| ||
Тема: Языковая проблема - 3D
по Україні звичайно
бо ви всіх хто хоч раз за день скаже російське слово, записуєте в російськомовні
навіть коли ту тему тільки придумали, Вітренко на передвиборчих мітингах в 2005-06 му говорила про 40% російськомовних
а зараз вже малюєте і 50% і більше
Хлипенькое какое-то государство..от любого чиха пневмонией болеет.
Бивалиу..скока раз тебе повторять....я,хвала Небесам,не государство Украина..и не депутат.
Ага..на метр...посмотри на инструкции лекарств и косметических средств,выпущенных в ПРИЛИЧНЫХ государствах.
Забота о людях не стоит?..Какой же ты...замполит...![]()
Донька Юлії Тимошенко Євгенія, перебуваючи в Парижі, розповіла Тижню, що її матір негативно ставиться до нового закону про мову, що пройшов перше читання в українському парламенті.
«Ми розмовляли про це з мамою, коли бачилися, - сказала Євгенія. - Вона вважає, що новий закон - це позбавлення української нації права на ідентичність. Є у світі федерації та конфедерації, які історично використовують офіційну багатомовність. Але Україна - унітарна держава. Сотні років український народ боровся за право бути собою. І нині, коли нарешті є можливості розвивати власну культуру, як належить, замість об’єднувати українську націю, її роз’єднують», - заявила вона.
Євгенія наголосила, що на думку Юлії Тимошенко, «українська мова є символом української нації, який варто всіляко підсилювати, а не послабляти».
Причем разговор и "з мамою", и з "Тижнем" в Париже - на русском или мовою "символов украинской нации"?
А что, во время переписи вопрос звучал "Какой язык вы считаете родным?". Вопрос стоял о национальности, и моя соседка, о которой я писала раньше, - этническая (как сейчас принято говорить) русская - назвалась украинкой. В результате получились те 40%, за счет таких как она. И эти результаты совсем не отражают реальное количество русскоязычных граждан Украины.
Социальные закладки