утро.
достаточно мерзкое.
может ну его нафиг и пойти вискарика жахнуть?
|
утро.
достаточно мерзкое.
может ну его нафиг и пойти вискарика жахнуть?
Доброе утро! ))
Я человек-мудак.Собиралась поехать сегодня на журфак МГУ.Мой мужчина там лекцию о рейтингах читал.И проспала.
Корчинский жжет:
Про Юлю, Вітю і інтернаціональні «поняття»
- Ми підтримуємо злочинну групу, яка зібралася навколо Юлії Тимошенко проти тієї злочинної групи, яка зібралася навколо Віктора Федоровича.
Чому Віктор Федорович не любить Юлію Володимирівну і чому йому не потрібно робити того, що він робить?
Існує певна конвенція. Усі набуті статки мають своїм джерелом державні фінанси. Не тільки бюджет, половина якого розкрадається.
Наприклад, значна частина бюджету і багатств формується з металургії. За рахунок чого це відбувається? Металургія має значну преференцію. Якщо ви «Укрзалізницею» перевозите металопрокат, то ви платите уп’ятеро менше, ніж за перевезення меблів. Це означає, що всі споживачі послуг «Укрзалізниці» спонсорують вітчизняну металургію. І так стосовно всього. Тому всі багатства є вкраденими.
Наприклад, я – Віктор Федеорович, ви – Юлія Володимирівна. Я краду з правого кармана, ви крадете з лівого кармана. Тому не потрібно переходити меж у стосунках між собою. Тим не менше я чую, як ви кричите «Він – злодій, бандитам – тюрми!». Це в натурі нормально? «А ти хто така?» - думає ображений Віктор Федорович. – «Ми ж з тобою колеги. То йди посиди».
Ще трохи:
Ми будемо балотуватися на цих виборах і попємо крові всіх учасників виборчого процесу. Підемо за партійними списками. Бо на мажоритарку кандидатів немає, народєц сіруватий.
Список «Братства» очолить Віталій Запорожець. Неподалік звідси в селі Семиполки він застрелив міліціонера з дробовика. Його намагаються судити в Броварах. Він хороша людина і правозахисник. На відміну від нього ми всі займаємося симуляцією. А він взяв дробовик і зробив свою маленьку революцію. Сподіваюся, його не встигнуть засудити і він матиме право брати участь у виборах до Верховної Ради.
Доброе утро! Что у нас хорошего?
[QUOTE=Invasion;25171038]Ты знаешь, я более язвительного журналюгу, чем Дурнев не видел)
Дурнев очень провинциален и троллит в основном хамски.
Отсмотрев,последние выпуски его программы у меня осталось мерзкое чувство.Первые выпуски были хороши.Не спорю.
Вот Красовский.Почувствуй разницу.Интеллектуал.
Социальные закладки