Перчинки не хватает, ну и смайликами пересыпай побольше, не жалей, а так в целом ничего, маладец...)
Это тебе http://lang-lib.narod.ru/ukr.html
| ||
Тема: Языковая проблема - 3D
Перчинки не хватает, ну и смайликами пересыпай побольше, не жалей, а так в целом ничего, маладец...)
Это тебе http://lang-lib.narod.ru/ukr.html
Вот тут еще есть, глянь обязательно http://forum.uvo.cv.ua/index.php?topic=400.0
ну дык Вы только того, этого, ну Вы только перечитайте пост еще раз. И если не повешаетесь от свидомовозбуждения, то только и смиренно попросите, и я Вам не только перца, но и хрена, и скипидара добавлю. А уж смайлами пост оформить... Вы только попросите, и будет Вам и хрен, и смайл.
p.s. а со сцылками (в контексте) не напрягайтесь, ибо я не принимаю приглашения тех кто мне не интересен.![]()
Хорошее всё-таки оружие массового поражения - газ природный, российский. Действует медленно, но верно.
"В Росії чекають, коли Україна надасть статус державної російській мові
Держдума Росії сподівається на швидке ухвалення Верховною Радою України закону, який закріпив би статус державної за російською мовою на території Україні.
Про це заявив депутат Держдуми від партії «Єдина Росія» Дмитро Саблін, передав власний кореспондент ГолосUA у Москві.
«Всі ми пам'ятаємо дискримінаційні тенденції стосовно російськомовного населення, які виникли ще під час президентства Кучми і досягли апогею в «помаранчевий» період. Російська мова видавлювався зі сфери освіти, культури, навіть кінематографії, незважаючи на те, що вона є рідною для майже 30% населення... Таким чином, прозахідний крен зовнішньої політики минулої влади Україна позначався не тільки на тональності діалогу Москви і Києва, а й на власних громадянах, що просто не може вважатися нормальним у демократичній країні, ще й націленої на інтеграцію з Європою», - заявив депутат.
За його словами, Росія покладала великі надії на обрання Президентом України Віктора Януковича, сподіваючись, що ситуація кардинально зміниться. Однак В. Янукович розчарував Кремль, не виконавши своїх обіцянок, у тому числі і щодо статусу російської мови. «Природно, з обранням на президентський пост лідера Партії регіонів Віктора Януковича, ми чекали радикальних змін на цьому напрямку. Тим більше, що в рамках виборчої кампанії Янукович багато разів озвучував намір відразу після перемоги ініціювати ухвалення закону про мови, який би передбачав безперешкодне функціонування російської мови на території Україні. Однак минав час, а зрушень так і не відбувалося. Російська сторона неодноразово звертала увагу Києва на недостатність зусиль щодо надання російській мові статусу офіційної, закликаючи українських колег активізувати роботу над національним законодавством у цій сфері», - підкреслив Д. Саблін.
На його думку, після внесення нинішнього тижня до Верховної Ради України законопроекту, що законодавчо закріплює право на вільний вибір мови в територіальних утвореннях в Україні, «справа зрушила з мертвої точки». «Ми розраховуємо, що це лише перший крок на шляху реалізації передвиборної обіцянки українського лідера, і відповідно очікуємо, що буде ухвалений базовий закон, що прописує державний статус російської мови та її вільне застосування у всіх областях. Сподіваємося, що українські колеги не зволікатимуть з його розробкою", - заявив російський парламентарій."
Уступаю дорогу дуракам и сумасшедшим.
Нисколько не оскорбился, это ты, че то напутал. По ссылочке я думаю ты сходил, вот и возбудился так, там кстати прекрасно написано про проблему головного мозга, которую вы тут обсасываете. Ну, а по поводу знания языков, кричи погромче, не выпирает, я не заметил твоих выдающихся способностей, может докажешь чем?
Жидкий стул. Унылые реалисты. УР.
Слава українським українцям української України!
Социальные закладки