| ||
Тема: Языковая проблема - 3D
Вуйку, колись при поляках, злиденний, голодний та босий шляхтич, гонор цінував понад усе!
Російський селянин "представляешь и таки были" (Ваше дослівно) з гонором називав себе "рускім", бо це вселяло у нього впевненність, що таким чином він буде на голову вищим ніж український селянин...
Мова ж панська, недоступна простому "бидлу".
У Вас є така влучна поговірка: "Чтоби гордіться нє нужно в бархат рядіться..."
Я знаю таких, котрі прожили 60-70 років (з народження) у сільській місцевості (в україномовному середовищі) і по цей час розмовлять російською!
От де приклад націоналізму в дії!
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Ні!
Це не нормально!
Це дійсно ідиотизм, бо "русскоязычный судья" в Україні - це такий же нонсенс, як франкомовний у Росії.
Ці питання обумовлені законами, які Ви (як мешканець "імперії") просто не знаєте, а тому і дивуєтесь, а ми (жителі корумпованої держави) це повсякденно спостерігаємо і не дивуємось, бо знаємо наш сучасний рейтинг у світі!
Якщо Ви у школі свої підручники скурили, то я Вам повідомляю, що я передав текст Жванецького дослівно прямою мовою і українською транскрипцією!
Так, як пишуть Азарову, для розуміння. Крім того, мені (особисто) так приємніше, бо вам воно дошкульніше!
Дякую за увагу до моїх постів і на цьому припиняю дискусії, щоб не засмічувати тему та не переходити на другорядне, бо не мої мовні вправи важливі у цій темі, а доля народу, нації та самої держави.
Бувайте з миром і давайте об'єднаємося навкруг спільних інтересів, щоб злодії не обікрали нас до нитки, а потім примусили битись за другорядне, щоб встигнути втекти...
P.S. Я Вас зрозумів і надаю Вам оце, народне:
"Хоча ти горда, хоча ти пишна,
Маєш поставу, немов струну,
Щоб ти до мене на зустріч вийшла,
Тебе я, любко, все ж відгукну."
При умові, що Ви такі ж дотепні...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 25.05.2012 в 12:38.
Социальные закладки