| ||
Свобода в 2 турі 2010 закликала голосувати проти всіх, якщо що
ось ще доречі про ПР
хай одесити почитають
новини вже трохи старі, але тим не менше все це правда
На Тернопільщині "регіонали" голосували за надбавку до пенсії "оунівцям"
По 100 гривень доплати щомісячно будуть отримувати ветерани ОУН-УПА на Тернопільщині. Таке рішення прийняла обласна рада.
Проекти рішення на розгляд сесії вносили різні фракції. Теперішня ініціатива – від ВО “Свобода”.
За доплату проголосували представники усіх фракцій у залі засідань одноголосно, включаючи Партію регіонів.Головний регіонал Львівщини на 1 вересня дарував школярам книжки про боротьбу бійців УПА за здобуття незалежності для української держави. День знань, 1 вересня_5 УНІАН Партія регіонів подарувала львівським школярам книжки про УПА Голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук до Дня знань, 1 вересня, подарував загальноосвітнім навчальним закладам міста Львова комплекти книг про історію національно-визвольних змагань українського народу та боротьбу ОУН-УПА за незалежність. Автором добірок книг "Дорогою боротьби" є відомий львівський політв’язень Іван Губка. Як повідомили у прес-службі Петра Писарчука, Іван Губка - багатолітній в’язень тюрем і концтаборів колишнього СРСР. Один із співзасновників і керманичів Всеукраїнського товариства політичних в’язнів, Конгресу українських націоналістів (КУН), соратник легендарної Ярослави Стецько.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/partiya-regioniv-podaruvala-lvivskim-shkolyaram-knizhki-pro-upa.html
Так никто и не спорит с тем,что ЗУ -оплот национализма и фашизма на Украине.. И работающие там регионалы не хотят и не могут вступать в конфликт с местным населением...
Так же, как и с тем,что Янукович ведет двойную игру.. Но у нас небольшой выбор:или ПР, или КПУ..
Но голосовать обязательно нужно... Чтобыне уменьшать электорат Востока и Юга Украины в процентном отношении
Бойся равнодушных
оплот фашизму в Україні це південь-схід і особливо Крим
частково Київ
чому?
фашизм це коли вбивають людей, а не ставлять хрест на могилі солдат СС Галичини в якомусь селі
у Львові за 20 років не було жодного вбивства на грунті расизму чи ксенофобії, а у нас іноземних студентів багато
а що там в Харкові, Донецьку, Криму, Одесі?
про РФ я взагалі мовчу, що не день так скінхеди вбили якогось таджика чи узбека...
фашизм на даний момент іде із сходу
Ну і головне про ПР - справа не в ідеології а в тому що це бандюки і кримінал
Никогда бы не подумал.Большое спасибо.
а вам аватарки всем выдают в штабе ?)) день регистрации одинаковый + аватарки схожие ))) цирк ))
ткните )) я обещаю что извинюсь ) и возьму свои слова назад ))Ай спасибо за приз. Шокирующее исследование. Особенно приятно, учитывая, что я в последнее время на форуме почти не сижу. Жаль только, что если тебя носом натыкать в факты того, что ты написал ложь, ты даже не подумаешь о том, чтоб извиниться.
Я ошибаюсь? На выборах президента в Одессе Юля набрала больше голосов, чем Янукович?
Бойся равнодушных
кстати сразу видно зашевелились ботики )) на воре и шапка горит )
Можете ветку губера перевернуть и увидите историю появления аватарок
К слову, я тут прошлась слегка по списку и так, на всякий случай, для вас написала:
1.katolizator
Основная активность в разделе Политика… Естественно, против ПР
2.Kotya2009
Еще одна такая же история
3.Andyboy
Один из самых ярых противников. Энди, а в чем же дело? Политика и только политика. ( не спорю, есть еще одна темка
4. papahin
Самый активный( в прошлом, голосовавший за ПР). Ныне – ярый оппозиционер.
Папахин, только оч.прошу, давай снова без «развизуализировала».
5. хихикающий доктор
История повторяется.
Так вот, к чему это я … А, точно. Может, прежде чем кого-то в чем-то обвинять – стоит за собой посмотреть?
Основная радость именно в том, что эти люди пишут постоянно о том, что здесь одни боты
Ах, да... У вас практически такая же ситуация![]()
Never give up, it's such a wonderful life :)
Шо Вы, Товарищ, как такое возможно!!!Ведь весь юго-восток, как этот парень, был за Януковича и ПР!
![]()
Что же вы строем не ходите?
Социальные закладки