| ||
Ой, Gottik, чем бы не ляпать - лишь бы обляпать...
Чем тебе кисло, что на той записи все говорят по русски? Они что были при исполнении, на государственном уровне, чтобы користуватись державною мовою?
"Заметили, заметили"... - Заметили, что у тебя "ляпательные" шаблоны заканчиваются.![]()
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
Шут гороховый.За словами Забзалюка, він отримав від Рибакова $450 тисяч доларів, а після цього було оголошено про його перехід до цієї групи.
У середу Забзалюк також попросився до фракції БЮТ-Батьківщина назад, і фракція проголосувала за це рішення.
Гроші, отримані від Рибакова, депутат пообіцяв перерахувати у партійну касу "Батьківщини".
Брешет как вонючая шавка...![]()
Шевченко Степан Абрамович, националист.
ми й не сумніваємося , тільки й роблять що на чивокуня клівещат:
---------------------------------
В ніч на 9 лютого у центрі столиці горіла іномарка. Рятувальники прибули дуже оперативно і ще до приїзду нашого екіпажу збили відкрите полум'я.
Завдяки старанням рятувальників вогонь не встиг проскочити у салон.
Сусідні з обгорілим автомобілем власники машин поспішили прибрати з місця пригоди своїх залізних коней подалі. За словами консьєржа, хазяїн погорілого Lexus LX470 народний депутат Роман Забзалюк живе у сусідньому будинку і до машини прийде тільки вранці. Попередньо, причиною пожежі у машині стало закорочення електропроводки у моторному відсіку.
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Положа руку на сердце, я бы за 225тыс евро признал бы Гитлера своим двоюродным дедушкой...![]()
А за 450!!!
А вот доллары честный гражданин должен был сдать в прокуратуру...Гроші, отримані від Рибакова, депутат пообіцяв перерахувати у партійну касу "Батьківщини".
ЗЫ Летять утки и два жареных гуся...
Да успокОйся, ты (с)
Шут гороховый.За словами Забзалюка, він отримав від Рибакова $450 тисяч доларів, а після цього було оголошено про його перехід до цієї групи.
У середу Забзалюк також попросився до фракції БЮТ-Батьківщина назад, і фракція проголосувала за це рішення.
Гроші, отримані від Рибакова, депутат пообіцяв перерахувати у партійну касу "Батьківщини".
Брешет как вонючая шавка...![]()
Социальные закладки