Тема: ОУН-УПА

Закрытая тема
Страница 124 из 147 ПерваяПервая ... 24 74 114 122 123 124 125 126 134 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 2,461 по 2,480 из 2933
  1. Вверх #2461
    Постоялец форума Аватар для smeet
    Цитата Сообщение от conquer Посмотреть сообщение
    То, что они заплатили налог "там" не имеет никакого отношения к Украине. Этот налог на благо их же Родины не пошел. А то, что они в Украине платят взятки опять же к бюджету никакого отношения не имеет. А ведь именно оттуда берутся деньги на пенсии и т.д. Что касается обучения детей, покупки строй материалов и т.д., так ты что считаешь, что остальные граждане Украины с луны свалились и эти расходы им не знакомы? Только в отличии от заробитчан, эти остальные граждане работают в Украине и платят тут налоги.
    І мовчать,що рівень цін став вище американських.!В США трішки повисились ціни на бензин,та по всій Америці прокотилася хвиля протестів.А у нас бензин вже майже вдвічі дорожчий за американський і наші мовчать-дуже вигідний для бізнесу мовчазний народ.

2. Вверх #2462
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от АТ Посмотреть сообщение
    Пруха. Если так дальше пойдёт - и пулю закроет, и с горы спишет.
    Если два туза на мизире не прикупит.

3. Вверх #2463
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от conquer Посмотреть сообщение
    Если два туза на мизире не прикупит.
    Это НАТО и ЕС?

4. Вверх #2464
    [QUOTE=ALKA;2944074]
    Цитата Сообщение от smeet Посмотреть сообщение
    Согласен...только отчасти.НКВДшник пришел на бывшую территорию Польши после регулярных войск,работать.Сохранять так сказать общественный порядок.Ну и бандитов пришлось на работе пострелять,время такое...Кстати у тех которые боролись витчизною Польша була,из Ваших же слов.
    Ні не Польша а Україна.А НКВДешники тисячами розстрілювали мирне населення,це в них тоже робота така?В мене теща була з Чернігівської області.Так ось вона розказувала,що під час німецької окупації,у них почали видавати газету українською мовою для місцевого населення.Так от в тих газетах були фото НКВДешних застінків,які німці знайшли після відступу радянських військ.Так на тих фотографіях були тисячі трупів,як мирного населення так і навіть радянських солдатів і офіцерів.Ось така робота була в радянських НКВДшників.Вона казала що вони не вірили німцям,але під час перебудови,коли начали відкриватися архіви,і це вилізло на світ божий вона згадала.В упередженості я її не можу звинуватити,вона фашистів ненавиділа,оскільки пройшла через примусові роботи в Німеччині.

5. Вверх #2465
    User banned Аватар для ALKA

Ні не Польша а Україна..
    Точно Вы устали.
    Давайте по порядку.Чьей была территория ЗУ в 39-м ? (давайте страны Румыния,Венгрия,чехословакия,Польша для удобства обьединим в одно слово Польша.)

6. Вверх #2466
    Это НАТО и ЕС?
    + Ну заслужил.
    Я тебя поцелую....Потом...Если захочешь(С)

7. Вверх #2467

Так ось вона розказувала,що під час німецької окупації,у них почали видавати газету українською мовою для місцевого населення.Так от в тих газетах були фото НКВДешних застінків,які німці знайшли після відступу радянських військ..
    розповидаты можно что угодно.А как Вы думаете в тех газетах могло появится статья об успехах в соцсоревновании колхоза "Червонэ дишло "?

8. Вверх #2468
    Постоялец форума
    Это НАТО и ЕС?
    Ага.

9. Вверх #2469
    Постоялец форума Аватар для minaev.a.d.
    НКВДешники тисячами розстрілювали мирне населення,це в них тоже робота така?
    Про что речь? Про тюрьмы 1941 на ЗУ? Да. Это была их робота. Нельзя было давать укрепиться врагу за счет преступников(в том числе и рецидивистов). И они, (первые приказы по данному вопросы были получены только 4 июля), на свой страх или расстреливали, или отпускали. В основном отпускали.
    Материал об это не раз давался.

10. Вверх #2470
    .Так на тих фотографіях були тисячі трупів,як мирного населення так і навіть радянських солдатів і офіцерів.Ось така робота була в радянських НКВДшників.Вона казала що вони не вірили німцям,але під час перебудови,коли начали відкриватися архіви,і це вилізло на світ божий вона згадала.
    Где фото? Какие фото? Просто верить на слово?

11. Вверх #2471
    Цитата Сообщение от ALKA Посмотреть сообщение
    Точно Вы устали.
    Давайте по порядку.Чьей была территория ЗУ в 39-м ? (давайте страны Румыния,Венгрия,чехословакия,Польша для удобства обьединим в одно слово Польша.)
    Згідний просто спочатку була польська окупація,яку змінила окупація СРСР.Але земля це все таки українська.І українські політичні і військові організації боролися як з одними так і другими окупантами.І ті і ті були одинаковими-нищили українців,гнобили українську культуру і мову.

12. Вверх #2472
    Цитата Сообщение от minaev.a.d. Посмотреть сообщение
    Где фото? Какие фото? Просто верить на слово?
    Мінаєв Ви м"яко кажучи заколупали.Де фото,де фото.В архіві.Підіть візьміть і подивіться.Тут їх теж було достатньо.А людям потрібно вірити.Тим більше якщо вони пишуть анонімно.В такому випадку їм ніщо скривати.Я хочу пишу,хочу не пишу,можу взагалі піти,але подумайте що Ви будете тоді на форумі робити-друг другу "всеобщий одобрямс"?Та тоді Ви проіснуєте рівно один день бо вам стане неінтересно.А так цікаво почути іншу думку не похожу на Вашу.

недоброжелательное общение
    Последний раз редактировалось Gloomy Wolf; 13.07.2008 в 03:00.

13. Вверх #2473
    Мінаєв Ви м"яко кажучи заколупали.Де фото,де фото.В архіві.Підіть візьміть і подивіться.Тут їх теж було достатньо.А людям потрібно вірити.Тим більше якщо вони пишуть анонімно.В такому випадку їм ніщо скривати.Я хочу пишу,хочу не пишу,можу взагалі піти,але подумайте що Ви будете тоді на форумі робити-друг другу "всеобщий одобрямс"?Та тоді Ви проіснуєте рівно один день бо вам стане неінтересно.А так цікаво почути іншу думку не похожу на Вашу.
    Давайте ссылки. Будем разбираться с вашими фотографиями.
    Может, вы предоставите что либо очень "эксклюзивное"? Ведь интересно.

14. Вверх #2474
    Про что речь? Про тюрьмы 1941 на ЗУ? Да. Это была их робота. Нельзя было давать укрепиться врагу за счет преступников(в том числе и рецидивистов). И они, (первые приказы по данному вопросы были получены только 4 июля), на свой страх или расстреливали, или отпускали. В основном отпускали.
    Материал об это не раз давался.
    Про що Ви говорите,про яких "преступников".Про тих на яких сусід написав анонімку,про вчених,культурних діячів,священників?Тоже мені вороги.Згадайте вже новітню історію-німецькі війська під Москвою,а в Сталінських застінках генерали Радянської армії і вищий командний склад.Людина з хворою уявою,Сталін і Берія перетворили на ворогів народу майже половину населення СРСР.ТАк от яких "ворогів" розстрілювали НКВДшники.Дав би я їм пенсію.Так би дав що втікали б пішки босі по сибірському морозу.

15. Вверх #2475
    User banned
    Вибачайте, що конкретно Ви не зрозуміли зі сказаного мною?Я попробую написати ще раз.Чи Вам не подобається те що я сказав?
    Я не могу сказать, понравилось мне сказанное Вами, или нет...я ничего не понял.

ЗЫ.Украинским я владею свободно......

16. Вверх #2476
    Згідний просто спочатку була польська окупація,яку змінила окупація СРСР.Але земля це все таки українська.І українські політичні і військові організації боролися як з одними так і другими окупантами.І ті і ті були одинаковими-нищили українців,гнобили українську культуру і мову.
    Не юлите.Какому государству СССР обьявил войну.
    "Аргументы" типа "прапрапрадед" срал на этом поле 1000 лет назад не принимаются...
    Все народы не исключая славян откуда то пришли и куда то переплыли..Давайте конкретно..
    Если США оккупирует Мексику то это не значит что они захватили земли Ацтеков.
    Если Ливия оккупирует Тунис то это не значит что она захватила Карфаген.
    Если Екатерина захватила Причерноморье то она НЕ поработила скифов.
    Жду аргументы а не лозунги.

17. Вверх #2477
    User banned
    [QUOTE=smeet;2943893]
    Цитата Сообщение от Lexa2007 Посмотреть сообщение

Шановний Льоха,Роман не те мав на увазі.Він мав на увазі,що його дід зі зброєю в руках захищав свою Батьківщину від загарбників, а Ви його назвали бандитом.
    Я???
    Когда?

18. Вверх #2478
    Давайте ссылки. Будем разбираться с вашими фотографиями.
    Может, вы предоставите что либо очень "эксклюзивное"? Ведь интересно.
    Мінаев,де я вам візьму фото 68річної давності.Я Вам кажу мені про це розказала людина якій я вірив,яка тепер покійна.Фото було в газетах німецьких окупаційних властей.Вона сама казала що вони цьому не вірили.Але згадала вже під час перебудови, коли про ці факти починали говорити.Не я перший про це згадую.Якщо Вам так інтересно порийтеся в форумах про це вже багато писалося.

19. Вверх #2479
    Постоялец форума
    Мінаев,де я вам візьму фото 68річної давності.Я Вам кажу мені про це розказала людина якій я вірив,яка тепер покійна.Фото було в газетах німецьких окупаційних властей.Вона сама казала що вони цьому не вірили.Але згадала вже під час перебудови, коли про ці факти починали говорити.Не я перший про це згадую.Якщо Вам так інтересно порийтеся в форумах про це вже багато писалося.
    Понятно. Аргументация на уровне ОБС (одна бабка сказала).

20. Вверх #2480
    Цитата Сообщение от ALKA Посмотреть сообщение
    Не юлите.Какому государству СССР обьявил войну.
    "Аргументы" типа "прапрапрадед" срал на этом поле 1000 лет назад не принимаются...
    Все народы не исключая славян откуда то пришли и куда то переплыли..Давайте конкретно..
    Если США оккупирует Мексику то это не значит что они захватили земли Ацтеков.
    Если Ливия оккупирует Тунис то это не значит что она захватила Карфаген.
    Если Екатерина захватила Причерноморье то она НЕ поработила скифов.
    Жду аргументы а не лозунги.
    СРСР не війну оголосив а разом з Гітлером ділив Європу.Всесвітньовідомий пакт Молотова -Рібентропа це доказує.
    Під маскою об"єднання України,він дійсно анексував Західну Україну,"принісши їй волю"а на самому ділі встановив на всій території України комуністично-фашистський режим,з тюрмами,голодоморами,Сибірами,геноцидом.Так от війська УПА воювали з цим фашистським режимом.

Закрытая тема
Страница 124 из 147 ПерваяПервая ... 24 74 114 122 123 124 125 126 134 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права