| ||
Тема: ОУН-УПА
Вот и возвеличивайте своих. Кто не дает? И не чипайте того, что к Вам отношения не имеет. Простой секрет гармонии.
ЗЫ. Ей-Богу, еще чуток пообщаюсь с подобными оппонентами и окончательно уверуюсь, что "запад есть запад, восток есть восток, и вместе им не сойтись". Мда. Цивилизованный развод - не самое худшее изобретениие человечества.
И это пройдет.
Знову чорне і біле.Що за дурня.Хто вам таке казав.Ви не хочете і не возвеличуйте.Та і їм не треба щоб їх хтось їх возвеличував.Не рбіть проблеми там де її немає.Український народ просто має знати,що був такий період в її історрії,що були борці за її незалежність,яких незаслужено забули і не воздали їм почестей,як воздали іншій стороні(людям які теж боролися за незалежність України від німецько-фашистських загарбників).Так історично склалося,що вони воювали разом з другими імперіалістами,але не можна їх звинувачувати в тому що вони робили це нещиро.Кожен вірив в свою правду,і кожен з них по своєму був правий.Я не звинувачую нікого я кажу що одні і другі ВОЮВАЛИ(хіба я кажу неправду).Воювали,тобто стріляли і підставлялися під кулі і одні і другі.Тобто ці люди вже заслуговують на повагу за те що не сиділи в підвалі,а пішли під кулі.А під якими прапорами вони воювали часто-густо вирішували не вони а ті хто їх мобілізував під ці прапори.Хіба винний 18 річний хлопець,якого мобілізувала Радянська влада і послала на війну,боротися з тими ж українцями на Галичині.Можливо він не хотів стріляти в своїх українців,але йому вбили в голову,що це вороги.Так само і солдат армії УПА.Він мобілізувався в військо.Політпрацівники розказали хто ворог,з ким потрібно боротися і він йшов і це робив.Отож вони обидвоє були в одинакових умовах.Чого першого ми возвеличуємо,а в другого висить ось уже майже 70 років тавро бандита.Тим більше,що він воював під гаслами за державу,якої тоді не було і яка тепер є.
Это тот простой секрет гармонии, о котором я пишу не уставая. Хотя уже устала - потому что как об стенку горохом. Мне пофиг до вашего Бандеры, хоть молитесь на него, это ваше дело. Взамен - вы не трогаете нашу историю и наших героев. Но вы же трогаете! Вы же навязываете свою матрицу, свой пантеон, свою модель мировосприятия всей Украине. Все, кто не с вами, - совки, комуняки, быдло, пятая колона, "чемодан-вокзал-куда-нибудь"...
Скажу вам (речь идет не только о Вас, Вы понимаете) честно и откровенно: ребята, вы достали.
И это пройдет.
Чого Ви думаєте що Західні брати бідні.Якраз ні.Ви візьміть машину і проїдьтес по трасі Західною Україною.Ви будете приємно здивовані.Від початків Львівської,Тернопільської,Франківської області і до Чопа,або до Ужгорода ви побачите європейські дороги,європейські села і міста.Я недавно їхав з Києва не поїздом а автобусом,тож не вірив що в Україні ще може бути така біднота.Вже на під"їздах до західних областей відчувалося приближення до цивилізації.Подивіться на наші будинки,на газони в дворах,на квітники,туї,теплиці в селах.Так якби попали в Європу.Західняки народ працьовитий,тільки їм вже давно не везе з владою(розумною)в державі.Чого вся Європа з задоволенням бере їх на роботу?
Може, їм i не треба, але комусь дуже таки треба, щоб УПА возвеличували. Не скажете, кому?
Щодо правди i щиростi. Ну давайте тодi будемо возвеличувати есесiвцiв, котрi щиро й самовiддано воювали за Гiтлера. Ви ж не дiлите нiкого на своїх та ворогiв, у вас же чорно-бiлого бачення нема. Слава героям-есесiвцям! Так?
Про державу. Бандерiвської держави як тодi не було, так i зараз нема. Як би деякi не пнулись видати сучасну Україну за бандерiвську.
"Була у собаки хата..."![]()
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Захiдняки як були гендлярами, так ними й залишились. Ще за радянської влади один захiдняк менi хвалився, як вiн за кiлька переходiв кордону (а у них була спрощена система переходу) вiн з пляшки горiлки на блоку сигарет робить собi американськi джинси, якi тодi в Союзi коштували скаженi грошi.
Тож зрозумiло, чого вони так в Європу пнуться.
Потому что первый бросался под танк с гранатой, а сколько танков НГ и их союзников взорвала УПА? Сколько самолетов сбили, сколько кораблей потопили?
Мне говорят. "Они герои". А чего геройского они совершили? Героически прятались в схованках? "Героически" уничтожали людей, посланных на западную Украину для восстановления послевоенной жизни?
По факту они боролись за незав. Украину на землях ЗУ(не декларировали, а насильно либо добровольно получали потдержку от местного населения).
И у них ничего не получилось.
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Социальные закладки