|
Звичайно я цього не жажду. Мінометний обстріл бачив, в бойових діях участі не приймав, не знаю що таке бомбардування і близьких на війні не втрачав. Так й не хочу.
Проте це не я хочу створювати якесь державне об'єднання, створення якого призведе до громадянської війни з бомбардуваннями, мінометними обстрілами та іншими аналогічними речами.
На его фюзеляже пиковый туз
Турбины ревут люфтваффе блюз
Я не сумнівався.
Русопати коли не можуть відповісти на питання, зазвичай пишуть - "я ничего не поняла." Не дуже оригінально.
Ваші одесити ( я так розімію ті одесити які хворі рускістю головного мозоку, добре що їх дуже мало) хай пишуть те що хочуть.
Я написав в профіль адреса місто де народився та живу.
Про для визначення спражності і несправжності одеситів, що також русопати дуже полюбляють, можеш створити нову тему.
Я так розумії що зброєї для Олежки та його гопкомпанії являється язик)))))))))))))))) Ось він до неї й закликав.
А якщо марсіани нападуть на Землю, або НАТО раптово почне бомбардувати Львів, або Російська федерація завдасть ракетного удару по Одесі?
Якщо в голові у Олежки хтось буде з кимось воювати, це проблеми виключно його![]()
Социальные закладки