Re: Якщо приймуть закон про мову Львів буде відділятись.
Знак [ Відповісти в приват ] [Ігнорувати]
04 Jun 2012 20:09
IP/Host: ---.static.vega-ua.net
rastamanchik Написав:
-------------------------------------------------------
> Знак Написав:
> -------------------------------------------------------
> > puma Написав:
> > -------------------------------------------------------
> > > Вот козел!
> >
> >
> > Пума , ти собі уявляєш . в ЩО може вилитись протистояння між росіянами і
> українцями
> > у Львові ? Чи ти думаєш в разі чого в консульстві Росії спастись? Чи ти думаєш , що
> > українців можна принижувати безнаказанно? приклад волинської різні нічого не
> > говорить ? хочеш щоб завтра на особняках хрестики зявились ? Ми з 56 року якось
> > старались зжитись одні з одними. Я , наприклад , завжди казав що комуністи в Росії
> > зробили в 10 раз більшу задницю , ніж в Україні . Але зараз час змінився . Є
> > незалежні держави . То якого хєра знов поливати бензин не попелище ? а як воно ще
> > жевріє ? А як рвоне ?
>
> мені здається пума живе десь біля стрийського ринку в тих люксових будинках, які
> роздавали російським військовим прикво
> певне дружина когось з них
> знаю декількох таких... дуже їм все російське болить не дивлячись, що живуть там 30-40
> років вже
Розуму у неї в голові немає.Такими діями ПР просто підриває Україну . А вона думає , що зможе за парканом відсидітись . За парканом можна буде відсидітись десь за збручем. Але не у Львові . Де УКРАЇНЦІ служать в армії. УКРАЇНЦІ служать в міліції. І в СБУ теж служать українці , хоча в відсотках їх значно менше . але в абсолютних цифрах росіян там не так багато. І прикинь , Пума , як ти набереш 102 і будеш кричати "Спасітє " . Думаєш , мєнт із Бібрки до тебе поїде ?
Социальные закладки