|
Сколько в последнее время *Патриотов*развелось.....и все учат и советы дают,как и что. Один тоже рассказывал,что вырос и родился в Одессе,любит этот город,а сам строчил из Германии...На вопрос-Мойша,а как же Одесса-ответ-а я не вижу смысла жить в Украине...И все рассказывают,что у них все окей,престижная работа в фирме и т.д...а на самом деле сидят такие *патриоты*без работы получают социалку и от нечего делать иногда строчат свои истории....Вот и Игорь28 скорей всего шестерит где-нибудь в 4-м районе на мелкого мафиози,а строчит тут небылицы......
Дякую "Шам.АН" за правдиву інформацію, в якій перебуває Бельгія і країни Європи, звичайно крім нас недолуглих. Ви написали: " Никакого национализма как основы государственности и настолько привлекательную жизнь, " І саме тут ви глубоко помиляєтесь. Ви думаєте, що це сталось само собою, зовсім НІ. Націоналізм це передусім не форма правління країною, а сфера виховання гуманітарної, і духовної ментальності народу. Тому не має нічого дивного, що народ України має велику тягу приєднатись до значно більшого і цивілізованних народів світу починаючи з науки, культури і освіти. Ви навіть не уявляєте собі в яких ганебних умовах перебуває світ. І в цих умовах Україна має практично унікальну можливість не тільки приєднатись до цивілізованного світу, а і стати кращою серед рівних. Але націоналізм від кожної людини вимогає по силам, можливрстям і засібам
берегти, оберігати і розвивати незалежність, велич і славу своєї Батьківщини! Нехай ніхто і ніколи не розраховує, що народ України відступить від своїх законих, справедливих і добрих намірів. Я як людина, прокляну кожну зрадну людину мающу державну владу, яка відступить від єднання з народами Європи!!!
Мене як національного патріота своєі держави України, значно більше хвилює чім бентежить те що трапилось наприклад в Польщі, коли: " украинцев в трамвай не пускали к "нормальным" людям," або в іншій Європейській країні! Тому - то я і не боюсь що знаю і виконую народне прислв"я: "З своїм статусом в чужий моностир не ходють." Є і ще більш виразливі і чутливі.
Та тільки треба народам і державам завжди, як зіницю ока оберігати і хранити свою націю і національність!
Последний раз редактировалось Істинко; 21.12.2011 в 15:00.
Товарищи, отбросьте ненужные споры!!
Взгляд со стороны: "Сами требования о введении второго государственного языка или сбор подписей на эту тему, или провозглашение лозунгов "Я говорю по русски" - не что иное, как проявление национализма в действии"!!
Тоесть, активное отстаивание определённой нацией своих интересов во многонациональном государстве!!
Ведь инициаторами этих действий есть в подавляющем большинстве люди одной, вполне определённой нации...
Російський націоналізм завжди намагається згуртувати навкруг себе "сочуствующіх" і прикритись ними, як ширмою (по просьбє трудящіхся)!!
Щодо того, що Ви написали, то моя думка, що дійсно інтереси однієї нації у цьому проглядаються!!
Націоналістичне гасло щодо російської мови відображає інтереси дітей (за яких Ви дуже піклуєтесь) тих же болгар, гагаузів, евреїв??
Можливо, що їх батьки й розмовляють російською, бо так було при союзі, але це не означає, що подібного вони бажають для своїх дітей!!
Може їм набагато ближче гасло "Я розмовляю болгарською (польскою, румунською, молдавською)"...
Чому Ви вважаєте, що їм найбільш "смакує" російська??
А "родной" і мова, на якій люди здебільшого спілкуютеся (за обставин) - це різні речі для всіх, крім "родства нєпомнящіх"
Последний раз редактировалось Bivaliu; 22.12.2011 в 10:36.
Социальные закладки