| ||
Тема: ОУН-УПА
[QUOTE=ALKA;2944074] Ні не Польша а Україна.А НКВДешники тисячами розстрілювали мирне населення,це в них тоже робота така?В мене теща була з Чернігівської області.Так ось вона розказувала,що під час німецької окупації,у них почали видавати газету українською мовою для місцевого населення.Так от в тих газетах були фото НКВДешних застінків,які німці знайшли після відступу радянських військ.Так на тих фотографіях були тисячі трупів,як мирного населення так і навіть радянських солдатів і офіцерів.Ось така робота була в радянських НКВДшників.Вона казала що вони не вірили німцям,але під час перебудови,коли начали відкриватися архіви,і це вилізло на світ божий вона згадала.В упередженості я її не можу звинуватити,вона фашистів ненавиділа,оскільки пройшла через примусові роботи в Німеччині.
Про что речь? Про тюрьмы 1941 на ЗУ? Да. Это была их робота. Нельзя было давать укрепиться врагу за счет преступников(в том числе и рецидивистов). И они, (первые приказы по данному вопросы были получены только 4 июля), на свой страх или расстреливали, или отпускали. В основном отпускали.НКВДешники тисячами розстрілювали мирне населення,це в них тоже робота така?
Материал об это не раз давался.
Где фото? Какие фото? Просто верить на слово?.Так на тих фотографіях були тисячі трупів,як мирного населення так і навіть радянських солдатів і офіцерів.Ось така робота була в радянських НКВДшників.Вона казала що вони не вірили німцям,але під час перебудови,коли начали відкриватися архіви,і це вилізло на світ божий вона згадала.
Мінаєв Ви м"яко кажучи заколупали.Де фото,де фото.В архіві.Підіть візьміть і подивіться.Тут їх теж було достатньо.А людям потрібно вірити.Тим більше якщо вони пишуть анонімно.В такому випадку їм ніщо скривати.Я хочу пишу,хочу не пишу,можу взагалі піти,але подумайте що Ви будете тоді на форумі робити-друг другу "всеобщий одобрямс"?Та тоді Ви проіснуєте рівно один день бо вам стане неінтересно.А так цікаво почути іншу думку не похожу на Вашу.
недоброжелательное общение
Последний раз редактировалось Gloomy Wolf; 13.07.2008 в 03:00.
Про що Ви говорите,про яких "преступников".Про тих на яких сусід написав анонімку,про вчених,культурних діячів,священників?Тоже мені вороги.Згадайте вже новітню історію-німецькі війська під Москвою,а в Сталінських застінках генерали Радянської армії і вищий командний склад.Людина з хворою уявою,Сталін і Берія перетворили на ворогів народу майже половину населення СРСР.ТАк от яких "ворогів" розстрілювали НКВДшники.Дав би я їм пенсію.Так би дав що втікали б пішки босі по сибірському морозу.
Не юлите.Какому государству СССР обьявил войну.
"Аргументы" типа "прапрапрадед" срал на этом поле 1000 лет назад не принимаются...
Все народы не исключая славян откуда то пришли и куда то переплыли..Давайте конкретно..
Если США оккупирует Мексику то это не значит что они захватили земли Ацтеков.
Если Ливия оккупирует Тунис то это не значит что она захватила Карфаген.
Если Екатерина захватила Причерноморье то она НЕ поработила скифов.
Жду аргументы а не лозунги.
Мінаев,де я вам візьму фото 68річної давності.Я Вам кажу мені про це розказала людина якій я вірив,яка тепер покійна.Фото було в газетах німецьких окупаційних властей.Вона сама казала що вони цьому не вірили.Але згадала вже під час перебудови, коли про ці факти починали говорити.Не я перший про це згадую.Якщо Вам так інтересно порийтеся в форумах про це вже багато писалося.
СРСР не війну оголосив а разом з Гітлером ділив Європу.Всесвітньовідомий пакт Молотова -Рібентропа це доказує.
Під маскою об"єднання України,він дійсно анексував Західну Україну,"принісши їй волю"а на самому ділі встановив на всій території України комуністично-фашистський режим,з тюрмами,голодоморами,Сибірами,геноцидом.Так от війська УПА воювали з цим фашистським режимом.
Социальные закладки