вот что мне жідобандеровці пріслалалі .... канонічно лі ???? как теперь жіть ??!??!?!?!?
может правокація с львовского метро ?
|
вот что мне жідобандеровці пріслалалі .... канонічно лі ???? как теперь жіть ??!??!?!?!?
может правокація с львовского метро ?
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
шо значить неправославним
грекокатолики це ті самі православні
просто формально глава УГКЦ папа римський
а так різниці зовсім ніякої
а римокатоликів у Львові практично немає
"..согласным на переезд.." цивилизованная женщина из Одессы хочет взять себе "дикого вуйку" и надеется перевоспитать его.. все понятно..![]()
![]()
Львів увійшов до десятки кращих європейських міст майбутнього за версією Financial Times.
http://ua.korrespondent.net/ukraine/...inancial-times
Приємна новина. Тільки шкода, що не Одеса разом зі Львовом...
PS Новороси негодуют? ))
От така {censored}, малята...
Огласите весь список. Знаете, я бы не хотела чтобы Одесса в майбутнем (очень призрачном) была лучшей. Я живу сейчас и здесь.
Интересно, подобные явления приближают к Европе?
На Львовщине руководители одного из предприятий присвоили имущество иностранной фирмы
Сотрудники милиции задержали 2 директоров акционерного общества по подозрению в присвоении имущества иностранной фирмы на 9,2 млн гривен во Львовской области.
Об этом корреспонденту ГолосUA сообщил представитель МВД.
Милиция установила, что подозреваемые, злоупотребляя служебным положением, заключив фиктивные договоры займа, присвоили имущество одной из иностранных фирм, а именно специализированный автотранспорт и строительные материалы на общую сумму 9,215 млн гривен.
Последний раз редактировалось Реакция; 12.01.2012 в 08:56.
цитата не полная - Львов то вошел, но всего лишь в какой-то незначительной категории...Львів увійшов до десятки кращих європейських міст майбутнього за версією Financial Times.
а если бы Financial Times увидел беснующихся фашистских молодчиков, призывающих к этническим чисткам (что во Львове - обычная картина) то и этого галичанам не видать.
Да там вообще интересно..
http://www.fdiintelligence.com/RankingsIn February 2012, fDi will publish a ranking of those cities and regions across Europe which have the best prospects for inward investment, economic development and business expansion.
На цьому форумі в розділі "Туризм" є тема "Львів", там 85 сторінок в яких одесити цікавляться, а потім пишуть свої враження власне про поїздку до Львова. Можливо для багатьох це буде неприємно, але негативних відгуків практично немає.
На рахунок цього молодика - неадекватів всюди не бракує, і не треба робити висновки по таких людях.
Та воно так... але трошечки не так...
з приводу цього молодика хотілося би бачити осуд з боку адекватних людей, яких у Львові, безперечно, більшість.
Висловились Тарас Возняк і Ярослав Грицак: їх запльовують привселюдно, так звана "Свобода" монополізувала громадську думку. Щиро бажаю львівянам позбутися того канцеру.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Особисто для мене те як Свобода так розкрутилась - це загадка і що думають люди, які її вибирають теж. Загальновідома пані Фаріон була моєю викладачкою в інституті і думку про неї я склала ще в 18 років (зараз вона тільки гірша).
У Львові є таке поняття як рагулі, і Свобода їм повністю відповідає.
Можливо цю партію багато людей вибирало як противагу ПР?
Вам не важко ту думку коротенько викласти? Цікаво почути з перших вуст, а не переспіви.
Угу... надивився свого часуУ Львові є таке поняття як рагулі,
Згоден.і Свобода їм повністю відповідає.
ПР, безперечно, повна дупа, але чи агресивне рагульство разом з міжнаціональними та міжконфесійними чварами краще? Гм...Можливо цю партію багато людей вибирало як противагу ПР?
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Шановна пани, не путайте впечатления от двух=трех дней поездки во Львов (я в свое время так влюбилась в этот город, что даже мечтала переехать туда) с теми взглядами, тем мировозрением, своим виденьем истории и дальнейших путей развития современной Украины которые присущи большинству львовян (и вообще жителям ЗУ). Даже несмотря на то что я в свое время достаточно прожила во Львове, у меня там много друзей юности, все равно я была и осталась для них "схиднячкой" и "москалькой". Ничего не помогло - не выученный украинский язык, ни хорошее владение именно львовским диалектом, ни любовь к вышиванками украинским песням, ни отличное знание украинской литературы, живописи, искусства. мы слишком разные. Возможность сохранить страну только одна - понять эту разность, признать ее, и, самое главное, не навязывать другой половине свои взгляды.
[QUOTE=sklif;25725632]Вам не важко ту думку коротенько викласти? Цікаво почути з перших вуст, а не переспіви.
Фаріон жіночка принципова, безапеляційна, може образити людину своїми словами (може й не зі зла). Розказувала, що під школою чула як матюкаються, то зліпила сніжку, щоб в ту дитину зацідити! Маленька, худенька і не любить все російське -
така ж як в телевізорі.
Социальные закладки