| ||
Тема: ОУН-УПА
Стоп ! Стоп ! Обещали без лозунгов.Это пропускаем
И возвращаемся...на какое государство напал СССР ?Під маскою об"єднання України,він дійсно анексував Західну Україну,"принісши їй волю"а на самомсу ділі встановив на всій території України комуністично-фашистський режим,з тюрмами,голодоморами,Сибірами,геноцидом.Так от війська УПА воювали з цим фашистським режимом
Не заперечуйте очевидне,Мінаєв.
Про це в нас знає кожен.
Це Львівська тюрма.
Татова мама.коли шукала чоловіка в Тернопільській тюрмі розказувала,що трупи були перемелені гусеницями і залиті гашеним вапном.Щоб не впізнали.Таке було і в Золочівській тюрмі.
І по всіх тюрмах.
Це меморіальна дошка на приміщенні тюрми м. Тернополя.
Меморіальний комплекс на масовому похованні жертв розстрілів НКВС в Микулинцях.
Тернопіль, Микулинецьке кладовище. Меморіальний комплекс на масовому похованні жертв розстрілів НКВС у червні 1941 р.
Близько тисячі невпізнаних тіл замордованих у червні 1941 р. урочисто поховані після вступу німецьких військ на старому міському Микулинецькому кладовищі. Поховання зруйноване по війні більшовиками, відновлене у 1989 р., за ініціативою Тернопільської організації «Меморіал», силами громадських організацій та родин загиблих.
Це в Чорткові.
Suum cuique
[QUOTE=Lexa2007;2944490] Правильно коментувати нічого,бо я не бачу щоб на Україні більше людей заговорило українською,я не бачу щоб по центральних телеканалах всі передачі велись українською.Але як на мене,то я би зробив інакше.Я б не забороняв законами транслювати телебачення іншими мовами.Я б зробив це економічно невигідним.За кожне сказане на телебаченні слово не державною мовою я би брав податок 1 гривню.Говоріть будьте добрі,але платіть за це.А ті гроші я б дав на розвиток української мови.Вступ в ВУЗи я б теж зробив тільки на державній мові.Тоді б самі діти захотіли вчити мову.А для викладачів ВУЗів за викладання дисциплін державною мовою,я б платив 30%надбавку до зарплати.А за злісне небажання викладати в вузах державною мовою я б забирав в них ліцензії.
Последний раз редактировалось smeet; 12.07.2008 в 22:54.
Ромко,может листовки хватит разбрасывать...Все равно Вамшим памятникам далеко до этого
...и по величию и по трагедии и по результатам....
Я понимаю что для Вас сельское кладбище ближе по духу...но для нас извините далековато.
Не пытайтесь впечатлить размерами Ваших фото занимающие пол страницы..Без подколов...![]()
Социальные закладки