| ||
Тема: Языковая проблема - 3D
Последний раз редактировалось Bivaliu; 15.04.2012 в 14:16.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Ви неуважно прочитали написане мною, або ж виокремили з нього лише те, що зацікавило Вас!
Зверніть увагу на написане мною: "От тому то й ведеться така завзята боротьба за підростаючі покоління, бо розуміють і друзі, і недруги, що якщо вони звільняться від імперської спадщини, то це вже будуть зовсім інші люди!"
Дітей виховують, якщо Ви цього ще не зрозуміли! І не просто виховують, а цілеспрямовано боряться за нові покоління різними способами та засобами... А тимпаче, на сході чи півдні України...
А діти (як відомо) учать те, чому їх навчають дорослі!
Последний раз редактировалось Bivaliu; 15.04.2012 в 14:30.
А кого із "свідомих" Ви бачили серед тих "поводирів", що Вас водили?
Кравчука-Симоненка з компартією, "команда" яких розмовляє виключно російською та правила нами у різних царинах влади добрих 10 років "незалежності", та й зараз править у "більшості" з капіталістами! Чи може Кучму, чи Ющенка у парі з братом-близнюком (як виявилось з часом) Януковичом??
От ці (проФФесіонали) розкрадуть все до тла і залишать по собі дійсно пустелю!
Так що, шановна, це у Вас "своя" біблія (російськомовна) і своя (вєлікая) мова, а не у інших!
Не шукайте причин зовні, шукайте їх у собі і надалі обирайте близьких Вам за мовою "проФФесорів" та "проФФесіоналів"...
Тоді вже точно з України зроблять Сахару!
Последний раз редактировалось Bivaliu; 15.04.2012 в 14:34.
Хочу подякувати товаришу Алці, який періодично виправляє мої помилки у різних темах. Справжній патріот, хоча і маскується під циніка.
Що, не пробігав?))
Последний раз редактировалось sergey007; 15.04.2012 в 15:14.
А Вас не "водили"? Может Вы вовсе и не украинец, а вовсе даже "хрен (овощ такой) из-за бугра"?
Кричит что свидомый, значит свидомый. Почему я должен ему в этом утверждении не верить? Вам же я верю.
обращаться к мужчине как к женщине, это такая оговорка... Bivaliu, это у Вас "по Фрейду", или "по привычке" и у Вас все друзья... гм... ну Вы поняли.Так що, шановна![]()
да меня язык не особо напрягает:це у Вас "своя" біблія (російськомовна) і своя (вєлікая) мова, а не у інших!
могу читать и одну, и вторую. Главное что смысл понимаю, от Вас в отличии.
я шо та не наблюдаю в этом отрывке Вашего сообщения наличия хоть каких-либо следов причинно-следственных связей.Не шукайте причин зовні, шукайте їх у собі і надалі обирайте близьких Вам за мовою "проФФесорів" та "проФФесіоналів"...
Тоді вже точно з України зроблять Сахару!
Вы это об чём, любезный?
А зачем спрашивал тогда?
Если ты интересовался говноблокбастерами, то Голливуд - вне конкуренции. Хотя нет, еще Болливуд есть.
ЗЫ. И что за фантазии по поводу орущей кошки и форточки? Посмотри фильм "Наследство", например. Там нет форточек и орущих кошек.
Последний раз редактировалось Pablo Escobar; 15.04.2012 в 17:08.
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
Социальные закладки