| ||
укрнацик - новоросдомохозяйка 1:1. Следующая подача...)
))))
Тема шаблонности мышления и формулировок у наци еще ждет своего исследователя-психолога. Ну, или психиатра.А в подписи у тебя пакость в адрес кого? .. кстати, ты младший брат - близнец Кертиса, что за ним его перлы донашиваешь?
Нифига не 1:1. Я не видела ответы на свои вопросы. Их нетути.
Ты лично в своих постах призывал голосовать за тягныбока. (1:1)
Пакость - она просто пакость. Это внутреннее содержание подписавшегося.
Гг))
За вас "холуев и верноподданных московских правителей" свобода уже решила взяться конкретно
"Але про яку соборність у найсхіднішому обласному центрі можна говорити, якщо керівництво Луганська встановлює пам'ятники "жертвам ОУН–УПА" і Катерині ІІ, закриває поодинокі українські класи, шанує лише одну церкву – Московського патріархату, вивішує червоні прапори, а за 20 останніх років не знесло жодного пам'ятника тоталітарної доби і не перейменувало жодної вулиці, названої на честь катів українського народу? Очільники області та міста мають українські прізвища – Кравченко, Пристюк, Ткаченко. А хтось чув хоч одне українське слово від цих "українців?" – риторично запитала свободівка.
Вона підсумувала: "Нарешті, настав уже час визначитися цим "слугам народу": чи вони громадяни самостійної держави, чи – звичайні манкурти, для яких чужа Україна, за яку пролито ріки крові? Доки вони саму українську незалежність сприйматимуть як прикру помилку, зневажатимуть титульну націю з її мовою, культурою, історією, поводитимуть себе як холуї й вірнопіддані московських правителів, перетворюючи Луганськ на малоросійське повітове місто?". Свободівка порадила представникам місцевої влади, за прикладом їхніх кумирів В.Путіна та Д.Мєдвєдєва, стати націоналістами і всім серцем полюбити свою землю та її народ.
http://www.luhansk.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/027150/
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Социальные закладки