| ||
Тема: НОВОРОССИЯ (*)
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Наверное... но наблюдая как новоросы неистово потреблчяют всё новороское, позволю себе в этом усомницца.
О да, всё в точности по моей теории отделительного оргазмирования новосозданных субэтнических групп. Спасибо за очередное подтверждение.именовать себя новороссами чертовски приятно, а до украинизации тоже было приятно, но не до такой степени)![]()
Галичанин народжується для того, щоб: у три роки пасти гуси; у шiсть - свинi, кози, велику рогату худобу i почати курити; у дванадцять навчитися читати i щипати за майтелеси сусiдську Марину; у шiстнадцять - вiдбути школу досконалим пияком i будзиганом; у вiсiмнадцять побувати у вiйську комiрником при шкарпетках i комiсуватися при пропажi зi складу останнiх; у двадцять - побратися з тою самою Мариною i в першу ж шлюбну нiч скочити в гречку з її неповнолiтньою сестрою; у двадцять п'ять - доробитися до трьох дiтей вiд власної жiнки i вiсiмнадцяти вiд чужих; у тридцять п'ять - заправляти краватку у споднi i сякатися без хустинки на мешти; у сорок п'ять - видати дочку замiж i на весiллi натовкти писок сватовi; у п'ятдесят п'ять - завести козу i вчити внукiв спiвати повстанських пiсень; у шiстдесят - доробитися до бригадира на будовi й вiдсидiти рiк за крадiж чотирьох кривих цвяхiв; у шiстдесят п'ять - вiдчути себе захисником батькiвщини i, пошивши однострiй невiдомої армiї, марширувати на всi свята з фаною перед сiльрадою; у сiмдесят стати членом церковної десятки; у сiмдесят п'ять - спочити в Бозi, клянучи манкуртiв, москалiв i сусiда, чиї кури все життя порпали йому город...
http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=216
Друх, у тебя твой друх давно не стоял на лево погулять, посему ты даже не в курсах что там дамочки из села од. области или приднестровья в основном. (они по вашему кстати новороски) Ты так близко к сердцу это воспринял.. Ну извини если обидел твоих близких. Просто шлюх не уважаю.
[MOD] Хамство
Последний раз редактировалось Pablo Escobar; 29.10.2011 в 01:04.
Социальные закладки