|
Я нормальним тоном відповідаю. Просто всі твої відповіді стосувалися виїзда з Одеси, який може суттєво відрізнятися від Києва. Якщо я не зможу виїхати потягом, то мені важливо знати, що пізно увечері маршрутки до Одеси виїжджать. Тому і питала, бо думала що хтось виїжджав останніми маршрутками чи автобусами з Києва. Я не збиралася ту влаштовувати довідкове бюро... Просто запитала...
Приблизні години мені, на жаль, не підходять... Тому поїду і з'ясую сама... Просто я це можу зробити тільки як мінімум в неділю, а хоч щось для себе з'ясувати мені потрібно раніше, тому і питала тут.
Навіть найкращі стають згодом катами
Я тебе в последний раз говорю, наверное, ты плохо понимаешь всё-же русский... Эти маршрутки ходят до позднего вечера. Эти маршрутки настроены на рейсы Борисполя и посетителей различных посольств. Расписания у них нет -- они ходят одна за другой... Как тебе объяснить?.. Ты помнишь, как раньше ходила маршрутка 230-го маршрута?.. Вот так и они... Всё, теперь дело за тобой. Один раз отправлялся и в 21-00... УЕХАТЬ АВТОТРАНСПОРТОМ ИЗ КИЕВА В ОДЕССУ -- НЕ ПРОБЛЕМА!Приблизні години мені, на жаль, не підходять... Тому поїду і з'ясую сама... Просто я це можу зробити тільки як мінімум в неділю, а хоч щось для себе з'ясувати мені потрібно раніше, тому і питала тут.
"Друзьям" советую посетить мою домашнюю страницу.
Мені те саме казали щодо маршруток до Житомира. По факту виявлялося, що їздять вони, як захоче маршрутчик. Захоче - поїде пізно увечері, а захоче - ні. Тому мені мені і потрібна конкретна відповідь, чи застану я маршрутку, якщо приїду на вокзал десь об 11-тій вечора.
І не треба на мене кричати...
Ира, ноги в руки и на вокзал... Ты живёшь в Киеве, а не я... Житомир и Одесса -- две большие разницы. Только моряки мест пять занимают в Одессу... Короче... Если ты заметила, то я с тобой не в "Политике" общаюсь. Никто не кричит, но если не доверяешь, то какого вообще спрашивать?..
Повторюю, якби мені було так легко поїхати на вокзал, я б тут не питала...
Я довіряю, але мені було спокійніше, якби хтось тут написав, що сам їхав з Києва маршруткою від вокзала десь після 23-тьої і сів без проблем.
В інтернеті кепс-лок - це крик, тому і попросила на мене не кричати...
Не всегда... Короче, удачно тебе доехать, дорогой опонентВ інтернеті кепс-лок - це крик, тому і попросила на мене не кричати...![]()
люди добрые, кто знает, почем билеты Одесса - Киев купе? Чем дешевле - Черноморец? спасибо
Черноморец самый дорогой - 115,20 грн
9/10 летом не ходит, последний раз в нем было что-то около 85 грн. Вместо него ездит вроде какой-то дневной поезд. Есть еще пару поездов, но у них очень не удобное для меня расписание и на них никода не езжу. В них цена билета возможно меньше чем 85 грн, но вряд-ли намного.
расскажите как дела сейчас обстоят с самолётами Одесса-Киев и обратно!
Ходили слухи, что эконом рейсы будут!
Как там дела обстоят?
Эконом рейсы начнутся в июле и все билеты уже давно раскуплены до сентября.
Социальные закладки