|
От про те, що Ви - сантехнік із сусідньої ЖЕК, я знав давно, Ви ще бажаєте переконати у тому, що Ви - демагог?
Ми ж балакали щодо взаємодії декого з німцями, Ви ж, не маючи гідної відповіді на це питання, перейшли на якесь "завдання сталіна"???
Я, вуйку, у ЧА не служив, бо ще лазив рачки під стіл, коли вона зникла (як назва), у партії більшовиків теж не перебував з тих же причин!
Так що, Ви, або учіть історію, а потім вже.., або займайтесь своєю "проФФесійною" справою!
Экий ты вёрткий...
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
не,поллитрук,опять ты попутал...на самом деле- я негр преклонных годофф..так что обратился бы ты к дохтуру..окулисту там...или психиатеру..
Ну,до тебя мне далеко...Ви ще бажаєте переконати у тому, що Ви - демагог?
Про Геринга давай..и Манштейна...как они на Лубянке учились..а то- традиционная демагогия у тебя получается,о великий учиттель болтологии..Ми ж балакали щодо взаємодії декого з німцями, Ви ж, не маючи гідної відповіді на це питання, перейшли на якесь "завдання сталіна"???
а за что ж пенсион повышенный получаешь? За расхищение тушенки и портянок со складов? Не лукавь,замполлитр...не надо..Я, вуйку, у ЧА не служив, бо ще лазив рачки під стіл, коли вона зникла (як назва), у партії більшовиків теж не перебував з тих же причин!
Да уж не тебе,старинушка,меня ухапшить...особливо- с такими-то познаниями..Экий ты вёрткий...
Но ты не расстраивайся, клоунадой народ тешить продолжай...![]()
Спасибо за правдивые слова! Оно так и есть!
Но Вы давайте об ОУН-УПА, а не обо мне. Оно так интереснее будет!
У Вас переход на личность оппонента отработан, как у шулера доставание козыря с рукава!
Тешить народ продолжайте, а вот о моменте переименования КА в СА почитайте, а то не смешить народ будете, а "чисто" позориться...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 11.07.2012 в 20:39.
В старое время,дедулёк,шулеров канделябрами били. Так что ты бы это учел..или на почтение к своему седомудию рассчитываешь- и на неприкосновенность в силу дряхлости и юродивости надеешься? Так оно вряд ли..
И насчет переименований- потешил..А что- КПСС в тягнибоковскую "Сволоту" переименовали,что ты перекинулся-то так рьяно? Из коммунистов-интернационалистов в рьяные укропатриоты-нацики?
Ну и коль горазд ты про упу- легко..Что там про вырезанный лазарет? Ляпи,старинушка, дальше...
Пане сантехнік, ну чого Вам моя персона спокою недає?
Чи Вам особисте завдання поклали в усіх темах боротись зі мною?
А щодо ОУН-УПА немає вже чого сказати?
Я так зрозумів що, у вашій ЖЕК ще продовжує існувати партійна організація КПРС?
Невже Ви її очолюєте, пане сантехнік?
Особисто я у "покійних" організаціях не перебуваю: живим - живе, а мертвим - мертве...
Для всё ещё сомневающихся любителей бандеры. Вот, вдумайтесь в этот короткий содержательный текст
![]()
Вероятно,здесь...![]()
Социальные закладки