| ||
Тема: ОУН-УПА
Также, вы запамятовали, я уже говорил, что:
https://forumodua.com/showpost.php?p=2047138&postcount=9360
***То, что в войска ВЧК - ОГПУ-НКВД и милиции, по итогам ВОВ, не только не могут получать такую же пенсию, как и войска СА(одни чины, Майор, в НКВД, понятно, получал большую пенсию(содержание), чем рядовой), но и им, "Не засчитывается в срок службы, дающий право на получение награды за выслугу лет", говорит "Указ ПВС от 4 июня 44 (объявлен приказом НКО №190 от 3.10.44)***
Что ты учитывать собрался? Какую часть Киев ВОЗВРАЩАЕТ регионам? Сейчас все, что регионы зарабатывают перечисляется в Киев, а оттуда уже средства распределяются обратно в регионы. Так сколько зарабатывает каждый регион Украины (соответственно сколько перечисляется в бюджет) и сколько он тратит на свои нужды (соответственно сколько бюджет возвращает обратно в регион)?
[QUOTE=Romko;2942754]Коли ви мені "переконливо" доводите,що мій дід,моя родина,які не йшли на чужу землю,на відміну від ваших є бандитами,
Вы, безусловно, правы. ВАШ дед не мог быть бандитом...ну, никак не мог! А мой - запросто...
Последний раз редактировалось Lexa2007; 12.07.2008 в 20:05.
В нас на роботі керівник ще поставлений в час правління Януковича,та й перед президентськими виборами.Ніхто нікого не міняв.Тай взагалі Ви так говорите ніби не знаєте що в усіх керівників напоготові вся палітра красок.Вони більш за все люблять владу,а не краски.І як тільки приходить до влади політик з другою окраскою-керівник на ранок приходить перемальований в ту краску котру треба,і каже що він все життя любив саме ту краску.Великих змін після приходу помаранчевої влади не було,спочатку ненадовго поміняли голову РДА,але після нових дострокових виборів,головою РДА став бувший другий секретар РК КПУ тепер помаранчевий.Хоча при президентських виборах,від нього помаранчами і не пахло.![]()
Вони заплатили один податок там,і ще платять страшенні податки тут,гроші ж вони привозять в Україну і тут платять за все,- за навчання дітей(ціни я вам скажу срашні),за будівельні матеріали-найдорожчі в світі,за неякісне лікування,і за справки чиновникам в виді хабарів,бо без них не можуть таки знову поїхати на роботу в ту ж Європу.
Социальные закладки