| ||
Тема: Языковая проблема - 3D
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
Для мене цілком очевидно, чому саме зараз внесено цей законопроект, а не скажімо рік тому. Бо регіонали не дбають про волевиявлення російськомовного населення, їм потрібно відвернути увагу від Тимошенко, Луценка, інших політув'язнених, відвернути увагу від звинувачень журналістів у свій бік про казнокрадство та зловживання владою, а також для маніпулювання свідомістю громадян напередодні парламентських виборів.
А закон, як на мене, зайвий, адже в 10 статті Конституції Україні чітко визначено, що українська мова є державною, а також вказано про розвиток багатомовності в Україні.
На мою думку, слід спочатку провести референдум, а потім вносити зміни до Конституції, а вже після цього приймати закони.
Україна - це ми!
Это не ответ на мой вопрос.
Чего хотят регионалы - я буду сама догадываться. Ваша помощь и Ваши разъяснения мне не нужны. И о мотивах вынесения закона на сессию я не спрашивала.
Я спрашивала, лично Вам этот закон помешает?
Закон не претендует на изменение Конституции.. Украинский язык остается единственным государственным.А закон, як на мене, зайвий, адже в 10 статті Конституції Україні чітко визначено, що українська мова є державною, а також вказано про розвиток багатомовності в Україні.
На мою думку, слід спочатку провести референдум, а потім вносити зміни до Конституції, а вже після цього приймати закони.
А то, что русский (венгерский, крымско-татарский) станут региональными - это и есть "розвиток багатомовності". Не?
/* мерзко хихикает */
Для тех, кто не знает или не помнит кто она такая:Фарион объявила войну русскому языку
Ирина Фарион, выступая на митинге под стенами Верховной Рады, объявила войну русскому языку, а также заявила о том, что «вызов принят, никаких оборонительных действий, только наступление», комментируя обстановку с языковым законопроектом.
Как передает корреспондент «2000», Фарион призывает к бойкоту русского языка, всего русского.
«Мы уничтожим этих собак, которые изменили этническую карту Украины», - заявила она.
На одном из плакатов, которые держат митингующие, написано «Геть донецько-фашистських окупантів!».
...
Но конечно, страну раскалывает ПР, при чём ещё с 2004 года, а до этого не было никаких проблем и все счастливо жили единой семьёй...«Свободівці» Юрій Михальчишин та Ірина Фаріон залишаються лідерами рейтингів на мажоритарних округах до виборів депутатів Верховної Ради України.
Згідно із дослідженням соціологічної групи «Рейтинг», на окрузі №115 (Сихівський і частина Личаківського району) лідером електоральних симпатій залишається Юрій Михальчишин із 18,4% голосів (потенціал зростання – до 30%). Далі йдуть журналіст Дмитро Добродомов із 12,9% голосів (28%), нардеп Андрій Парубій – 11,7% (25%) та представник «Фронту Змін» Михайло Хміль – 8,5% (20%).
При цьому, якщо єдиним кандидатом від опозиції виступить Михальчишин, за нього готові проголосувати 26% виборців, за Хміля в такій ситуації – 23%, а за Парубія – 20%.
На окрузі №116 (Залізничний і частина Шевченківського району) лідером залишається Ірина Фаріон 18,9% голосів (потенційне зростання - до 26%). Менше готові підтримати Василя Куйбіду 13,2% (до 18%) та Ярослава Гінку з партії УДАР – 7,2% (до 12%). При цьому за висунення Ірини Фаріон єдиним кандидатом від опозиції її готові підтримати 29% виборців округу, Василя Куйбіду за аналогічної умови – 20%.
...
Как выглядит это объединение показано на выставке в Киеве:
Обратите внимание на рисунок справа внизу...У київському Будинку Кіно відкрилася виставка студентських плакатів проти русифікації української мови "Мова - меч духовний", організована одним із лідерів ВО "Свобода" Іриною Фаріон.
На виставці представлено 40 плакатів, створених студентами Львівської політехніки, що навчаються архітектурі і дизайну.
Серед них, наприклад, - чорний круг із написом "Битися головою тут", намальований для "українців", які не розуміють української мови". В інструкції рекомендується "Товкти головою у вказане місце, поки не зрозумієш, що живеш в Україні".
Львівська політехніка видала збірку плакатів за свій рахунок. Уже зараз вони продаються у книгарнях Львова по 100 грн за книгу.
![]()
Я відповів на запитання, чи є для мене різниця в тому, прймуть закон чи ні. Якщо Ви не зрозуміли відповідь, то скажу інакше, так, є різниця. Бо треба не закон приймати, а проводити референдум та змінювати Конституцію. А цього зараз ніхто робити не буде.
Вони сьогодні приймуть закон, а після виборів кишеньковий Конституційний суд визнає цей закон неконституційним. Але ж тактично прийняттям закону вони одежать бажаний ефект! Збурення мас та прихильність електорату.
Україна - це ми!
Хорошую темку придумали у ВФЯ, как обычно перед выборами...
Когда кругом край, думаю это таки, в очередной раз, подкинет им "интеллектуалов" к голосованию...![]()
Социальные закладки