В полку пид*** прибыло...
![]()
| ||
В полку пид*** прибыло...
![]()
Покращення-2. Перезагрузка.
ну тут просили назвать президентов в Европе богаче Януковича - я назвал президента России, и сопоставимую с ним личность, которые очевидно богачеА если покопаться в экспрезидентах-премьерах, так там вообще страшно что будет. Так что не так все таки?)
ред.. Вот чорт, Путин еще не президент)) ну все равно подходит, все же понимают кто у них главный
ну почему же нищенски. я вполне верю в оценки журналов, что состояние Януковича приближается к 100млн зеленых и это вполне вписывается в среднее состояние политиков высшего уровня.. Но опять же это и рядом не стоит около даже некоторых наших политиков, не говоря о зарубежных, разница в порядки чисел,
А по поводу затрат из бюджета - возможно. Не знаю правда зачем ему тот лимон понадобился, если и так не бедный(хотя судя по некоторым знакомым - чем больше у человека денег, тем он жаднее становится).
сюрприз для Януковича
Велетенське яйце знесла курка на фермі у Колумбії
Share
Велетенське яйце знесла курка на фермі у Колумбії. Воно у чотири рази більше, аніж звичайне і важить майже чверть кілограма.
Його окружність - сім сантиметрів, а довжина - дванадцять. Фермери збираються надіслати фото "гіганта" до представництва Книги Гінеса. Знесла яйце курка на ім’я ФранцискАна. Тепер вона - гордість ферми. Господарники вважають, що появі велетенського яйця можна завдячувати спеціальній здоровій дієті. Їхня їжа містить вітаміни, амінокислоти та протеїн.
Една Ніньйо, дочка власника ферми: "Я злякалася, бо ніколи не бачила такого великого яйця. Перше, що я зробила - подзвонила своєму батькові, взяла це яйце і понесла йому показати".
Ернандо Ніньйо, фермер: "Цей феномен міг трапитись на будь-якій фермі, але я працюю у господарстві вже двадцять років і ніколи не бачив нічого подібного".
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
Социальные закладки