|
Ба!! Золоті слова!! Де ж Ви були раніше, коли з оцими "немитими" ногами лізли не те щоб в дім, а в душу простого українського селянина і вчили його, як правильно балакати та писати російською мовою!!! І правопис йому змінювали, і забороняли використовувати в друкованих виданнях слова, які не так сприймаються російською... І вчили, як любити "дєдушку" лєніна, які писменники правильні, а які ні (буржуазні націоналісти), які герої справжні, а які фальшиві та до того ж ще й зрадники!! Де Ви були, коли в кожному українському райцентрі будували сучасну російську школу, не питаючи, чи будуть до неї ходити учні?? Коли присилали до бібліотек здебільшого російські книги і вилучали з них українські видання!! Це у різні часи 20-го століття було, але ж воно мало місце, а де Ви тоді були, щоб про хату на брудні ноги і "помойниє мислі" їм (тіпа) недоумкам натякнути??"
Последний раз редактировалось Bivaliu; 17.12.2011 в 18:46.
Бывалый, и чем ты теперь отличаешься от этого помойника RаntаN ?
По "указанію із ЦК" їх учили у школах!!
От Ви пручаєтесь, щоб Ваші діти вчили українську мову, а тих ніхто ж не питав, а примушували вчити і все!!
А крім того, кожний день у хаті (на майданах) з 06.00 і до 24.00 "долдонило" спочатку радіо, а потім телевізор... А Ви не знаєте, на якій мові воно "долдонило" (наприклад, той же "Маяк")?? Тут от Ваші "побратими" скаржились, що діти приходять і плачуть тому, що там (у школі) їх "коверкають" мовою, а вдома вони полюбляють "язик", а хто тоді і кого про щось питав?? Навпаки, насміхались, якщо людина не вміла добре "нєпоздєшнєму говоріть"!!
Натика меня уже попрекнула за то, что я многого не замечал ( а вернее не хотел замечать)
но сейчас у меня возникает очень большое желание посадить тебя с RаntаN в одну клетку под одной общей надписью за такие откровения
хотя, мне простительно... я тоже "российский оккупант""немитими" ногами лізли не те щоб в дім, а в душу простого українського селянина і вчили його, як правильно балакати та писати російською мовою!!!ты прекрасно это знаешь
![]()
Последний раз редактировалось НаСекундуЗагляну; 17.12.2011 в 18:57.
Слава Мне шо Вы одобрили.
Ибо Ваше следующее обращение:
Подразумевает что Вы относитесь ко мне как к Богу.Де ж Ви були раніше, коли з оцими "немитими" ногами лізли не те щоб в дім, а в душу простого українського селянина і вчили його
Скажу Вам по большому секрету (Вы только о том никому не говорите) я тогда был занят имением Божественной Девы, а потому однозначно виноват что не препятствовал австриякам и большевикам насиловать и извращать русин и русских выдуманной в Галиции мовой.
Bivaliu, Вы даже за то можете на меня в суд подать.
какой кошмар... Бугагаправильно балакати та писати російською мовою!!! І правопис йому змінювали, і забороняли використовувати в друкованих виданнях слова, які не так сприймаються російською...
реально учили "как"?І вчили, як любити "дєдушку" лєніна, які писменники правильні, а які ні (буржуазні націоналісти), які герої справжні, а які фальшиві та до того ж ще й зрадники!!
Вы уж простите, но если человека надо учить "как любить", разве это не означает что человек УЖЕ любит?
Что же Вы то от меня то хотите?...
не знаю, любезный, такого в истории не было. А за Вашими фантазиями, Я - Бог и я-не-Бог, следить не имеем ни интереса, ни желания.Де Ви були, коли в кожному українському райцентрі будували сучасну російську школу, не питаючи, чи будуть до неї ходити учні?? Коли присилали до бібліотек здебільшого російські книги і вилучали з них українські видання!! Це у різні часи 20-го століття було, але ж воно мало місце, а де Ви тоді були, щоб про хату на брудні ноги і "помойниє мислі" їм (тіпа) недоумкам натякнути??"
Вы уж простите Меня за такое недопущение в неиспользовании всем известных китайских нетехнологичных изделий.![]()
Социальные закладки