|
Ось і я тільки з україномовними спілкуюся по українські. Так важко інколи знайти співрозмовника, ну, Ви мене розумієте. Але тепер ми з Вами виграємо референдум.Шановний! Особисто з Вами залюбки поспілкуюсь українською!
На Марсе танки
В объятьях наших марсианки...
Дурниці, всі й так знають нашу українську, вони тільки як і Ви маскуються під російськомовних. А от грошенят на цьому референдумі, ми з вами повідмиваємо. Але, якщо Ви й надалі будете писати російською, мені прийдеться теж перефарбуватись у російськомовного й нас можут свої не впізнати. Пишіть тільки українською. Бо інакше, не бачити нам грошей від референдуму.Ви вважаєтє,що виграємо? Можливо,але багато хто с цього приводу може розчаруватися, та потрапити в халепу потім. Розумієте? Якщо так станеться,то їм потрібно буде вивчати українську мову,а для деяких це велика моральна травма!
На Марсе танки
Так и не поняла, причем тут диаспоры.
И не пихайте в эту проблему Януковича. Он свое уже от языковой проблемы получил. Вернее, недополучил..
Еще вернее и получил и ..э.... не знаю, как прилично сказать...
На дачку променял...
/* мерзко хихикает */
Потому что у вас обязательное условие. больше 50% голосов.
На самом деле, это значит, что надо набрать еще больше. И не надо мне рассказывать про особую демократичность и прозрачность выборов и референдумов на Украине.
У нас будет вполне реальный шанс проверить эту прозрачность и демократичность на референдуме по Конституции..Рупь за сто, что народ проголосует, как надо..
А так же на выборах президента.. тут будет смешнее, чем в 2004.
/* мерзко хихикает */
А где я писала о том, что против такого метода как референдум? Мне тут стоит обидеться и потребовать от Вас не перекручивать мои слова? Но я не буду - мне ленивоТак вот, я не против референдума, о котором периодически верещат и которого на самом деле, как мне кажется, панически боятся все политики, разыгрывающие языковую карту. А боятся потому, что меряют проблему вот этим пресловутым "50 на 50", не понимая, что принципы ленинского демократического централизма с демократией не соотносимы... Между тем, все давно придумано до нас. В частности, здесь не раз уже приводился пример Финляндии - в плане действительно демократического отношения к проблеме и к равноправию разноязычных граждан.
И это пройдет.
Тому що, ви все одно будете писати й спілкуватись російською мовою, чомусь бажаючи, щоб інші спілкувались виключно українською, а референдум це викинуті на вітер гроші. У держави є більш нагальні проблеми.Ленс, а как Вы видите развитие демократии БЕЗ использования демократических инструментов? Почему Вы против такого метода как референдум?
На Марсе танки
Я б вам радив викинути вашу програму-перекладача. Воно наче й українською, але нiсенiтниця. "Ось це сутність притаманного мені бачення на все. Державу також." - це якою? Слова наче українськi, а змiст? "к ним звертаються" - це взагалi труба. Звертаються звичайно ДО НИХ.
А слово "ратують" - це вiд слова "Ратуйте!", чи що?![]()
Вельмишановний українізатор, чому Ви пишете російською мовою? Чим Вам українська мова так насолила?Фэй, Вам-то каким образом украинизация так насолила?
На Марсе танки
Социальные закладки