| ||
Тема: Языковая проблема - 3D
Она затаила на него зло...
Фаріон вимагає скликати депутатську комісію інженерного господарства, транспорту та зв´язку міської ради й розглянути цей випадок невиконання рішень місцевого органу влади, звільнити водія з посади без права водити будь-який транспортний засіб на професійному рівні, а також організувати масові рейди в транспортних засобах з метою перевірки виконання рішення сесії Львівської обласної ради й притягнути до відповідальності всіх нехтувачів зазначеного рішення.
А ще всякі придурки кричать що у нас тут фошизм і когось притісняють
Навіть україномовний водій львівської маршрутки слухає російську попсу і нічо йому не зробила навіть сама Фаріон
А от було б щось таке в Одесі - то точно би ваші Маркови водія який слухає щось що їм не подобається - розстріляли на місці
Ничо не зробыла ? А как же : ,,звільнити водія з посади без права водити будь-який транспортний засіб на професійному рівні, а також організувати масові рейди в транспортних засобах з метою перевірки виконання рішення сесії Львівської обласної ради й притягнути до відповідальності всіх нехтувачів зазначеного рішення. ,, ?
Вертеп, якщо цього кістяка зараз нема (а його нема?), то звідки ви його візьмете?
Можна створити умови, за яких російськомовне населення буде змушено доводити володіння мовою до певного рівня. Але матимете російськомовну громадськість, яка розмовлятиме у певних ситуаціях українською - але у більшості своїй буде до української мови ставитись навіть не байдужо, як я, а з огидою. Це те, чого ви прагнете?
Зверніть увагу на те, як обурюють Бувалого та інших мої пости - коли я з власного досвіду пишу, що українську мову мені нема де використовувати, і спілкуватися я могла б взагалі без неї. Як можна!!!! Це не може бути правдою!!! Якщо людина на якомусь рівні володіє українською - вона должна усім розповідати, яку неймовірну користь їй це приносить...
Тобто, просто знати мову - зовсім не достатньо.....
Якощо Ви хочете, щоб Ваші погляди поділяли якмога більше громадян - найліпшій спосіб - це народити і виховати цих громадян.
До речі, один мій знайомий, з дитинства російськомовний - дома з дітьми розмовляє українською, щоб ця мова була для них рідною. Сам теж вживає українську, якщо знає, що його без проблем зрозуміють... Він не вимагає того самого від інших, він просто робить так, як вважає правильним.
На мій погляд, це НОРМАЛЬНА поведінка людини, якій цікава українська мова, і яка бажає, щоб ця мова ставала дедалі популярнішою.
Так само поводяться мої україномовні знайомі - самі розмовляють, діти ростуть в україномовному середовищі - і ніяка поміч і підтримка їм не потрібна!!!
І ніяких "особливих умов" для того щоб перейти на українську мову люди не потребують. Просто розмовляють, це для них природно. Скільки б в державі не було госів- українська для них буде найкомфортнішою.
Ви вважаєте що таких громадян мало?
Последний раз редактировалось Mawpa; 12.06.2012 в 13:37.
На маршруте, которым я регулярно пользуюсь, водители предпочитают "Радио Дача" ("Ласковый май", "Комбинация" и т.п.) И знаете, пока все они живы.... хотя пассажиры явно мечтают их придушить.
И да будет Вам известно, в Одессе многие уважают Океан Эльзы и других украиноязычных исполнителей....
Все посты нашего йододефицитного львовского товарища можно выразить фразой "Сам дурак"![]()
FCKL,а скажите пожалуйста, Вы в Одессе давно были?
Последний раз редактировалось Mawpa; 12.06.2012 в 13:59.
Социальные закладки