Тема: ОУН-УПА

Закрытая тема
Страница 106 из 147 ПерваяПервая ... 6 56 96 104 105 106 107 108 116 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 2,101 по 2,120 из 2933
  1. Вверх #2101
    Посетитель
    Цитата Сообщение от lens Посмотреть сообщение
    Спасибо, мне было интересно читать. Видите, старики, как всегда, мудрее... И не кричат "брехня" про "чужую" правду - только потому, что она чужая... А одной правды в этой теме все равно не будет... И фанатизм тут только вредит. Причем всем...
    Постійно переконуюсь, що Ви розумна жінка, тому в основному погоджуюсь з Вами .

2. Вверх #2102
    User banned Аватар для Че Бурашка
    Цитата Сообщение от Степан_Г Посмотреть сообщение
    Я знаю, що може сказати син Романа Шухевича, тому що розмовляю з ним дуже часто, так само, як із хлопцями з УПА-УНСО, які охороняють його. А звідки Ви чули, про що говорить Шухевич, не знаю...
    з телевiзору.

3. Вверх #2103
    Цитата Сообщение от lens Посмотреть сообщение
    Спасибо, мне было интересно читать. Видите, старики, как всегда, мудрее... И не кричат "брехня" про "чужую" правду - только потому, что она чужая... А одной правды в этой теме все равно не будет... И фанатизм тут только вредит. Причем всем...
    Ленз, странное дело, что ты не заметила, как эти "старики", якобы соглашаясь с "представленными документами" наговорили еще и много всякого, противоречащей этим самым документам.
    взять хотя бы тезис, что с КА они не воевали, а вступали в бой только с войсками НКВД.

4. Вверх #2104
    Постоялец форума
    Сьогодні мав гарну зустріч з ветеранами сотні " Яструб ", якою керував Полтавчанин, бувший командир охорони Ковпака, та з ветеранами сотні" Буйні". Зачитував їм метеріали, які завдяки вашим лінкам взяв з інтернету і зокрема із сайту ФСБ Росії. Що цікаво, що жодних з показаних мною документів, вони жодного не заперечували. Сказали, що бувало різно. В потасовці з поляками в 43 році першопричиною були самі поляки. які спровокували це. З 900 шкіл на Волині тільки близько 100 були українськими, все решта польські. Коли почали ділити землю, всі наділи давали полякам, українцям нічого не світило, крім того, як могли всіляко знущались над українцями. Микола Лебедь був проти каральних акцій на Волині, але на цьому наполягав Шухевич, який казав, що терпінню колись прийде кінець. Через це виник конфлікт між ними двома. Згодом дав термін полякам, га протязі якого часу вони повинні були покинути волинські землі. Після закінчення терміну воїни УПА почали виконувати наказ...
    З військами регулярної Червоної армії війська УПА не вступали в сутички, бої постійно точились з військами НКВД.
    Під час відступу в Карпати було досягнуто домовленності між Ковпаком І УПА, що не будуть рухати один одного. Інформація дійшла до верхівки НКВД... Черед деякий час в розпорядження Ковпака було направлено радистку, яка його і вбила.
    Отримав і відповідь на питання, для чого було ховатись по лісах до кінця 50-х років...? Відповідь була відвертою... Тому, що в декого не було виходу інакшого. Хто особливої школи не встиг зробити, той йшов і зголошувався, а в кого гріхів було більш ніж потрібно не тільки перед НКВД, але й перед людьми, той сидів до кінця...
    Коли ще діяла регулярна армія УПА, був порядок в її структурі, в кінці 40-их з її розпадом почалась анархія.
    Послухавши ще багато чого іншого, прийшов до висновку, що дійсно є багато цінної інформації і в матеріалах ФСБ Росії, хоч багато і приховується, звичайно напевно та, яку не вигідно афішувати...

P.S.: Знову написав те, що почув сьогодні від живих свідків цих подій.
    Где проходила встреча, кто присутствовал, должности, имена участников? Такую встречу должны были хотя бы записывать, ну или стенографировали(хотя зачем такие сложности).

P.s.Сильно сомневаюсь что встреча была...

5. Вверх #2105
    Тугарин: рядом был "инторнет", по которому демонстрировались предъявленные докУменты.

6. Вверх #2106
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Че Бурашка Посмотреть сообщение
    Ленз, странное дело, что ты не заметила, как эти "старики", якобы соглашаясь с "представленными документами" наговорили еще и много всякого, противоречащей этим самым документам.
    взять хотя бы тезис, что с КА они не воевали, а вступали в бой только с войсками НКВД.
    Че Бурашка, інформація спеціально для Вас: Сотня " Яструба " і сотня " Буйні " три тижні вела кровопролитні бої проти Червоної армії на західноураїнському та білоруському фронтах. Після чого відступили на Волинь і зайнялись сільським господарством...
    Последний раз редактировалось Степан_Г; 08.07.2008 в 21:51.

7. Вверх #2107
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Tugarin 2007 Посмотреть сообщение
    Зустріч проходила в лісі під покровом ночі, тому ніхто більше не міг побачити і почути крім мене...

P.S.: З тими ветеранами , якщо хочете знати, я можу спілкуватись кожен день, коли йду в магазин по хліб, а Ви чуть не про прес-конференцію мову ведете.
    Последний раз редактировалось Степан_Г; 08.07.2008 в 21:37.

8. Вверх #2108
    Че Бурашка, інформація спеціально для Вас: Сотня " Яструба " і сотня " Буйні " три тижні вела кровопролитні бої проти Червоної армії на західноураїнському та білоруському фронтах.
    как же это соотносится с их же показаниями?
    З військами регулярної Червоної армії війська УПА не вступали в сутички, бої постійно точились з військами НКВД.
    ась?
    Після чого відступили на Волинь і зайнялись сільським господарством...
    ну да, отошли в сторонку и стали морковку пропалывать.

9. Вверх #2109
    Постоялец форума Аватар для a_r_k
    smeet, пропоную нам всім покинути цю гілку. Я запропонував їм приїхати і почути все на свої вуха, та побачити на власні очі. Ця болтовня про УПА без толку. Не заперечую, що згідно архівів ФСБ Росії в порівнянні з ними, я мало знаю, але в порівнянні з правдою від живих свідків вони взагалі нульові і що найголовніше - не бажають прогресувати, а більшість просто, як зазомбовані грають на баяні одну і ту ж мелодію " Союз нерошимый республик свободных сплотила навеки великая Русь..."

P.S.: Не стосується тих, що розумно та об"єктивно висловлювали свою думку.
    Степан, я был, только неделя как прошла. До Львова не добрался, но маршрутом можете поинтересоваться, он прикреплен...

Мой ответ таварищу Ромке вот
    нормальных комментариев на это до сих пор не вижу
    Изображения
    • Тип файла: jpg _26.jpg (89.6 Кб, Просмотров: 20)
    Я не червонец, чтобы всем нравиться

10. Вверх #2110
    Посетитель
    Цитата Сообщение от a_r_k Посмотреть сообщение
    нормальных комментариев на это до сих пор не вижу
    Ви ж не були на західній Україні, а лише торкнулись її краю. Те. що Вам відповіли ці люди вірю, що так було. Коли перестала існувати регулярна армія УПА, почалась анархія. Хто особливо не нагрішив, той здавався, а хто служив в УПА у відділі жандармерії і СБ за ними числилось багато, не тільки проти НУВД, але й проти мирних людей, от якраз вони і озлобившись на всіх і на все робили те, що вважали за потрібне. Я сам тільки сьогодні взнав ці факти. А чи хтось говорить мені за баян, чи ще якусь фігню, мене це не цікавить...

11. Вверх #2111
    Постоялец форума Аватар для a_r_k
    Ви ж не були на західній Україні, а лише торкнулись її краю. Те. що Вам відповіли ці люди вірю, що так було. Коли перестала існувати регулярна армія УПА, почалась анархія. Хто особливо не нагрішив, той здавався, а хто служив в УПА у відділі жандармерії і СБ за ними числилось багато, не тільки проти НУВД, але й проти мирних людей, от якраз вони і озлобившись на всіх і на все робили те, що вважали за потрібне. Я сам тільки сьогодні взнав ці факти. А чи хтось говорить мені за баян, чи ще якусь фігню, мене це не цікавить...
    А Хмельницкая и Черновицкая области - это Австралия, что ли? Что это меняет, кстати, нам тут месяцами пели песни о том, как массово УПА поддерживал народ аж до акта возмездия Бандере. Так где баяны? Кто баянист?
    Я не червонец, чтобы всем нравиться

12. Вверх #2112
    Я сам тільки сьогодні взнав ці факти.

вся жизнь в схроне? впервые на поверхность выбрался?

13. Вверх #2113
    А Хмельницкая и Черновицкая области - это Австралия, что ли? Что это меняет, кстати, нам тут месяцами пели песни о том, как массово УПА поддерживал народ аж до акта возмездия Бандере. Так где баяны? Кто баянист?
    мне тут как-то СТК рассказывал, что Каменец-Подольский, где у меня родня, - не ЗУ. а вот его родной Ровно, которым он так гордится, и который на какой-то градус западнее - уже ЗУ.
    я не спорю, там свои понятия, что о географии, что о чем другом...

14. Вверх #2114
    Посетитель
    Якщо Ви такий серйозний чоловік і так принципово аналізуєте інформацію про УПА, то що Вам мішало відвідати Тернопільську, Івано-Франківську, Львівську та Волинську області - колиску УПА, або саме серце УПА, а Ви як підпільний Кіндрат подивились через паркан і втекли. щоб розказати, що Ви ніби-то почули, або побачили, хоч на самому ділі зв страху Ви не встигли ні добре почути, ні добре побвчити. бо навіть на подвір"ї не були... Так що вже не баян, а акордеон пора брати Вам в руки і безпричинно не крптикувати людей. які намагаються донести до Вас правду... Хоч можливо комусь вона і нафіг не потрібна, в кожного свою правда...

15. Вверх #2115
    Не покидает форум Аватар для GoshaD
    Якщо Ви такий серйозний чоловік і так принципово аналізуєте інформацію про УПА, то що Вам мішало відвідати Тернопільську, Івано-Франківську, Львівську та Волинську області - колиску УПА, або саме серце УПА, а Ви як підпільний Кіндрат подивились через паркан і втекли. щоб розказати, що Ви ніби-то почули, або побачили, хоч на самому ділі зв страху Ви не встигли ні добре почути, ні добре побвчити. бо навіть на подвір"ї не були... Так що вже не баян, а акордеон пора брати Вам в руки і безпричинно не крптикувати людей. які намагаються донести до Вас правду... Хоч можливо комусь вона і нафіг не потрібна, в кожного свою правда...
    Цитата Сообщение от Рашид Нургалиев Посмотреть сообщение
    Красным выделенно!!!! И рисовал пестни Гитлеру не НКВД!!!!!
    Чего Вы на такие вопросы не отвечаете а обвиняете нас в излишней
    Ви такий серйозний чоловік
    суръёзности!
    Гитлера целовали в копчик? Или опять пропаганда москалей?
    А петь тут сладости и учить толерантности ещё не устали?

16. Вверх #2116
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Tugarin 2007 Посмотреть сообщение
    Где проходила встреча, кто присутствовал, должности, имена участников? Такую встречу должны были хотя бы записывать, ну или стенографировали(хотя зачем такие сложности).

Почему? Диалог вполне вменяемый и внятный...

17. Вверх #2117
    Не покидает форум
    ...
    ну да, отошли в сторонку и стали морковку пропалывать.
    А шо? Автомат пiд стрiху, став раком на городi - i вже мирний житель...

PS.
    - Миколо, нащо ж це ти огiрки машинним маслом поливаєш? Вони ж посохнуть!
    - Та бiс з ними! Аби кулемет не заiржавiв!

18. Вверх #2118
    User banned Аватар для ALKA
    Цитата Сообщение от GoshaD Посмотреть сообщение
    Красным выделенно!!!! И рисовал пестни Гитлеру не НКВД!!!!!
    Чего Вы на такие вопросы не отвечаете а обвиняете нас в излишней суръёзности!
    Гитлера целовали в копчик? Или опять пропаганда москалей?
    А петь тут сладости и учить толерантности ещё не устали?
    Вот чего не замечает никто после "за суверенну Соборну державу" что написано ?
    "и новый лад у цилому свити !"
    берем сайт http://oun-upa.org.ua/documents/akt_1941.html
    читаем это же
    і новий справедливий лад у цілому світі
    Ой ! Ромко ! Смитти ! откуда слово то взялось ? "справедливый"...такой маленькая афторская импровизация......РомкО,вы все так же "звычайно" верите этому брехливому сайту ?

19. Вверх #2119
    Посетитель
    мне тут как-то СТК рассказывал, что Каменец-Подольский, где у меня родня, - не ЗУ. а вот его родной Ровно, которым он так гордится, и который на какой-то градус западнее - уже ЗУ.
    я не спорю, там свои понятия, что о географии, что о чем другом...
    На рахунок географії, Ви бачу знаток. Тоді скажіть мені, що мудрого можуть сказати люди про УПА в Хмельницткій області...?
    Давайте поїдемо в Запоріжжя, це ж теж південна Україна, як і Одеса та й запитаємо ваших земляків, що вони думають про Катерину другу, яку ви так оожнюєте. Думаю цікаво буде послухати, правда...? Ну то хто з нас баяніст ?

А тепер ділова пропозиція ! Ви самі, або всім форумом приїзджаєте до нас в гості і йдете зі мною по тих селах, де під час війни діяла УПА. На Ваш вибір проводите опитування 1000 сімей, ким вони вважають воїнів УПА - бандитами, чи героями...? Якщо із 1000 сімей, вам 10-ть скажуть, що вони бандити, я визнаю це і підтверджу, що вони бандити. Якщо вони всі скажуть, що герої, то Ви визнаєте їх героями і привселюдно про це скажете на форумі... Ну що, Че Бурашко - слабо...? Послухаєм голос народу, чи закордонне радіо....? Думайте. я чекаю !

20. Вверх #2120
    Не покидает форум Аватар для GoshaD
    2 Степан Г фальшивка?
    Цитата Сообщение от Рашид Нургалиев Посмотреть сообщение

Закрытая тема
Страница 106 из 147 ПерваяПервая ... 6 56 96 104 105 106 107 108 116 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права