Тема: Кулуары раздела Недвижимость

Закрытая тема
Страница 64 из 1720 ПерваяПервая ... 14 54 62 63 64 65 66 74 114 164 564 1064 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 1,261 по 1,280 из 34399
  1. Вверх #1

2. Вверх #1261
    User banned
    Цитата Сообщение от yurij33 Посмотреть сообщение
    Та не ма базару. Нічо нічо - комуняку на гиляку )))))
    как там твой потолок, не провисает?

3. Вверх #1262
    Не покидает форум Аватар для yurij33
    Цитата Сообщение от 5had0w Посмотреть сообщение
    Хто не вміє працювати - той навчає інших.
    та я теж так вважаю. Тому на що було цей холойміс робити. І так зрозуміло є краіна у неї є її оноименна мова і цю мово треба хоча б розуміти. А вже реЄторюг як на гиляки чипляти, люди розберуцься ))))))))
    Военно-полевой хирург и патологоанатом - доктора.Второй ошибается реже

4. Вверх #1263
    Цитата Сообщение от Толстяк Посмотреть сообщение
    как там твой потолок, не провисает?
    Та ні бодай йому здоровячка )))))))))))). От тільки людей багацько у міскому саду. Всі сідять роблять вигляд що віддихають. А я дивлюсь шклянку пива або вина замовили. І всьйо ми типа у рЄлаксЄ. )))))). А мені це заважає.

5. Вверх #1264
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Jackal211 Посмотреть сообщение
    Ну це зрозуміло, стільки вільних бетонометрів буде! Ось тоді "хрущ по п"ять" перетвориться на апофіоз цього світлого майбутнього! "хрущ по п"ять" та ще й без комуняк та москалів - це ж просто мрія!
    Але мені трохи дивно, що такий завзятий русофіл та не рукопотисний антілібєраст, ще зовсім не давно, хотів добровільно залишити цю землю на відкуп націоналюгам і свідомітам. І втікти до тієї ж Канади або Аргентіни або хоч кудись подалі . Це такй різновид руського патріота? Сумувати за "бєрьозкамі" в Ніцці , або воювати зі свідомітами із Сполучених Штатів і виключно по інтернету
    Але ж я і зараз не відмовився від думки про втечу. Є різниця - дезертирувати з воюючої армії, і піти з озброєнної банди. На жаль, ця страна перетворюється на банду, яка стрімко знищує і себе, і усе навколо себе.
    Сон разума рождает чудовищ

6. Вверх #1265
    Але ж я і зараз не відмовився від думки про втечу. Є різниця - дезертирувати з воюючої армії, і піти з озброєнної банди. На жаль, ця страна перетворюється на банду, яка стрімко знищує і себе, і усе навколо себе.
    Знову ж я якк представник от тих хто сцить у крани, теж вважу що краще перечикати "профффесорскі покращеня" там де тобі краще.

7. Вверх #1266
    User banned
    Як отой за якого кажуть, що беру участь у знищені води з крану, достеменно знаю що ті хто кажуть що їх треба "цілувати у дупу" - країну не збудують. ))))))))))
    Кого я бачу?

Щодо цiлування у дупу - вважаю, до цього ще дуже далеко.
    Можливо, пiсля двух-трьох рокiв у таборах ГУЛАГ створимо петицiю вiд залишившихся, бо цiнувальникiв дуп пiсля сидiння за гратами обов`язкого прибуде

8. Вверх #1267
    Живёт на форуме Аватар для Jackal211
    Проблєма в тому що ця банда і є основним ворогом. З неї не дезертувати треба а знищувати. І на жаль вони дуже гарно засвоїли прислів'я Цезаря "Розподіляй та володарюй". Після покращень шансів в них не багато , але зараз в котрий раз розігрують карту "Вони наці. А ми д'Артаньяни". І нажаль багатьох на це розведуть. "ОцЕните красоту игры" вже після, коли ця банда ще років на 5-10 засяде...Нажаль не в тюрму а в Раду
    Но, конечно же.

9. Вверх #1268
    Проблєма в тому що ця банда і є основним ворогом. З неї не дезертувати треба а знищувати. І на жаль вони дуже гарно засвоїли прислів'я Цезаря "Розподіляй та володарюй". Після покращень шансів в них не багато , але зараз в котрий раз розігрують карту "Вони наці. А ми д'Артаньяни". І нажаль багатьох на це розведуть. "ОцЕните красоту игры" вже після, коли ця банда ще років на 5-10 засяде...Нажаль не в тюрму а в Раду
    Бачте хлопці треба діли не за мовою.)))))))
    І вважаю що не розведуть вони багатьох. Підкинули вони кучму з цим мовним законом. Але це все пусте.

10. Вверх #1269
    User banned
    Проблема в том, что в реальности идет банальное соперничество между группой банд.

И никаких особенных экономических дивидендов победа одной или другой из них рядовым гражданам не несет.

А ваш пост переполнен надеждой на свержение каких-то эфемерных "врагов" и подразумевает водворение на освободившийся трон не менее эфемерных "друзей".

Поверьте, для вашего живота совершенно пофиг, какой из тамбовских волков вам будет товарищем.

11. Вверх #1270
    Цитата Сообщение от RJK Посмотреть сообщение
    Проблема в том, что в реальности идет банальное соперничество между группой банд.

И никаких особенных экономических дивидендов победа одной или другой из них рядовым гражданам не несет.

А ваш пост переполнен надеждой на свержение каких-то эфемерных "врагов" и подразумевает водворение на освободившийся трон не менее эфемерных "друзей".

Поверьте, для вашего живота совершенно пофиг, какой из тамбовских волков вам будет товарищем.
    Тому я таки кажу що вичікувати у Канаді або Аргентині краще. А якщо голий зад ...... то це все ледве -ледве ))))))))))

12. Вверх #1271

Але який висновок, камрад? Як ви кажете "Что делать?", "Кто виноват?" і так зрозуміло Я звичайний свідоміт, але просто цікаво який вихід пропонуєте ви. Я розумію що по-перше забути і ніколи не припам'ятовувати цю дивну і не зрозумілу вам мову, але що по-друге? Ви не вважаєте що банальні злодії які окупували цю країну можуть залишитися тут на довго і якщо їх конкуренти такі ж злодії (що не безпідставно), чи не розумніше буде хоч міняти їх щоб вони хоча б так друг друга пересаджали? Цікаво почути ваші міркування з цього питання. Велике прохання не посилатися на План Путіна, і на те що Володимиру Володимировічу ясніше що з цими хохлами робити
    Но, конечно же.

13. Вверх #1272
    User banned
    Тому я таки кажу що вичікувати у Канаді або Аргентині краще. А якщо голий зад ...... то це все ледве -ледве ))))))))))
    В чём же лучше? Напиваться в трактире "матрешка", размазывая слезы по здоровенным мордасам от неожиданно накатившей ностальгии?

14. Вверх #1273
    Але який висновок, камрад? Як ви кажете "Что делать?", "Кто виноват?" і так зрозуміло Я звичайний свідоміт, але просто цікаво який вихід пропонуєте ви. .....
    так не вже не ясно?!. Ми це вже робимо. Ну не лаємось ми вже через мову (звичайно є слабкі моском, але їх не багато). І ми не лаємось через те хто за кого. Я теж вважаю що пани бьюцья у мужиків чуби трищать. Так воно крок за кроком і буде краще.

15. Вверх #1274
    User banned
    Але який висновок, камрад? Як ви кажете "Что делать?", "Кто виноват?" і так зрозуміло Я звичайний свідоміт, але просто цікаво який вихід пропонуєте ви. Я розумію що по-перше забути і ніколи не припам'ятовувати цю дивну і не зрозумілу вам мову, але що по-друге? Ви не вважаєте що банальні злодії які окупували цю країну можуть залишитися тут на довго і якщо їх конкуренти такі ж злодії (що не безпідставно), чи не розумніше буде хоч міняти їх щоб вони хоча б так друг друга пересаджали? Цікаво почути ваші міркування з цього питання. Велике прохання не посилатися на План Путіна, і на те що Володимиру Володимировічу ясніше що з цими хохлами робити
    Как это что делать? Ну вы прям как не одессит стали рассуждать!
    Пока определенно следует копить на хрущи по пять - они нам еще пригодятся

16. Вверх #1275
    В чём же лучше? Напиваться в трактире "матрешка", размазывая слезы по здоровенным мордасам от неожиданно накатившей ностальгии?
    ну камраде, не вже б, ти таке би робив?

17. Вверх #1276
    ...... одессит .....
    а хто це?

18. Вверх #1277
    User banned
    ну камраде, не вже б, ти таке би робив?
    Регулярно

19. Вверх #1278
    Регулярно
    кхе кхе.... тоді тобі точно на мовному питанні морочитись не треба )))))))))))))

20. Вверх #1279
    User banned
    а хто це?
    Одессит, это такой неприметный парень, который на 53 секунде тихо и аккуратно уходит с телевизором

21. Вверх #1280
    Как это что делать? Ну вы прям как не одессит стали рассуждать!
    Пока определенно следует копить на хрущи по пять - они нам еще пригодятся
    Гарна відповідь ( я так зрозумів що у ПР вже один голос є, але прямо сказати про це соромно) Тобто більше працювати. Якесь дежавю - кілька років тому тут таке вже радили. Але мені більш до душі варіант про кулемет з опитування
    Верите ли Вы, что акция протеста под Украинским домом поможет защитить украинский язык?

Да, Янукович увидит силу народа и пойдет на попятную (14)

Дело не только в языке – это начало новой революции (60)

Януковичу и его шайке начхать на все протесты (154)

С протестующими сделают то же, что и с украинским языком (17)

Раньше надо было защищать, а не хлебалом в Раде щелкать (33)

Это все обычный предвыборный пиар (56)

Тут допоможе лише кулемет (729)
    Последний раз редактировалось Jackal211; 07.07.2012 в 00:40.
    Но, конечно же.

Закрытая тема
Страница 64 из 1720 ПерваяПервая ... 14 54 62 63 64 65 66 74 114 164 564 1064 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права