|
фарион это такой себе фрик (поприколу) типа Буша младшего, а детки наши кого хочешь обидят,не то фарион,даже Тягнибока
ГЛАВНЫЙ РЕСУРС КАПИТАЛА-ИДИОТЫ
Свободе привет. поболее социализма, поменьше национализма, хватит копаться в истории. и революция победит.
у меня их четверо и все марксисты
ну я спокоен теперь, а деток, в случае чего усыновим. коммунисты своих не бросают. а хлеба горбушку и ту пополам. кексов в наших рядах пока к сожалению нет. (не обижайтесь) приходится общаться на ветке свободы, пока не выгнали. если вас серьёзно интересует проблемма капитала и идиотов могу расшифровать
Я дивлюсь на Фаріон як на ідіотку (з точки зору україномовного українця), в країні половині населення нема чого їсти, а вона то до дітей в дитсадку д....ся, то реклама російською мовою їй чешеться.
Щоб вона моєму батькові, котрий ще в 75-му році (в той час пані Фаріон ходила в школу та читала вірші про "дедушку Ленина") з друзями на 7-ме жовтня замінили прапор на райкомі партіїї з червоного на жовто-блакитний, що дружина його все життя неправильно називає Міша, а повинна Михайлик, отримала б по морді.
Бог з нею, якщо б вона була просто така недолуга від природи, але такі скандали вчиняються безпосередньо перед виборами........
На его фюзеляже пиковый туз
Турбины ревут люфтваффе блюз
Тобто треба розказувати що ми прийдемо до влади і усіх нагодуємо? Я не говорю що мені дуже подобається Фаріон, але я поважаю саме те що "Свобода" робить те що вважає за потрібне, незважаючи на можливе несприйняття електорату. Тобто вони не популісти. взагалі то я особисто більше поважаю Корчинського та "Братство", але в них немає шансів подолати бар'єр.
Социальные закладки