| ||
Тема: А Вы националист?
А скажіть мені, ви коли-небудь бачили російських націоналістів?
Голодомор - важливе питання. Для іншої теми. До речі воно аж ніяк не стосується наших з вами доходів. Як і питання мовиТе, кто считает, что голодомор в 30-е - геноцид украинского народа (не советского!)
Щось нічого не зрозумів...Мабуть таки тупий я...что коммунисты во времена союза притесняли украинскую мову, они же.........украинцы никак не избавятся от совкового менталитета...
Ви в першу чергу.А мне показалось, что никто не понимает, что такое национализм
То в чому справа? Чому ВАМ хтось щось повинен пояснювати? Викладайте свої пропозиції, я виклам свої - обговоримо разом.и национальную идею здесь практически никто не объяснил.
Ви плутаєте поняття "совєтский" та "російський"...Но характерно то, что наш укр. национализм очень тесно связан с русским в том плане
Добре.Тогда приглашаю тебя поразмыслить о сельской части населения здесь.
Я зовсім не зрозумів, до чого тут ваш вислів. А стосовно абзацу де згадуються мельніквці та бандеровці, по-перше треба знати хто вони (ви знаєте?), по-друге мова йшла про не досягнення компромісу. Того ж компромісу який так шукає нинішня влада, роблячі тіж самі помилки. Тому і дії півсторічної давнини нагадують сьогодення."Мы, националисты боремся за независимость государства, которого нет, не было и не будет в нашем представлении"... Нагадує слова Путина. А может он был прав, когда шушукался с Бушем???
Ось бачите, спочатку Тугрик зі мною багато в чому погодився, тепер ви вже починаєте. Тут просто важливо стояти на позиції пізнання, а не заткнувши вуха волати - мене усюди притискають.:_Очень согласна!![]()
Суверенность и нация, начинаются с сильной, либеральной экономики...
Украинская ПравдаУ националистов, в отличие от патриотов, есть враг - коммунизм.
Це хто вам таке ляпнув?
Тимошенко сняла коммунистку, которая мучила "НУ-НС" и Ющенко
Внимание, вопрос:
Ющенко и Тимошенко - националисты (украинские)?
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Так само, як з іншої сторони є вислів "кляті бандерівці"
Перепрошую...Я з вами говорю про більш менш змістовні речі, а ви зі мною про що?Простите, не "мы", а "Вы"
Ви маєте на увазі скінов чи ось цих patriotukr.org.ua "діячів"?Вы, не можете допустить, чтобы какие-то прыщавые малолетки
(граждане Украины, имеющие такие же права и обязанности, как и люди среднего и пожилого возраста)вносили межнациональную рознь.
Вас интересует моё мнение о природе современного российского национализма?
Угу, национализм тут никаким боком не стоит....Голодомор - важливе питання. Для іншої теми. До речі воно аж ніяк не стосується наших з вами доходів. Як і питання мови![]()
Заметте, не я это сказала))Мабуть таки тупий я...
Давайте не будем переходить на личности. Вас одного на каждую не хватит.Ви в першу чергу.
Не повинен, но такой вопрос тут звучал, ответа не было. Почему?То в чому справа? Чому ВАМ хтось щось повинен пояснювати? Викладайте свої пропозиції, я виклам свої - обговоримо разом.![]()
Видимо потому, что не я одна хотела бы это знать. У меня лично нет определённой формулировки. У Вас есть. Отлично. Не говорите, Вы мне не обязаны.
Так же, как и путают наши националисты, напоминая о том, что не перевёлся в наших рядах совковый менталитет.Ви плутаєте поняття "совєтский" та "російський"...
Вы съезжаете стемы, или не в курсе о чём говорил Путин Бушу на закрытом заседании?Я зовсім не зрозумів, до чого тут ваш вислів. А стосовно абзацу де згадуються мельніквці та бандеровці, по-перше треба знати хто вони (ви знаєте?), по-друге мова йшла про не досягнення компромісу. Того ж компромісу який так шукає нинішня влада, роблячі тіж самі помилки. Тому і дії півсторічної давнини нагадують сьогодення.
Я Вас не очень удивлю, если скажу, что давно с Вами согласна? Только не понятно, чего Вы пытаетесь спорить?Ось бачите, спочатку Тугрик зі мною багато в чому погодився, тепер ви вже починаєте. Тут просто важливо стояти на позиції пізнання, а не заткнувши вуха волати - мене усюди притискають.Скорей всего демонстрируете свой ораторский талан... Бог в помошь.))
💙💛
Познакомьтесь с Ромкой - жителем западной Украины...
Он Вам откроет удивительный мир своих впечатлений о национализме Ющенко и Тимошенко.![]()
💙💛
Девочки не сорьтесь!![]()
А ви бачу вже проїхали?
Тоді дивне у вас кабельне. В мене 67 каналів. Тільки 1 україномовнийА по кабельному все каналы уже на мове
У Харкові всі україномовні школи мають російськи класи.Я те про школы
Цілком згоден. Квитки до кінотеатрів треба було б робити дешевше. Я вже про це говорив.кинотеатры,
На 95% преса в Харкові російською.прессу,
Ви хочете казати, що всі ці станції - україномовні?радио,
Ой не смішить мене.
http://www.proradio.org.ua/netradio/index.php
Розумієте в чому справа...якщо ви не сприймаєте, а точніш не хочете сприймати нічого, що стосується українства, та України, то тоді виникає питання - хто ви є?
Якщо ви зі мною спілкуєтеся російською, зрозуміло що ви мене розумієте. То в чому справа? Може в тому, що не бажаєте нічого розуміти? Тоді ви автоматично потрапляєте до статусу "нац. меншина", просто потому что лично для меня не является проблемой общение на украинском. Вы сами себе создаете сложности. На ровном месте. А потом их преодолеваете. Впрочем так делали коммунисты. Надо же сперва обозначит врага чтобы поплотнее консолидировать определенніе слои населения. Только с какой целью это делается?
Социальные закладки