В мене он за спиною сидить хлопчина з Полтавської області родом
Якраз той, кого донецьке чудо в пір"ях не захотіло обслужити, бо він розмовляв українською
Так от, він дуже чітко відмежовує себе - і "русский мир"...
Більше вам скажу, порівняно із ним - я махровий ліберал і русофіл
стало быть ты прокладка между хлопчыной и монитором?
[MOD] Переход на личности
Последний раз редактировалось Pablo Escobar; 28.12.2011 в 19:36.
Знайшов - що видно і з його поезії, і з його долі в "русском мире"
А щодо щоденників російською - просто росіянин і підмосковник ніколи не зрозуміє душу українську...
Ми любимо розмовляти різними мовами І для нас нормально користуватись як рідною не лише українською
Да-да-да...,и рожая украинки любят покричать мама по рязански....
Я не люблю фатального исхода,
От жизни никогда не устаю.
Это исторический анализ происхождения народов? А по-поему просто пьяный гон
И фразу "нифига не русские" я не увидел.
ну, не побачив, та й не побачив - я ж вам не офтальмолог...
ПиСи. Щодо "п"яного гону" - все таки, як сильно приналежність до русского мира" естетично та духовно збіднюює людину...
Жах...
А щодо щоденників російською - просто росіянин і підмосковник ніколи не зрозуміє душу українську...
Ми любимо розмовляти різними мовами
І для нас нормально користуватись як рідною не лише українською)
Сам-то веришь в написанное?
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
А пидмосковник - это житель Подмосковья? Тоже отдельная народность?
И действительно, загадочность есть в том, как сытно жить всю жизнь в ненавистной стране и за её счёт, и при этом втихомолку писать про неё гадости. Вот оно, величие
А пидмосковник - это житель Подмосковья? Тоже отдельная народность?
И действительно, загадочность есть в том, как сытно жить всю жизнь в ненавистной стране и за её счёт, и при этом втихомолку писать про неё гадости. Вот оно, величие
Ти здивуєшся, чоловіче, але "мама" звучить як "мама" в більшості мов індро-арійської мовної групи
Не думал, что для этих слов требуется ставить кавычки и (с).... Особенно для понимания сути любителям "нормально користуватись як рідною не лише українською"(с)
Я не люблю фатального исхода,
От жизни никогда не устаю.
зазвичай, якщо чиясь думка "по барабану" - то людина не реагує на таку думку ти щось занадто часто відповідаєш мої дописи, як для людини, якій по-барабану
я розповів тобі про київську реальність
а що там розповідає тобі твоя запалена совкова фантазія - оце вже дійсно немає жодного значення
а оскільки твоя думка мені таки дійсно "по барабану" - я урочисто долучає тебе у свою приватну колекцію несмішних клоунів
ну, не побачив, та й не побачив - я ж вам не офтальмолог...
ПиСи. Щодо "п"яного гону" - все таки, як сильно приналежність до русского мира" естетично та духовно збіднюює людину...
Жах...
Ну если ты там углядел то, что козаки "нифига не русские", то ты просто Соколиный Глаз.
Социальные закладки