Сообщение от Vertep В г.Ривне стартовала акция в защиту украинского языка «Нет – Малороссии! Сделаем страну Украиной!» А где финиширует? Во Львове?
Слава українським українцям української України!
Сообщение от Cetus Великолепно. А Украиной она ещё не стала.... Вони мали на увазі "монодержаву"))))
Доля української мови – то є водночас й доля української держави й нації)
Сообщение от biafra Це цiлком ваша пропозицiя, яка ніяким чином до мого повідомлення не відноситься. це Вам так лише здається: Ви ж стверджуєете що існування нацональних держав не є можливим у сучасному світі
Time is the only critic without ambition
Сообщение от biafra А где финиширует? Во Львове? В м.Одеса)
Сообщение от Vertep Вони мали на увазі "монодержаву")))) "моно" в природе не существует....
Сообщение от Vertep В м.Одеса) вместо Одессы...?
Я не люблю фатального исхода, От жизни никогда не устаю.
Сообщение от Ethan Hawley це Вам так лише здається: Ви ж стверджуєете що існування нацональних держав не є можливим у сучасному світі Де я таке стверджував? Але! Побудова України, як "нацiональної держави", з єдиною мовою та iдеологiєю - це бурлескова маячня, канадське фентезi.
Сообщение от Vertep В м.Одеса) А... Ну да. "м. Одэса". Это место довольно специфическое.
Сообщение от Cetus "моно" в природе не существует.... Тоді Ваші страхи можно вважати безпідставними?))
Сообщение от biafra Побудова України, як "нацiональної держави", з єдиною мовою та iдеологiєю - це бурлескова маячня, канадське фентезi. Це можливо, якщо основний кістяк буде нести в собі ці цінності)
Сообщение от Vertep Тоді Ваші страхи можно вважати безпідставними?)) А где здесь мой страх... Подстава в другом - в душевном здоровье и деструктивном направлении усилий моноакционеров...
Сообщение от Vertep Це можливо, якщо основний кістяк буде нести в собі ці цінності) Какой, нафиг, "кістяк"?! Какие, нафиг, "цiнностi"?
Сообщение от Vertep Це можливо, якщо основний кістяк буде нести в собі ці цінності) Это ты про тот кистяк, который по Европам и Россиям гастарбатит....? Так вин ци цинности унис....кудысь далэко...можно сказать упэр.
Сообщение от Vertep Тоді Ваші страхи можно вважати безпідставними?)) і надії мітингувальників в Рівному теж?))
Сообщение от biafra Де я таке стверджував? а от коли писали про двомовних швейцарських канадців Але! Побудова України, як "нацiональної держави", з єдиною мовою та iдеологiєю - це бурлескова маячня, канадське фентезi. "а ж бо ні! Померла, то померла" (с)
Сообщение от Vertep Це можливо, якщо основний кістяк буде нести в собі ці цінності) які такі цінності можуть мати маслаки?
Сообщение от Natika А эти... как их... бразильянцы? вони зараз португальською більше літератури видають аніж уся метрополія разом з іншими вшанувальниками портвейну
Сообщение от Ethan Hawley які такі цінності можуть мати маслаки? Товаришу годі))))
Водій маршрутки відмовив Фаріон вимкнути російську попсу
Сообщение от Анна36 Водій маршрутки відмовив Фаріон вимкнути російську попсу стрельба была?
Правила форума
Социальные закладки