|
к ушлой особе 1 есть иск про стягнення заборгованости с позитывным решением суда,
к Банку1 есть иск - про звільнення іпотечного майна з-під арешту, но производство приостановленно до момента пока не решится дело о признании ипотечного договора между Банк2 и Особа1 недействительным.....
Особа1 - ещё тот мошенник
Те, кто оказался на вершине – не с неба туда упали (с).
Банки не накладывают аресты.
Если спор о снятии "заборони відчуження" тогда другое дело, вот только дело заведомо проигрышное + требование о снятии "заборони відчуження" нужно не к банку адресовывать (хотя логично заявлять банк №1 третьей стороной).
В идеале должны отказать: Недійсним є правочин, якщо його недійсність встановлена законом (нікчемний правочин). У цьому разі визнання такого правочину недійсним судом не вимагається.
Вообще как-то у вас все через задницу - и ипотека, и судебные разбирательства.![]()
Я никогда не видел фильмов про роботов, чтобы робот был пьяный
господа юристы или, возможно, аудиторы. а можно ли выплачивать командировочные совместителям?бухгалтер говорит "Нет", у меня сомнения.. и где почитать? спасибочки
Когда решишь, что лишен недостатков, попробуй прогуляться по воде
Да, Multik обрисовал ситуацию как нельзя более точно. Вам действительно стоит заняться виключенням з реестру заборон выдчужень и поглубже вникнуть в то, как, собсссно, ипотека первого банка возникла по второму кругу в реестре ипотек уже после Вашей. Исковые требования первого банка тоже далеки от совершенства, но не знаю, насколько реализуется идеальный вариант - что им откажут, может отредактируют их еще.
иВнесення до Реєстру відомостей про обтяження майна іпотекою здійснюється реєстратором на підставі повідомлення іпотекодержателя або уповноваженої ним особи чи рішення суду.
До повідомлення додається (1)засвідчена в установленому порядку копія іпотечного договору чи рішення суду, (2)примірник заставної (у разі її державної реєстрації) та (3) документ про внесення плати за
державну реєстрацію іпотек, реєстрацію заставної (у разі коли іпотекодержатель разом з державною реєстрацією обтяження нерухомого майна іпотекою подає її для державної реєстрації).
Ничто не мешает Банку №1 после снятия ипотеки подать уведомление заново (можно и другому регистратору).Реєстратору забороняється вимагати додаткові відомості, що не зазначені в пунктах 6 і 7 цього Порядку.
Позвонил папа с проблемой! Есть 3 владельца фабрики и 3 этажного дома с квартирами, офисом, магазином и участок земли. Доли разделены на всех 3 пополам по 33 процента
Сейчас один из акционеров начал качать права и писать всякие бумажки в суд на двух других
Папа мой ничего в этом не понимает и разбираться не хочет
у второго акционера есть зять юрист и он готов этим всем заниматься (дележкой и тд)
и вот какой вопрос
МОй папа согласен отдать свою долю 33% (это и с фабрики и с дома) этому юристу, при условии что он будет всем заниматься, и потом как все это продается-он отдает папе деньги
и вот можно ли это как то заверить нотариально?? чтоб ни тот юрист ни папа не попали?? и как это сделать??
может я как то непонятно написала-но как смогла))
надеюсь вы мне поможете!
Считаю, что самым главным в данной ситуации будет основание для снятия запрета отчуждения, которое Банк №1 подавал нотариусу.
Там чисто логически возможен только 1 вариант - заява банку про погашення позики (кредиту).
253. Нотаріус знімає заборону щодо відчуження нерухомого майна (майнових прав на нерухоме майно) і транспортних засобів, що підлягають державній реєстрації, за заявою: банку, іншої юридичної особи про погашення позики (кредиту); заставодавця (іпотекодавця) та заставодержателя (іпотекодержателя) про припинення договору застави (іпотеки) або лише заставодавця (іпотекодавця) у разі подання ним безспірних доказів виконання зобов'язання; заставодавця (іпотекодавця) у разі визнання рішенням суду договору застави (іпотеки) недійсним; заставодержателя (іпотекодержателя) у зв'язку з відкриттям виконавчого провадження про звернення стягнення на предмет застави (іпотеки) на підставі виконавчого напису нотаріуса; набувача у разі смерті відчужувача за договором довічного утримання (догляду), спадковим договором; відчужувача за спадковим договором у разі смерті набувача; набувача або відчужувача на підставі рішення суду про розірвання договору довічного утримання (догляду) або спадкового договору чи визнання їх недійсними; фізичної особи, щодо якої скасовано рішення суду про оголошення її померлою, або за заявою спадкоємців після закінчення п'ятирічного строку з часу відкриття спадщини після особи, оголошеної померлою; спадкоємця про смерть другого з подружжя, що склали спільний заповіт.
так я совет спрашиваю
я в этом ничего не поминаю
Социальные закладки