|
А что ? уже и в машины ставят кондёры ?
Нация, которая предпочтет войне позор, получит и позор, и войну. У.Черчилль
Пацаны, в каких случаях можно пересекать одну сплошную?
Someday, someway
почти всегда)))
Якщо лінією 1.1 позначено місце стоянки або край проїзної частини, суміжний з узбіччям, цю лінію перетинати дозволяється.
Як виняток, за умови забезпечення безпеки дорожнього руху, дозволяється перетинати лінію 1.1 для об'їзду нерухомої перешкоди, розміри якої не дають змоги здійснити її безпечний об'їзд, не перетинаючи цю лінію, а також обгону поодиноких транспортних засобів, що рухаються із швидкістю менше 30 км/год.
Лінію 1.2 дозволяється перетинати в разі вимушеної зупинки, якщо цією лінією позначено край проїзної частини, суміжний з узбіччям.1.1
Дорожня розмітка 1.1 (вузька суцільна лінія) — розділяє транспортні потоки протилежних напрямків і позначає межі смуг руху; позначає межі ділянок проїзної частини, на які в'їзд заборонено; позначає межі місць для стоянки транспортних засобів і край проїзної частини доріг, не віднесених за умовами руху до автомагістралей;
1.2
Дорожня розмітка 1.2 (широка суцільна лінія) — позначає край проїзної частини на автомагістралях або межі смуги для руху маршрутних транспортних засобів. У місцях, де на смугу маршрутних транспортних засобів дозволено заїзд іншим транспортним засобам, ця лінія може бути переривчастою;
у меня одна машина с тонировкой, вторая без.
Тонировка очень спасает от фар в зеркала.
Первая машина с тонировкой, когда на вторую сел, то долго думал, что не могу нормально настроить зеркала. Сейчас уже не отлавливаюсь, но дискомфорт.
Я на машине без тонировки центральное зеркало отщелкиваю от обзора в сумерки.
Votum separatum
сегодня тормознули на трассе Киев-Одесса (пост Белая Церковь) .... щас пишу позов до суду ... есть ли шанс ?
Суть справи:
2 травня 2012 року, керуючи автомобілем ********, я рухався по автомобільній дорозі Київ-Одеса в напрямку м.Одеса. Приблизно в 11 год. ** хв., на 79 км вказаної автодороги, був зупинений інспектором ДПС.
Як виявилось причиною зупинки стало порушенням мною вимог пункту 12.9 Правил дорожнього руху України, а саме, я рухався зі швидкістю 86 км/год на ділянці дороги, де встановлено додаткове обмеження швидкості дорожнім знаком 3.29 «Обмеження максимальної швидкості» до 50 км/год.
Не зважаючи на вимоги п.12.10 ПДР Інспектор ДПС прийняв рішення про накладення адміністративного стягнення за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 122 КУпАП у вигляді штрафу в розмірі 255 грн., та виніс постанову серіі ******** (копія додається).
Вважаю, що притягнення мене до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 122 КУпАП є необґрунтованим, постанова не відповідає обставинам справи та вимогам закону з таких підстав.
Згідно пп.ґ, п.12.6 ПДР на автомобільній дорозі поза населеними пунктами дозволяється рух транспортним засобам зі швидкістю не більше 90 км/год.
Відповідно до п. 12.10 ПДР «додаткові обмеження швидкості руху можуть бути встановлені виключно у разі проведення дорожніх робіт разом з попереджувальним знаком 1.37. У разі коли дорожні знаки обмеження руху 3.29 та 3.31 встановлені без проведення дорожніх робіт або залишені після їх завершення, водій не може бути притягнений до відповідальності згідно із законодавством за перевищення встановлених обмежень швидкості руху».
На ділянці дороги, де було мене зупинено, дорожній знак 3.29 «50 км/год», що додатково обмежує швидкість був встановлений без попереджувального знаку 1.37 «Дорожні роботи».
Зважаючи на викладене вважаю, що постанова серії ********** по справі про адміністративне правопорушення прийнята з порушеннями Конституції та законів України, є необґрунтованою та не відповідає обставинам справи.
На підставі вищевикладеного та керуючись ст.1,ст.3 Закону УкраЇни «Про звернення громадян», ч.3 ст.288 Кодексу України про адміністративні правопорушення,
ПРОШУ:
1. Постанову ********* від 02.05. 2012р. про накладення на мене адміністративного стягнення по ст. 122 ч. 1 КУпАП в розмірі 255 гривень, скасувати.
2. Притягнути Інспектора ДПС ********* до дисциплінарної відповідальності за неправомірне притягнення мене до адмінвідповідальності.
Додатки:
1. Копія Протоколу серія ********* про адміністративне правопорушення від 02.05.2012р. (1 арк.)
2. Копія Постанови ******** по справі про адміністративне правопорушення від 02.05.2012 року (1 арк.).
Последний раз редактировалось napTu3aH; 02.05.2012 в 23:46.
There's nthng in the world that can stop us, you have to say it'll be done
ну, для начала тебе из 12,7 надо это
ты что собрался в гаёвне оспаривать или таки в суде?на автомобильной дороге с отдельными проездными частями
которые отделены одна от другой разделительной полосой - не более
110 км/час., на других автомобильных дорогах - не более 90
км/час.
это требование суд не удовлетворитПритягнути Інспектора ДПС ********* до дисциплінарної відповідальності за неправомірне притягнення мене до адмінвідповідальності
мы думали, что опустились на самое дно, но тут снизу постучались...
Разрешили им что ли мерять скорость Визирем в движении?
Вчера раза 3 видел как катались и меряли, антирадар орал.
...... Скромный и великолепный..... Авэ мне!!!
Социальные закладки