| ||
Тема: Языковая проблема - 3D
может, тебе "поднять шторы"?)
.если бы укрнацозабоченные не привязывали русский язык и русскую культуру к современной России, а признали ее частью современной Украины, то очень помогли бы своей стране)Поверьте, если бы "русский язык" в наших реалиях не привязывался к России, то я был бы в числе первых, ратующих за второй гос.
Ну, я - за второй гос. При этом не имею ни малейшего желания присоединять Украину к России. (у меня чисто приземленные, шкурные причины этого не хотеть: 2 сына, и потому предпочитаю не жить в стране, где 18летних ребят посылают периодически под пули в Чечню)
Вы хотите сказато что я вот такая единственная в своем роде?
И еще вопрос - как часто Вы обсуждаете языковой вопрос в реале? Неужели достаточно часто, чтоб определить, кто из собеседников просто хочет русский второй гос, а кто- стремится объединить Украину с Россией?
Последний раз редактировалось Mawpa; 07.07.2012 в 14:03.
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Ви знову робите спробу видати бажане за наявне! Чи всіх тут за дурнів тримаєте?
Саме тому, що "роснацозабочєнниє" прив'язують своє буття в Україні до російської мови та її статусу і намагаються до чужого храму вперти свій статут, українці стали неполюбляти як російську мову, так і деяких її носіїв!
Ви подивіться на банери в Одесі? Навіщо ці "понти" щодо "вєлічія" російської мови? Та про те, що всі інші мови - це недомови і нерівня їй, можна написати тільки здуру! Бо кожний народ має власну саму велику і могутню мову!
Але це ж пишуть з серйозним виглядом! Вся діяльнясть російської діаспори в Україні тісно зорієнтована та прив'язана до Росії і її зовнішньої політики, більш того, справно направляється з тих країв!
Я не зустрічав жодного здорового українця, котрий би нехтував російською мовою чи то культурою просто так, із "принЦипу", але зустрічав тисячі росіян, що прожили в Україні життя і не тільки не спромоглись вивчити мову місцевого народу, але й більш того, активно проявляють зневагу як до самого народу, так і до його історії, мови та культури!
От такі користі цій державі точно не принесуть!
І краще було б і для них, і для суспільства, щоб вони повернулись на історичну "родіну", не доводячи справу до бійки...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 07.07.2012 в 14:18.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Это критерий который определяет являешься ли ты человеком или безропотным скотом прогнувшимся под любые обстоятельства и желания других людей. А так же не помнящий своего родства и родного языка. Если ты не помнишь того на каком языке говорил твой дед и прадед и готов отказаться от языка то ничем кроме иуды такое существо прознать нельзя.
Социальные закладки