| ||
Тема: Языковая проблема - 3D
люди голосують не за питання, які їх турбують, а за політичні партії та політиків, які вирішують такі питання. В даному питанні Ви бачили фото з Києва? Особливо привернуло увагу фото чоловіка з надписом на футболці "Новороссия" - цим все сказано! Грінок, Ви зі мною не згодні? Треба ще раз добре усвідомити, кого турбує питання надання російській статусу чи то регіональної, чи то другої державної.
І регіонали, і опозиція, й інші повинні обговорювати та вирішувати питання, які важливі для розвитку української економіки, соціального добробуту населення, розвитку таких сфер, як культура, освіта, спорт, медицина.
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
Ничего нового не употребил. Это их основа жизни - желчь, злоба, всё как всегда.
Товарисчи, радеющие за отсутствие русского языка вообще, вы же стремитесь в европу??? или нет? А как же европейские стандарты??? Как же уважение ко всем национальностям, проживающим на одной территории? Опять двойные стандарты???
И что ж вы злющие такие7
Заставить правительство говорить правду,также сложно,как кошку купаться.
эта передача идет на русском. как мне известно. и это не украинская передача.я был в суде, я слышал и видел как и что, и мнение идиотов мне не указ.
ломаної української майже нема, переважна більшість суддів гарно володіють українською, а деякі судді ну просто дуже гарно володіють українською мовою, так само як багато хто з юристів.
просто потому, что еще пару месяцев назад ты общался на русском. тебя какой-то странный комар укусил, что ты про это забыл напрочь?
ми зустрічались поза форумом?
наскількт я знаю ні.
тоді звідки такі висновки?
Совершенно справедливо.
Так что можете повторить еще несколько раз для собственного успокоения, что обычного русскоязычного человека эта проблема совершенно не волнует...Его же никто не ущемляет...
И ждите выборов. На которые языковый вопрос никак не повлияет..
Не стоит принимать во внимание десяток-другой маргиналов.. их же ничтожное количество.![]()
/* мерзко хихикает */
Насколько известно, в "скандальном" законопроекте наряду с русским упоминаются еще 17 языков, на которых говорят (и считают родными) люди - граждане Украины. Однако, все протесты и возмущения оппозиции направлены исключительно против русского языка. Как вы считаете, если бы русский язык вообще не упоминался в данном законопроекте, он (закон) стал бы от этого менее "скандальным"?
Меня - да.
Причем учтите, что я против закона. Он ничего не дает.
У русского языка должен быть статус государственного.
Разумеется, как всякого обычного человек меня волнует вопрос цен, коммунальных тарифов и горячей воды... Но «кроме того, я думаю, что Карфаген должен быть разрушен» (с)
/* мерзко хихикает */
Уже писатели подключилисьЗвернення
секретаріату Національної спілки письменників України
до українського народу.
Дорогі співвітчизники!
Україна в небезпеці. Антиконституційна більшість у Верховній Раді зробила перший крок до громадянської війни. 234 кнопкодави в парламенті узурпували право мільйонів українців вирішувати за них долю нашої незалежності. У першому читанні проголосовано законопроект Ківалова-Колесніченка, спрямований не тільки проти закріпленої Основним Законом державної мови, а й на загострення політичної ситуації в Україні, що може спричинити розкол країни за мовним принципом і поставити під загрозу саме існування незалежної України.
Втрата державної мови – це початок втрати території, єдності нації. Від кожного з нас сьогодні залежить, чи зможемо ми зупинити злочинні наміри україноненависників і захистити найбільше завоювання всіх поколінь українців – право на власну державу, свободу, рідну мову.
Закликаємо вас, дорогі співвітчизники, виявити громадянську мужність, стати в обороні Конституції України. Захистимо мову – захистимо Україну!
Секретаріат НСПУ
Так вона, держава в особі депутатів і чиновників, і спілкується на мові населення, а конкретно - російською. Послухайте їх на мітингах, в Раді. Чи пересічний громадянин уважно читає нормативно-правову документацію?
А любий нормативний акт можна без проблем перекласти на російську мову, питання навіщо, якщо все одно ми часто звертаємось до кваліфікованих юристів, які добре розуміють українську мову.
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
http://korrespondent.net/ukraine/politics/1356660-oppoziciya-priznala-chto-provalila-plan-po-sryvu-golosovaniya-za-zakonoproekt-o-yazykah
И это оппозиция??? Коварство их не знает преград. Цель - вытащить 30 карточек проголосовавших ЗА. Да где же это видано? Какое неуважение к народу, к закону, да и просто это - низко.
Конечно нам не запрещают говорить на русском языке, но есть же еще судебные инстанции, налоговые инспекции, медицина, в конце концов. И во всех инстанциях есть документация, где одно слово, или неправильно переведенная фраза, может очень дорого стоить.
И просто не понятно, какая разница для украиноговорящих граждан? Вот я бы с радостью разрешила всем украинцам говорить, писать и читать на русском. Что плохого?
Заставить правительство говорить правду,также сложно,как кошку купаться.
Социальные закладки