|
И зачем так утруждаться?
Просто напиши "от такого слышу".
И смайлик - это обязательно. Лучше три.
Ну и к теме
Де став, там і WС
http://vgolos.com.ua/zhyttya/34.htmlДізнатися, скільки у Львові є вбиралень і скільки з них діючих, вдалося не відразу. Чиновники не поспішали надати таку інформацію.
Однак, як з’ясував Вголос, за даними управління комунального майна, у місті існує 20 громадських вбиралень, функціонують з яких лише 10. У центральній частині міста з 12 існуючих діє лише половина туалетів. А в Залізничному, Франківському, Шевченківському районах міста громадських туалетів узагалі не передбачено. У Сихівському районі є один туалет, та й той не використовується.
У мерії майже тиждень намагалася знайти людину, яка могла б дати банальний коментар щодо міських клозетів. Як виявилося, прокоментувати питання чомусь може лише директор департаменту Євро-2012.
Понятно... знамен не хватило.Думаю, це катастрофа. Наступного року Євро. У центрі фактично одна повноцінна вбиральня. В Стрийському парку закрили. Це проблема дуже неприємна.
По минулорічній ухвалі міськради абсолютно нічого не зроблено. Ситуація жахлива. Я піднімала питання на сесії, що вже навіть СБУ скаржиться, що їм немає куди.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
во Львове выпустили рекламную листовку рождественских праздников, которые работящие галичане будут отмечать аж до 19 января
что примечательно, листовка выполнена на русском.. видно, в надежде на приезд туристов из России, которых, как утверждалось, там так не любят..![]()
![]()
Социальные закладки