Только при одной мысли о возможности быть причастным к такому полезному делу, у меня закипает все внутри.
Это мой язык и я буду против любого кто мне будет указывать на каком языке говорить, слушать, думать, смотреть, общаться.
|
Не пойду ни при каких обстояельствах
Пойду поржать с украинского перевода(Гоблин отдыхает)
Ходитиму до кіна регулярно(особливо на "Іронію Судьби" україньскою мовою)
Только при одной мысли о возможности быть причастным к такому полезному делу, у меня закипает все внутри.
Это мой язык и я буду против любого кто мне будет указывать на каком языке говорить, слушать, думать, смотреть, общаться.
GH
+ 1000,присоединяюсь,а безграмотный люгер пусть берёт в руки несуществующий АК-78 (что куришь-парабеллум?)
Да,а почему у тебя подпись на русском?
Cлушай, ты откуда здесь взялся, с автоматом, а?
Грозишься мочить кого-то? Ну давай, приезжай, обратно в свой Львов поедешь спецгрузом 200.
Вы и тут лечите? Исцелись сам, доктор! (с) Вам ответили на вопрос, что украиноязычный одессит имеет право в Одессе посмотреть в кинотеатрах фильм на украинском. И такое право предоставлено ему в полной мере. Где ваш ответ на вопрос "имеет ли русскоязычный одессит в родном городе посмотреть в кинотеатре фильм на русском"?
Я не відмовляюсь від своїх слів. Приблизно через цей проміжок часу більшість російськомовних в Україні остаточно звикне до української.Є таке іншомовне слово ,називається - асиміляція. Можу навести приклад з емігрантами в США з колишнього СССР. Вони чудово володіють англійською,в них не виникає питання щодо утиснення їх прав і свобод.
Хибна думка багатьох тутешніх форумчан що їх силоміць будуть заставляти говорити,думати на українській. Це просто Ваша перша реакція на нововведення . Україна це не агресивна держава . Садити в тюрми і відправляти в заслання тут небудуть на відміну від колишнього СССР, де мільйони українців були реприсованими тільки тому що вони були Українцями з великої букви.
Для регіонів де мешкають багато російськомовних українців,білорусів а також справжнії єтнічних росіян як компроміс можна запровадити лімітований перегляд фільмів на російській мові. Тобто щоб в одному кінотеатрі вранішній і нічний сенси йшли на мові російської нац.меншини а всі інші виключно на українській . Це буде справедливий компроміс на мою думку.
Последний раз редактировалось парабеллум; 19.04.2008 в 10:21.
мне кажется этот подход не совсем верным. в каждом кинотеатре минимум по два зала. не проще ли сделать так, чтобы один из этих залов транслировал фильмы на русском языке, а остальные - на украинском.Тобто щоб в одному кінотеатрі вранішній і нічний сенси йшли на мові російської нац.меншини а всі інші виключно на українській . Це буде справедливий компроміс на мою думку.
Социальные закладки