| ||
Тема: Языковая проблема - 3D
як тільки з команди "не покидает форум" - 100% україноненависник! Всіляких негаразд вам
....С фашистской силой темною , с москальскою ордой....
Тоді пропоную не говорити а дивитися. Ось, що б було наглядне, частина предметів, які я купив в останні дві-три тижні. Я прошел по хатi зібрав їх і сфотографував.
Де ви тут бачите притиснення російської мови?
Далеко не потрібно ходити. Пройдіться по своєму будинку і знайдете підтвердження моїх слів. Російська мова не в якому разi не прітіськаєтся - АЛЕ її ОФІЦІЙНИЙ СТАТУС НАШКОДИТЬ Україні!
Последний раз редактировалось Dmitriy777; 19.03.2012 в 18:50.
обдурені думають, що як тільки проФФесор підпише закон і руський язік зробить тіпа "державним" їм на їх руські голови манна посиплеться і життя одразу покращиться! Ну-ну, подивимось хто в країні буде панувати.
....С фашистской силой темною , с москальскою ордой....
Прошу мене не заставляти повторяться. Пройдіться по моїх повідомленнях.
Вверх #35227
Вверх #35225
Вверх #35262
Вверх #35269
Якщо ви не поверхнево поглянете яку роль грає російська мова в інтеграція РФ в сусідні держави, ви таких питань ставити не будете.
Звичайно. I це потрібно поважати. Але ви повинні зрозуміти, що російський для багатьох став рідним із-за того що його насождала Російська влада. Спочатку імперія. Потім насождала Радянська влада. Наприклад Донбас піднімали багато заключенных з россиі - або Сибір або їдь до України вугілля добувати і завод будувати... Тепер маем те що імєїм... І в культурі і у владі...
Вже не кажучи про, те що мрією багатьох військових росіян було після виходу на пенсію їхати жити на Україну.
Все це впливало на мову. А без Украинськой мови Украина буде ще однією федеральною республікою РФ.
Со всеми присущими россии проблемами...
І двері в цивілізований світ закриються назавжди.
Последний раз редактировалось Dmitriy777; 19.03.2012 в 19:30.
Социальные закладки