Тема: Новости с Западной Украины! II

Ответить в теме
Страница 870 из 1130 ПерваяПервая ... 370 770 820 860 868 869 870 871 872 880 920 970 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 17,381 по 17,400 из 22594
  1. Вверх #17381
    User banned
    Цитата Сообщение от FCKL Посмотреть сообщение
    Взагалі повна маячня, навіть не варто коментувати це думаю
    Ну это для таких как ты "знатоков" маячня, а по факту совсем по иному получается... Простой пример из жизни:
    У меня жена с Винницкой области, училась в украинской школе, все ее родственники говорят на обычной своей народной мове, а скорее на обычном суржике. Я сам был свидетелем того, как она пыталась разговаривать по "украински" с щирой гуцулкой из И-Ф области. Причем гуцулка именно на своей мове что-то балакать пыталась. Битый час сидели они, о чем то болтали на своем, а потом жена мне говорит - что эта Света говорила такое, я и половину понять не могу, чего за язык такой?
    А по русски все понимают.
    Вот я и говорю, что т.н. современный "литературный" украинский язык - это в большой части искусственный язык, созданный большевиками на основе полтавского диалекта малорусского языка и искусственно нашпигованный иноземными словами галицийско-польского происхождения (из принципа "лишь бы не по русски").
    Так понятно?

2. Вверх #17382
    User banned
    а ну приклади наведіть
    наскільки я знаю саме реформа в 30х його більше наблизила до російської
    Реформа 30-х годов (т.н. первая укранинизация), проводимая ярым большевиком-русофобом Скрипником не сблизила, а отдалила "украинский" язык от великорусского, наполнив его множеством галицийских слов и оборотов речи. Шевченко (который Тарас, а не Андрей) писал еще на другом языке, почти русском. Это общеизвестный факт!

3. Вверх #17383
    Не покидает форум Аватар для Nikles
    Цитата Сообщение от George_S Посмотреть сообщение
    Там затуркане населення, яке трясеться від страху, а що ксьондз скаже, та і люди теж не ласкаві.
    На ЗУ такие же нормальные люди как и на Юго-Востоке.
    А насчет "ксьондзов, затурканности" и прочей ерунды - напомнить вам когда крепостное право в РИ отменили?
    Человек - это животное, которое умеет смеяться (с)

4. Вверх #17384
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Семирек Посмотреть сообщение
    Ну это для таких как ты "знатоков" маячня, а по факту совсем по иному получается... Простой пример из жизни:
    У меня жена с Винницкой области, училась в украинской школе, все ее родственники говорят на обычной своей народной мове, а скорее на обычном суржике. Я сам был свидетелем того, как она пыталась разговаривать по "украински" с щирой гуцулкой из И-Ф области. Причем гуцулка именно на своей мове что-то балакать пыталась. Битый час сидели они, о чем то болтали на своем, а потом жена мне говорит - что эта Света говорила такое, я и половину понять не могу, чего за язык такой?
    Вот я и говорю, что т.н. современный "литературный" украинский язык - это в большой части искусственный язык, созданный большевиками на основе полтавского диалекта малорусского языка и искусственно нашпигованный иноземными словами галицийско-польского происхождения (из принципа "лишь бы не по русски").
    Так понятно?
    Там сильно влияние венгров, когда-то командовавшими этой территорией. Венгерский язык - самый трудный язык в Европе. Его никто не понимает. В венгерском нет ни одного знакомого слова.

5. Вверх #17385
    User banned
    Цитата Сообщение от Nikles Посмотреть сообщение
    А насчет "ксьондзов, затурканности" и прочей ерунды - напомнить вам когда крепостное право в РИ отменили?
    А напомнить когда в Австро-Венгрии крепостное право отменили? Не шибко и разнится с Россией - разница всего в восемь лет!

6. Вверх #17386
    Не покидает форум
    В Австро-Венгрии земли нынешней Украины были самыми слаборазвитыми. Это тогда была чертова глушь. Львову повезло больше, он был в составе Польши, там дела шли лучше.

В России был 1917 год и сильнейшее потрясение в виде Гражданской войны. Большевики окончательно сломали старый уклад. ЗУ не знала этого и, говорят, там в селах до сих пор не моют руки перед едой.

7. Вверх #17387
    Постоялец форума Аватар для FCKL
    У старій версії української мови слово "уряд" було "правительство". І це тільки приклад. Почитайте документи ЦР 1917 року. Інтернет в допомогу. І перестаньте нести маячню.
    реформували мову в 33-му році під чітким керівництвом комуняк, тому я сумніваюся що хтось її тоді віддаляв від російської
    а я і Енеїду читав в оригіналі
    на 99% це і є сучасна Українська мова
    Про русифікацію. Більша частина України входила до складу Російскої імперії. От звідти і велика частка російскої мови. Одеса - це російське місто на території сучасної України.
    Звідки - звідти?
    І Польща входила, і Фінляндія
    Але русифікували саме нас, вся освіта була виключно на великорусском (російською)
    ЗУ ніколи не входила до складу Росії. Звідси така ненависть до Росії, котра переходить у маячню. Також те, що ЗУ була де завгодно, але не в Росії, призвело до того, що менталітет ЗУ та іншої України сильно відрізняється.
    І слава Богу, що не були
    Тому менталітет і відрізняється, але в позитивну сторону
    Менше злочинів, менше алкоголізму та наркоманії, більша народжуваність, і тд
    До речі, сучасна українська мова - надбання українізації 20-х-30-х років минулого століття. Не треба тут ні угорських, ні румунських, ні польских слів, якими пересипали тоді жителі ЗУ.
    Румунські слова? Ви хоч трохи в мовах орієнтуєтеся? Це якраз в румунській мові величезний вплив української мови, купа слов'янських слів
    Так понятно?
    дурна агітка, у якій відсутня елементарна повага до народу
    саме тому всі ваші потуги марні, і такі думки поширені виключно серед дрібненької купки великоросійських шовіністів
    я вже почав був спілкуватися з адекватними людьми в темі про мову, і десь стали з'являтися думки що друга державна не така вже й погана, але на щастя з'явився пан з російськими кольорами на аватарі і я дуже радий що в нас єдина державна мова, а співвідношення україномовних шкіл до російськомовних - 17000 до 1500
    Там затуркане населення, яке трясеться від страху, а що ксьондз скаже, та і люди теж не ласкаві. Воно і досі розмножується в "+", і це при тому, багато жителів ЗУ на заробітках по Европах. Розмноження то є богоугодна справа, так поширюються релігії.
    Трясеться від страху?
    Щось смерті у райвідділках і дідівщина в армії поширена на півдні сході, щоб попасти служити на ЗУ хабарі дають
    Ваші потуги оббрехати західноукраїнців марні
    Реформа 30-х годов (т.н. первая укранинизация), проводимая ярым большевиком-русофобом Скрипником не сблизила, а отдалила "украинский" язык от великорусского, наполнив его множеством галицийских слов и оборотов речи. Шевченко (который Тарас, а не Андрей) писал еще на другом языке, почти русском. Это общеизвестный факт!
    Повна брехня
    Енеїду Котляревського в оригіналі можна хоч в шкільні підручники, настільки ідентична мова
    Там сильно влияние венгров, когда-то командовавшими этой территорией. Венгерский язык - самый трудный язык в Европе. Его никто не понимает. В венгерском нет ни одного знакомого слова.
    Може пан наведе приклад угорських слів в сучасній українській мові?
    Чи як завжди пан нагло помиляється?

8. Вверх #17388
    В Австро-Венгрии земли нынешней Украины были самыми слаборазвитыми. Это тогда была чертова глушь. Львову повезло больше, он был в составе Польши, там дела шли лучше.
    ВВП Галичини було третє серед регіонів імперії.
    В России был 1917 год и сильнейшее потрясение в виде Гражданской войны. Большевики окончательно сломали старый уклад. ЗУ не знала этого и, говорят, там в селах до сих пор не моют руки перед едой.
    В мене батьки з Волині і Полтавщини.
    Все що я знаю і як відношуся до совка - виключно від розповідей бабці про 20-30-40рр на Полтавщині
    рукі пєрєд єдой не мили хіба що росіяни які поналазили на Полтавщину, перші 20-30 років совєцької влади - це повна деградація українського суспільства

9. Вверх #17389
    User banned
    Да там не только венгров влияние сильно, а еще и румын, цыган и поляков, да и у самих галицаев другой язык совсем. По существу - народ Галичины - это этномутанты, немного славянизированные даки и карпы не имеющие никакого отношения к Руси и славянам, как генетически, так и антропологически, так в языковом отношении. Отсюда и подсознательная неприязнь и ненависть ко всему русскому. Чего не скажешь о жителях Центра и Востока Украины (в большинстве конечно своем, а не подцепивших заразу галицайской украинизации).

10. Вверх #17390
    Да там не только венгров влияние сильно, а еще и румын, цыган и поляков, да и у самих галицаев другой язык совсем. По существу - народ Галичины - это этномутанты, немного славянизированные даки и карпы не имеющие никакого отношения к Руси и славянам, как генетически, так и антропологически, так в языковом отношении. Отсюда и подсознательная неприязнь и ненависть ко всему русскому. Чего не скажешь о жителях Центра и Востока Украины (в большинстве конечно своем, а не подцепивших заразу галицайской украинизации).
    Просто чудово що в нас одна державна мова
    Всі ці так звані поступки, це тільки провокації на користь отаких от шовіністів
    Нормальним людям вистачає однієї державної мови

11. Вверх #17391
    Не покидает форум Аватар для Nedo
    Слушаю семирека, аж заслушиваюсь )))))))))
    Щас по сценарию пойдет : "а украинский язык придумала австровенгерская контрразведка и предатель Грушевский, которые затем заставили истинных русских, иконно проживавших этот выдуманный язык выучить. Кто не выучил того в Талергоф (страшный и ужастный лагерь смерти, сейчас его приемник Львовское метро)"...
    На его фюзеляже пиковый туз
    Турбины ревут люфтваффе блюз

12. Вверх #17392
    User banned
    Повна брехня
    Енеїду Котляревського в оригіналі можна хоч в шкільні підручники, настільки ідентична мова
    Ну да, даже Шевченко свое главное произведение не "Кобзар" обозвал, а "Кобзарь" ("Кобзар" уже украинизаторы 20-х годов придумали, подправили Шевченку, так сказать). И Орлик не Пылыпом подписывался, а Филиппом на всех документах. Тоже видимо не знал как "правильно" на мове писать...

13. Вверх #17393
    User banned Аватар для Че Бурашка
    на 4 года раньше, чем рабство в США.

14. Вверх #17394
    Не покидает форум
    реформували мову в 33-му році під чітким керівництвом комуняк, тому я сумніваюся що хтось її тоді віддаляв від російської
    а я і Енеїду читав в оригіналі
    на 99% це і є сучасна Українська мова

Звідки - звідти?
    І Польща входила, і Фінляндія
    Але русифікували саме нас, вся освіта була виключно на великорусском (російською)

І слава Богу, що не були
    Тому менталітет і відрізняється, але в позитивну сторону
    Менше злочинів, менше алкоголізму та наркоманії, більша народжуваність, і тд

Румунські слова? Ви хоч трохи в мовах орієнтуєтеся? Це якраз в румунській мові величезний вплив української мови, купа слов'янських слів

дурна агітка, у якій відсутня елементарна повага до народу
    саме тому всі ваші потуги марні, і такі думки поширені виключно серед дрібненької купки великоросійських шовіністів
    я вже почав був спілкуватися з адекватними людьми в темі про мову, і десь стали з'являтися думки що друга державна не така вже й погана, але на щастя з'явився пан з російськими кольорами на аватарі і я дуже радий що в нас єдина державна мова, а співвідношення україномовних шкіл до російськомовних - 17000 до 1500

Трясеться від страху?
    Щось смерті у райвідділках і дідівщина в армії поширена на півдні сході, щоб попасти служити на ЗУ хабарі дають
    Ваші потуги оббрехати західноукраїнців марні

Повна брехня

Може пан наведе приклад угорських слів в сучасній українській мові?
    Чи як завжди пан нагло помиляється?
    Ви знаєте, чому фіни сьогодні незалежні? Ні. Розповім. Це наслідок супротиву русицікації фінів. Піднявся національно-визвольний рух, котрий переміг після громадянскої війни у Фінляндії 1919 року. Подібна історія була в Польщі.

Тут вам приводили приклади того, що людей з Франківська важно розуміти. Я таке чув у новинах, коли брали з них інтрев'ю. Половину не зрозумів. Угорьску ніхто не знає і я також. )

Кого вас? ЗУ? Ви ніколи не були в скдалі Росії, яка така русифікація? Що ви верзете?

Ви таки не прочитали документи ЦР 1917 року. Очі виколює?

Менталітет в позитивну сторону? І вам не смішно? У вас нацист герой, який тут позитив?

Ваша народжуваність пов'язана з релігією. У вас населення затуркане ксьондзами, а економіка у дупі. Таке розмноження є в Одесі у релігійних сектах, де прочани - знаряддя збагачення верхівки секти.

Так звана менша злочинність (історія Ирини Сях, яка вирубує заповідники) теж брехня. У вас Карпати лисі, ліс вкрали. Мовчіть вже про злочинність.

Реформа 30-х років - це наближення української мови до оригіналу, тут я не згоден с Семіреком. А от про більшовиків - то маячня, набридло.

Дупа, до речі, польске слово, я багато спілкувався з вихідцями з ЗУ. "Файно", що це за слово? "Чічка" звідкіля. "Ровер" то зовсім відпад. Роззуйте очі, вас примусово позбавили польских слів, котрих було багато, а декотрі досі в ходу.
    Последний раз редактировалось George_S; 13.06.2012 в 15:15.

15. Вверх #17395
    User banned
    а ну приклади наведіть
    наскільки я знаю саме реформа в 30х його більше наблизила до російської

"Всякому городу нрав і права,
    Всяка імієт свой ум голова,
    Всякому серцю своя єсть любов,
    Всякому горлу свой єсть вкус каков.
    А мні одна только в світі дума,
    А мні одно только не йдет с ума.

Петр для чинов угли панскії трет,
    Федька купец при аршині все лжет.
    Тот строїт дом свой на новий манір,
    Тот все в процентах: пожалуй, повір!

Тот непрестанно стягаєт грунта,
    Сей іностранни заводит скота.
    Ті форміруют на ловлю собак,
    Сих шумить дом од гостей, как кабак,
    ..............................."

Г.Сковорода

16. Вверх #17396
    @ Lexa2007
    якщо я не помиляюся то Сковорода писав російською (великорусским) а не українською (малорусским)

Ви знаєте, чому фіни сьогодні незалежні? Ні. Розповім. Це наслідок супротиву русицікації фінів. Піднявся національно-визвольний рух, котрий переміг після громадянскої війни у Фінляндії 1919 року. Подібна історія була в Польщі.

Тут вам приводили приклади того, що людей з Франківська важно розуміти. Я таке чув у новинах, коли брали з них інтрев'ю. Половину не зрозумів. Угорьску ніхто не знає і я також. )

Кого вас? ЗУ? Ви ніколи не були в скдалі Росії, яка така русифікація? Що ви верзете?
    русифікація за совєтів
    чому Тернопіль україномовний на 99%, а Хмельницький чи Вінниця наполовину?
    Ви таки не прочитали документи ЦР 1917 року. Очі виколює?
    та що там ЦР
    тримайте Енеїду, 1798 рік

'Потім до берега приставши
    І з сильним військом всім своїм
    На землю з човнів повстававши
    Спитавсь, чи є що їсти їм
    І зараз чогось попоїли
    Щоб на дорозі не зомліли
    Пішли, куди хто запопав
    Еней по берегу попхався,
    І сам незнав, куди совався,
    Як гульк у город причвалав'
    1798!!!
    А зараз 2012, і мова практично ідентична
    Де там ті уроди які доказують за штучність української мови
    Менталітет в позитивну сторону? І вам не смішно? У вас нацист герой, який тут позитив?
    Ой я вас прошу
    Ліпше герой нацист який вбивав чужих, чим псих Сталін, який вбивав своїх
    хоча я не вважаю Бандеру героєм
    Ваша народжуваність пов'язана з релігією. У вас населення затуркане ксьондзами, а економіка у дупі. Таке розмноження є в Одесі у релігійних сектах, де прочани - знаряддя збагачення верхівки секти.
    дада
    у нас в селах всі будинки мінімум двоповерхові, дерев'яних хат немає в принципі, автономну каналізацію вже скрізь по області риють, тоді як в Макіївці порізали трамвай на металолом і стоять покинуті 9-поверхівки в центрі міста
    цивилізатори найшлися
    Так звана менша злочинність (історія Ирини Сях, яка вирубує заповідники) теж брехня. У вас Карпати лисі, ліс вкрали. Мовчіть вже про злочинність.
    Йой шо ви кажете
    Українські Карпати це найлісистіша частина Карпат

Реформа 30-х років - це наближення української мови до оригіналу, тут я не згоден с Семіреком. А от про більшовиків - то маячня, набридло.

Дупа, до речі, польске слово, я багато спілкувався з вихідцями з ЗУ. "Файно", що це за слово? "Чічка" звідкіля. "Ровер" то зовсім відпад. Роззуйте очі, вас примусово позбавили польских слів, котрих було багато, а декотрі досі в ходу.
    Е, так ви, прошу пана, не маніпулюйте
    Ну по-перше мова йшла про угорські слова, а не польські
    А файно, чічка, ровер і тому подібне то з розряду архаїзмів чи фолькльору

17. Вверх #17397
    Не покидает форум
    @ Lexa2007
    якщо я не помиляюся то Сковорода писав російською (великорусским) а не українською (малорусским)

русифікація за совєтів
    чому Тернопіль україномовний на 99%, а Хмельницький чи Вінниця наполовину?

та що там ЦР
    тримайте Енеїду, 1798 рік

'Потім до берега приставши
    І з сильним військом всім своїм
    На землю з човнів повстававши
    Спитавсь, чи є що їсти їм
    І зараз чогось попоїли
    Щоб на дорозі не зомліли
    Пішли, куди хто запопав
    Еней по берегу попхався,
    І сам незнав, куди совався,
    Як гульк у город причвалав'
    1798!!!
    А зараз 2012, і мова практично ідентична
    Де там ті уроди які доказують за штучність української мови

Ой я вас прошу

дада
    у нас в селах всі будинки мінімум двоповерхові, дерев'яних хат немає в принципі, автономну каналізацію вже скрізь по області риють, тоді як в Макіївці порізали трамвай на металолом і стоять покинуті 9-поверхівки в центрі міста
    цивилізатори найшлися

Йой шо ви кажете
    Українські Карпати це найлісистіша частина Карпат

Е, так ви, прошу пана, не маніпулюйте
    Ну по-перше мова йшла про угорські слова, а не польські
    А файно, чічка, ровер і тому подібне то з розряду архаїзмів чи фолькльору
    Я ж казав, що реформа 30-х - то э наближення української мови до оригіналу. Ви це підтвердили, але судомливий жах перед Росією заважає вам визнати те, що це надбання часів СРСР, і ЗУ у процесі відрождення мови навіть свічку не тримали. А ваші "архаїзми" то і є польскі слова, то вже мовчіть по чистоту мови та якусь там русифікацію. Вас там полячили у різніх позах, а ви комусь щось намагаєтеся вказувати.

Так є що красти. Карпати втрачають ліси і це приводить до жахливих повеней, але місцевих бандитів і влади це не обходить. У новинах кажуть за це саме.

Хати? І тут багато хатинок, причому за ціною, котора вражає своїм розміром. Але багато і тих, хто бідний. І не треба брехати, що у вас немає бідних. Тут, в Одесі, маршрутки водять, поряд з болгарами, та молдаванами, західняки, вони були також у будівництві. Чого вони сюди приперлися? Так, на ЗУ немає роботи.

Давайте про полонізацію, таке у вас теж було. Подивіться у дзеркало, може зображення там буде не зовсім рівне.

18. Вверх #17398
    Не покидает форум Аватар для fb_ua

А откуда у русских слово "прачка"? Почему не "стирачка"?
    "Бреше, сучий москаль" (Н.В.Гоголь)

19. Вверх #17399
    Не покидает форум

Бандера вбивав своїх. ОУН-М були тероризовані Бандерою и багато мельниковців полягло від рук його клятого СБ. Найперша УПА також мала проблеми з нацистом Бандерою. Мерзенне ОУН навіть під час війни не змогло знайти спільну мову. От такі там "ватажки".

20. Вверх #17400
    Я ж казав, що реформа 30-х - то э наближення української мови до оригіналу. Ви це підтвердили, але судомливий жах перед Росією заважає вам визнати те, що це надбання часів СРСР, і ЗУ у процесі відрождення мови навіть свічку не тримали. А ваші "архаїзми" то і є польскі слова, то вже мовчіть по чистоту мови та якусь там русифікацію. Вас там полячили у різніх позах, а ви комусь щось намагаєтеся вказувати.
    У нас розмовляють своєї мовою, так що не треба
    наслідок нашого 500річного ополячення це декілька слів типу 'файно', а вас за 80 років союзу русифікували вщент
    Так є що красти. Карпати втрачають ліси і це приводить до жахливих повеней, але місцевих бандитів і влади це не обходить. У новинах кажуть за це саме.
    Ви ж щойно сказали що немає лісу, то вже виявляється він таки є?
    Хати? І тут багато хатинок, причому за ціною, котора вражає своїм розміром. Але багато і тих, хто бідний. І не треба брехати, що у вас немає бідних. Тут, в Одесі, маршрутки водять, поряд з болгарами, та молдаванами, західняки, вони були також у будівництві. Чого вони сюди приперлися? Так, на ЗУ немає роботи.
    то ви своїх україномовних людей з провінції за західняків вважаєте
    Давайте про полонізацію, таке у вас теж було. Подивіться у дзеркало, може зображення там буде не зовсім рівне.
    Давайте
    Де зараз та полонізація? Української всі говорять
    Бандера вбивав своїх. ОУН-М були тероризовані Бандерою и багато мельниковців полягло від рук його клятого СБ. Найперша УПА також мала проблеми з нацистом Бандерою. Мерзенне ОУН навіть під час війни не змогло знайти спільну мову. От такі там "ватажки".
    непощастило їм
    але я не ідеолог ОУН якщо що

Ответить в теме
Страница 870 из 1130 ПерваяПервая ... 370 770 820 860 868 869 870 871 872 880 920 970 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права