|
"Начинается земля,
Как известно, от Кремля..."![]()
Еее, а ви, здається, нахабненько так пересмикуєте. СТК (про нього мова?) написав, що ЗУ не має відношення до ваших одеських місцевих проблем, а не до політики взагалі.
Це перше.
Друге - на Майдані, звичайно, стояли і галичани, і волиняки, і хмельничани, і сіверяни - там була Україна. І Східна Україна теж там була - Дніпропетровськ, Харків, Херсон.
Захід, Центр, Північ, і частково Схід об'єдналися на Майдані. І?
Моя "єдиноправильна" думка заснована на думці всієї світової (в тому числі російської) офіційної науки, а не псевдоісториків, які доводять, що до 1918 року в Ураїні жили малороси з русинами (етнографічні групи росіян, які говорили на діалектах російськохї мови), а в 18-му створили новий народ і заставили всіх вважати його представникими і говорити на вигаданій мові. І таких "істориків" не хвилює, що є письмові докази існування української мови до 20-го століття. Я знаю ще одних схожих "вчених" - це люди, які доводять, що Земля плоска, але до науки вони так само ніякого відношення не мають.
Краще згинути вовком, ніж жити псом!
Давайте подивимось, хто ж тут пересмикує.
...не звинувачуйте в всьому ЗУ, яка майже не впливає центральні органи влади і взагалі не впливає на ваші місцеві.
Це ви менi будете розказувати, що ЗУ не лiзе без мила в усi дiрки, i до всього їй нема дiла?
Розкажiть це вашiй бабусi.
Десять вiдсоткiв громадян ЗУ весь час намагаються сiсти на голову рештi 90 вiдсоткам громадян України.
Социальные закладки