Тоника, а ПДР у вас когда???
| ||
Тема: Кесарево сечение
Тоника, а ПДР у вас когда???
Истина приведет вас к свободе,но сперва она приведет вас в бешенство
Девочки, кто то мазал шов после КС мазью контрактубекс . Как результаты?? Мне врач в роддоме посоветовал мазюкать целых два месяца сразу после снятия лески??
Мама двух любимчиков! *Дарите людям добро*
девченку ждем, сестренку старшей =)
у меня тоже девочки такие, что из пузика не выгнать, сидят до последнего =) только вот сейчас тренировочные схватки все чаще и чаще...чувствую, что малышке ну очень тесно в животе,еле-еле подтягивается. Уже очень прошу ее подождать, хочется до конца выздороветь... =(
Каждый выбирает для себя
Женщину, религию, дорогу..
у меня была эа, и я ничего не чувствовала, при этом такое огромное счастье увидеть своего малыша СРАЗУ. От наркоза отходила как мне кажется легко, помню, что тресло конено, но у меня прямо навящевая просьба была ко всем, кто заходил в пит, чтоб принесли ребенка и таки принесли вечером)))
Только лучшее и лучшие достойны внимания!
девочки,а как потом последствия после ЭА?боли в пояснице,голове,есть такие?
George 30/05/2012
насчет крема говорят что до фени.
у сотрудника жены, кстати, после ЭА спина болит до их пор... боли в спине.. может криво сделали . не знаю
У мне голова боліла більше двох тижнів, за відчуттям - як підстрелена,
крім того дуже під час операції впав тиск, зрівнявшись майже з атмосферним, котрий ще тиждень підіймали крапельницями, але це операція НЕ кесаревого розтину була. Хоча, взагалі-то яка різниця, анестезія ж така сама.
Спина особливо не боліла, а можливо і боліла, просто нога з роздрібненими кістками боліла значно більше, тому на спину особливо не звертала уваги, але точно якесь неприємне відчуття у спині було ще довго.
Це мій особистий досвід, особливо не звертайте уваги, я вмію у лікарів щось відмочити таке, щоб усю лікарню на вуха поставити. )))
У багатьох епідуральна анестезія взагалі не викликає побічних наслідків, та досі вважається значно безпечнішою, ніж загальний наркоз .
Дівчата, зараз зважую всі "ЗА" та "ПРОТИ". Підкажіть, будь ласка, зараз під час планового кесарева розтину загальний наркоз роблять чи тільки епідуралку?
Під загальним наркозом маю на увазі підключення до апарату штучної вентиляції легенів та все таке.
НЕ шукаю клієнтів на форумі. Прохання з цього приводу не звертатися!
КС делают и под общим наркозом и при помощи э. анестезии.
мне делали одно под общим второе со спиналкой
меня ТАК трясло - думала Армагедон для меня начался уже
Мне очень многе говорят, что кесарево намного лучше, чем ЕР, потому что "там" все красиво и не растянуто. По статистике после ЕР только 10% женщин испытывают оргазм, а сколько осложнений и смертей при родах! Почему же по каким-то там приказам МОЗ, женщина не имеет права выбирать, каким способом ей рожать?
Про 10% без оргазма - это ерунда, не верьте.
Купите себе справку у офтальмолога и не парьтесь. Мы ж в Украине.
А що це за статистика така? )))))))) Не лякайте дівчат, та собі не забивайте голову зайвим!
До речі, а я чула навпаки!
А взагалі-то якщо з оргазмом щось там не виходить, навчити свого партнера поводитись у ліжку "правильно" також,
змінюйте коханця, прислуховуйтесь до власних бажань, тоді незалежно від того були у вас пологи,
або кесаревій розтин – задоволення гарантується! ))))))))
Дівчата, не панікуйте, все буде гаразд, як би ви не народили!
Я теж за самостійний вибір способу розродження, тому як окрім показань, є ще таке явище як передчуття…
НЕ шукаю клієнтів на форумі. Прохання з цього приводу не звертатися!
Социальные закладки