| ||
Я прошу вибачення, але у тебе з головою порядок чи як? Хто до мене російською звертався, турки чи що? У тебе манія величі розвинулась на грунті російської мови.
Тобі ніби як ні хто не забороняє говорити російською, але знати інші мови це ознака освіченості, хоча тобі це не загрожує![]()
Сверхдержава одна - США. (с) magentis
але знати інші мови це ознака освіченості, -----------------Не могу с этим не согласиться. А что думает по этому поводу ЗУ, которая не изучает русский язык ?
Відмінно, але мова йшла про Туреччину якщо я не помиляюся, з яких пір російська стала для турків рідною?
Тобто приїхати в іншу країну і намагатися з місцевими спілкуватися російською, це норма життя?Вот это что? "але деякі намагалися говорити по російськи"
А винна? І навіщо їм власне, їм більше польський потрібен.
Сверхдержава одна - США. (с) magentis
В Турции, в магазинах, кафе, рынках турки почти поголовно разговаривают по русски. И для них это норма. А вот мову они не вчылы))))
В иншых краинах, я разговариваю на том языке, на котором меня поймут. В Турции мне было проще что то объяснить на русском,нежели на английском
Боже,храни Одессу!
А винна? І навіщо їм власне, їм більше польський потрібен.-----------А как же ,,але знати інші мови це ознака освіченості,, ?
Пока что вы свалили в одну кучу два языка... Что будет дальше? "Дойче паненка, руссиш камерад, Абенд фикен-фикен, Морген шоколад. Ком, паненка, шлафен, Морген дам часы, Вшистко едно война, И снимай трусы!" ? (с)Что мне загроджуе, а что нет, это мне решать. Ещё раз повторяю для неразумнишых, я свободно владею четырмя языками
Сражаюсь со своими демонами. Плечом к плечу.
По моему ты помянул самых ярых русофобов типа ющенки с их знаменитым "рахую" к месту и не к месту...почти все эти укропатриоты выдавливают из своих ртов тексты мовой, за которыми невооруженным глазом просматривается их изначальная русскоговорящесть...калькируют тупенько на укр.яз.
Я не люблю фатального исхода,
От жизни никогда не устаю.
Социальные закладки