| ||
Тема: Языковая проблема - 3D
«Свобода» сегодня работала исключительно на свой результат в западных областях Украины на парламентских выборах. Об этом свидетельствует и показательно резкое заявление члена политсовета «Свободы» Ирины Фарион об оглашении войны русскому языку и всему русскому в Украине. «Мы уничтожим этих собак, которые изменили этническую карту Украины», – заявила Фарион.
============
Это называется проблемы языка нет? Проблемы языка конечно нет. Есть проблема в присутствии на политическое арене шизанутых обезьян типа этой шлюхи и их шавок. Войну она объявила... Жопа треснет.
а хтось взагалі читав текст законопроекту, навколо якого стільки галасу?
Там не йдеться взагалі про "статус другої державної".
А вцілому узаконюється те, як відбувається в Україні насправді. Тобто, політики роздули проблему з нічого.
Я для себе нічого загрозливого з цього документ не знайшов. Але є одна прихована тенденція: у пункті 2 статті 7 законопроекту вперше і востаннє згадуються інші регіональні мови, окрім російської
А далі в законопроекті кожен раз згадується лише російська мова:до регіональних мов або мов меншин України... віднесені мови: російська, білоруська, болгарська, вірменська, гагаузька, ідиш, кримськотатарська, молдавська, німецька, новогрецька, польська, ромська, румунська, словацька, угорська, русинська, караїмська, кримчацька.
і так далі по всіх сферах, в тому числі й судочинствоСтаття 10. Мова актів органів державної влади та органів місцевого самоврядування
1. Акти вищих органів державної влади приймаються державною мовою і офіційно публікуються державною, російською та іншими регіональними мовами або мовами меншин.
єдина сфера, де залишилась тільки державна українська мова, - це армія.
І де тепер брати гроші на забезпечення дублювання державної мови регіональною там, де цього вимагає або надає право законопроект? Можливо заощадять на виплатах по вкладах колишнього Ощадбанку СРСР?
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
Україна - це ми!
"Этническая карта"? ...Однако.
Языковый вопрос: 100 лет обмана и политтехнологий
з мене досить, і так все зрозуміло...
Україна - це ми!
Ой, не смешите заботой о бюджете, ни при одном правительстве он на НАС с ВАМИ не работает (пенсии, детские и стипендии не в счет). Но!!! Мне не все равно, что я не имею возможности иметь равноправие в судебной инстанции!
И где я противоречу себе? (Последняя фраза в моем, цитируемом вами, посте - с юмором. т.к. ясно, что мое "разрешение" никого не интересует. )))
Заставить правительство говорить правду,также сложно,как кошку купаться.
Социальные закладки