|
Удивительно, что можно дожить до 65 лет и изрекать подобную вот хрень. Уму непостижимо просто.
Дедуля, якобы дискриминации якобы украиноязычных нет уже 20 лет как. Все кто хотел и хочет перейти на украинский (в том числе и по идеологическим и/ или политическим соображениям), на него перешел. И где большинство в Одессе, говорящее на украинском?
[MOD] Хамство
Последний раз редактировалось Pablo Escobar; 27.12.2011 в 15:59.
Не певен вашої правоти...
Недавно був випадок - мій співробітний випадково подзвонив в інтернет-магазин в Донецьку, і там якесь чудо почало вимагати в нього "разговаривать на русском, потому что я мовы не понимаю"Чим не дискримінація споживача за мовною ознакою?
Інше діло, що мій співробітник (до речі, він родом з Полтавщини), негайно посавив дурепу на місце
![]()
Можу, але це буде концептуально невірно...
Ельфи вигадана раса, яка апріорі відмінна від людської раси... А оскільки моя приналежність до людської раси безсумнівна, то самоідентифікація, як ельфа буде хибною...
Нації ж є групами в межах людської раси, тому тут самоідентифікація за національною ознакою можлива і необхідна...
Щодо менталітету - можемо обговорити... Для початку, скажіть що ви розумієте під менталітетом?![]()
а Вы не соображаете что пишете?
"Ющ (я эту мямлю гнусную не оправдываю ни в коем случае) этой мулькой лишь подыграл настроениям юго-востока." - может это не Ваши слова? Может они не означают того что Ющ этой своей "мулькой" не только отобрал часть электората у Яныка, но и привлек на свою сторону тех кто никогда не стал бы голосовать за Юща, зная о том что он вытворять будет?
шо такое фарисейство, Вы и не слыхали.
какую? Конкретно что именно принес Рим? Ведь насколько я помню, то именно древние укры первыми изобрели колесо и унитаз, добыли огонь и металл, а также написали первую в Европе Конституцию.У вас проблеми з читанням українського тексту, вочевидь
Я не говорив, що Рим ніс цивілізацію без обману та без насильства...
Було і одне, і інше - алне цивілізацію він таки ніс![]()
действительно? Хотите продемонстрировать?Ну, це ваше міркування не несе жодного змістового навантаження![]()
и НА ПРОТЯЖЕНИИ?520 років тому не існувало ні сучасної української, ні сучасної російської... Так що в даному випадку різниці між ними не існує![]()
К чему этот
бессмысленныйТак ви б і не змогли...
"Русский мир" не в стані запропонувати нічого дійсно цінного
А ви самокритичні![]()
набор словес?
т.е. Вы и не настаиваете на достоверности собственного бреда.Питання вашої віри - це ваше персональне питання![]()
Поздравляю.
[MOD] Неуважительное отношение к участникам форума
Последний раз редактировалось Pablo Escobar; 27.12.2011 в 16:18.
Последний раз редактировалось Vessa1; 27.12.2011 в 16:13.
Точка лазерного прицела на вашем лбу - это тоже чья-то точка зрения...
Чому ж одинаково?
Ющенко чинив абсолютно протилежно до того, як чинить Завгар...
Ющенко намагався зменшити адмінтиск на економіку, лібералізувати ринки, не займався знищенням конкурентів адміністративними методами...
Ющенко ліберал, а Хам - совок, так що не плутайте тепле з м"яким...
Повторюсь - мовне питання, це так, десерт![]()
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Социальные закладки