это утопия, как минимум.
Боже, храни Одессу! (с)
О! Я знаю кто это.. Это николаевский пенсионер. Который подавал в суд на мэра Николаева потому что тот где-то выступал на русском языке..
Ну и еще где-то засветился...Вроде даже в какой-то больничке соответствующего профиля...
/* мерзко хихикает */
Так я переважно спілкуюсь російською, і в сім"ї, і з друзями також, але тут, у цій темі бажаю висловлювати свой думки українською.
Щодо моїх висновків, ось невеличка стаття, погляди автора я цілком поділяю.
http://blog.i.ua/user/3459569/1030821/
Последний раз редактировалось Luck_Sky; 24.07.2012 в 18:57.
торгую "русофобией"
Социальные закладки