|
Расскажи это уродам, которые в своей подписи на форуме пишут "Скоро вашей Украине настанет Украина"
Сражаюсь со своими демонами. Плечом к плечу.
[QUOTE=Nedo;30463090]Я готов. Дальше что?
Хочи як хочеться.
Готова взяти АК-74 в руки для захисту "русскага язика ат украінзаціі і бендеровцев"? Що утримує від такого прояву громадянської позиції?
[QUOTE=Семирек;30463526] Думаю тобі спочатку треба навчитись стріляти хоча б з рогатки, та й АК-74 буде для тебе важкуватий. Хоча це твоя спрва.
А як готов, так бери і вперед на захист "отечества ат бендеровцев" що заважає? Вас же "уніжаютЪ, аскарблаюъ і укранізіруютъ".
Доречі міг раніше в Чечні та Інгушетії потренуватися в "защіте русскага атечества", але щось там не спостерігалось добровольців з "рускага Крима і русскага Юга-Вастока", воно й зрозуміло ляпати язиком простіше ніж в окопах сидіти під обстрілом сидіти.
Чого я дивуюсь, вас русопатів навіть коли визивають в боксерський зал відповісти за "базар" ви моментально знаходите більш важливі заняття.
На его фюзеляже пиковый туз
Турбины ревут люфтваффе блюз
Мне больше нравится непосредственный контакт. Ножом вкуснее. А вот АК-74 отберу и в очко запхаю! Предпочитаю 7.62.
Недо-украинец разрешает! Спасибо!
Истеришь..) Хотения иногда сбываются, и чем больше недо-украинцев, тем больше вероятности, что мои хотения перерастут в реальность))Готова взяти АК-74 в руки для захисту "русскага язика ат украінзаціі і бендеровцев"? Що утримує від такого прояву громадянської позиції?
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Социальные закладки