Хотелось бы конечно чтобы кто-то из наших, но пока таких вариантов нет((
и сама я точно не могу, т.к. накладывается работа и у меня в этих числах последние игры, я не могу подвести команду((
Дашенька, я подумаю и отпишусь Вам по поводу перестраховки)Спасибо Вам.
Еще я связалась с активистами во Львове.
Светлана
Нужна Ваша помощь
Добрый день, Надежда!
Нам очень нужна Ваша помощь.
У нас на попечении есть кошечка без пальчиков на передней лапке ( инвалид практически). со Львова женщина хочет ее забрать, но у нас ни одного надежного человека во Львове, который смог бы хотя бы подстаховать в случае форсмажора...
https://forumodua.com/showthread.php?t=1198467&p=282.. - вот ее темка на одесском форуме. Буду благодарна за ответ. Спасибо.
10.04.12
Надія
Добрий день!
11.04.12
Надія
Допоможу без проблем. Головне, щоб Ви у людині впевнені були. Щоб кицю дійсно забрали, бо все таки їхати далеко.
Деталі:
- дайте мені номер тел. п. Тамари(людини котра хоче взяти собі Лілу) і повідомте її, будь-ласка, про те що їй зателефонує волонтер зі Львова. Якщо Ви хочете, то можу з нею навіть попередньо зустрітись і глянути на умови утримання і стан її домашніх улюбленців. По телефону ми домовимось про зустріч на вокзалі.
- повідомте коли плануєте передавати Лілу, щоб я змогла спланувати як її зустріти. Також потрібен буде номер провідника.
- переноску передав Вам назад зручним для Вас способом. Не забудьте постелити щось у переноску і дати чисту підстилку про запас провіднику. Кицуня навряд витримає всю дорогу )) Не годуйте, щоб не закачувало. В ідеалі було б відправити її ввечері, щоб поїзд ніч їхав. Тоді киця спати буде.
- Добре було б повідомити п. Тамару, що я буду навідуватись час від часу, щоб перевірити як там Лілу. Ми практикуємо відвідини через тиждень і через місяць. Цього достатньо. Скину Вам фотографії )).
11.04.12
Ще один ризик у тому як Лілу приймуть інші підопічні п. Тамари.
Вся инфо на сег. момент.
Социальные закладки