| ||
Тема: Языковая проблема - 3D
А про що їм, меншині руськомовної, ще лепетати? Їм наказали мочити! Вони не вважають себе приналежними до української нації. Вони один опперек одного викакують, показуюччи свою ненависть до українців, що мешкають на заході України, сиплять образи та принижують. Але пильний модератор не вбачає в цьому аж ніяких порушень.
Українська мова є мовою українського народу, отже, вона і тільки вона повинна бути рідною для кожного, хто вважає себе приналежним до української нації. Я вважаю своїм священним обов'язком вивчати українську мову, бо народився і живу в Україні.
"Без мови нашої, юначе, й народу нашого нема", - В.М. Сосюра.
....С фашистской силой темною , с москальскою ордой....
Гм... автор 21 книги ( две из них- на польском и английском языках ), доктор политических наук, кандидат психологических наук, проректор по учебно-методической работе, заведующий кафедрой глобалистики, политологии и международных коммуникаций Университета "Украина", глава Всеукраинской ассоциации политических наук - дурак?
"Тенденция, однако..."(с)
Последний раз редактировалось Cetus; 27.01.2012 в 16:18.
Ім’я Михайла Сергійовича Грушевського – це ім’я академіка Всеукраїнської Академії Наук, академіка Академії наук СРСР, колишнього голови Центральної Ради, славетного історика ХХ ст.
“Батько Грушевський” ( так його називали за часів Центральної Ради) став одним з провідних діячів українського національного відродження в новітній історії України. Багатотомна його “Історія України – Руси” це унікальна пам’ятка української і всеслов’янської культури, невід’ємна складова світової культури взагалі. Неоцінима заслуга Грушевського перед українським народом полягає в тому, що він на величезному архівному матеріалі показав безперервність історії українського народу від часів Київської держави і донедавна, довів, що український народ, як і всі інші слов’янські народи, має своє власне коріння. Українська нація завжди зберігала свою національну культуру та історію. Загалом його перу належить майже дів тисячі праць, в яких історія України просліджується від найдавніших часів до проголошення Української Народної Республіки.
http://www.library.kharkov.ua/lib_druk.php?type=2&id=56
....С фашистской силой темною , с москальскою ордой....
Социальные закладки