|
не путай причини з наслідками.
на цей закон я взагалі не заморочуюсь, будь якому юристу навіть студенту першокурснику зрозуміло, що він суперечить конституції, тобто КС його визнає неконституційним і вся наша "політична еліта" збереже лице.
Одні наче намагалися передвиборчі обіцянки виконати.
Другі захистили мову.
І вовки ситі і вівці цілі, тільки баранів як завжди заріжуть.
На его фюзеляже пиковый туз
Турбины ревут люфтваффе блюз
Я не люблю фатального исхода,
От жизни никогда не устаю.
Депутат Збаразької районної ради від «Батьківщини» Юрій Галенда уже сьомий день поспіль голодує. Особливих вимог крім ветування Закону у депутата немає. З моменту голосування закону Ківалова –Колєсніченка, цей чоловік не їсть нічого та поселився біля будівлі районної ради у палатці.
"Єдина вимога, яку я ставлю – ветування Президентом України Закону про другу державну мову. Збираюся стояти до кінця..."
Таки придется бедняге помирать - невозможно ветировать Закон, которого не существует...![]()
Сражаюсь со своими демонами. Плечом к плечу.
Поинтересовался объектами культурного наследия ЮНЕСКО в Украине. Так вот в основной список внесено всего 4 архитектурных объекта - Киево-Печерская Лавра, София Киевская, Исторический центр Львова, Резиденция митрополитов Буковины (Черновицкий университет). Центр Львова внесен в основной список в 1998г. Документы на объект "Исторический центр Одессы и порт" поданы лишь в 2009г.( в стадии рассмотрения, которое может тянуться очень долго)
Вот и сравните отношение львовян и одесситов к своему культурному наследию!
"Бреше, сучий москаль" (Н.В.Гоголь)
Социальные закладки