Тема: Сионизм

Ответить в теме
Страница 333 из 488 ПерваяПервая ... 233 283 323 331 332 333 334 335 343 383 433 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 6,641 по 6,660 из 9746
  1. Вверх #6641
    User banned
    Цитата Сообщение от Weiss Посмотреть сообщение
    Ну да. И к власти он пришёл исключительно благодаря революционной энергии масс и собственному гению.
    Ну, не будем отрицать и эти составляющие. А ваш намек про другие факторы - 1. бездоказателен. 2. даже если принять за версию - ну, так зашвырнул Ильич инвесторов....

Так как там насчёт ПВО?
    Я же уже указал название яхты. Вам нужно большее для поиска?

2. Вверх #6642
    Постоялец форума Аватар для Предиктор
    Цитата Сообщение от Добрый гоблин Посмотреть сообщение
    О! 49-м годом запахло, псевдонимами заинтересовались
    А шо такое? Мы стыдимся своих фамилий?
    Черви на народном теле: тело худеет — паразиты волнуются. В.О. Ключевский

3. Вверх #6643
    User banned
    Цитата Сообщение от Предиктор Посмотреть сообщение
    Видимо...
    Иначе, отчего бы Долиной Ларисе не выступать под родными фамилиями Кудельман или Миончинская....Или Елене Воробей под Лебенбаум....Клара Новикова как Герцер....Ну и так далее......

4. Вверх #6644
    Цитата Сообщение от Коминтерн Посмотреть сообщение
    Видимо...
    Иначе, отчего бы Долиной Ларисе не выступать под родными фамилиями Кудельман или Миончинская....Или Елене Воробей под Лебенбаум....Клара Новикова как Герцер....Ну и так далее......
    Тогда ДГ точно Кацнельсон

5. Вверх #6645
    User banned
    ну, так зашвырнул Ильич инвесторов....
    Ну да. Просто позабыл до конца расчитаться.

Вот какой рассеяный
    Сын Розы Моисеевны.

Я же уже указал название яхты. Вам нужно большее для поиска?
    А что искать-то? "Система ПВО" в лучшем случае жиденькая станция РЭБ и пиротехника нафаршированная конфетной фольгой. Ну а батискаф с моторчиком, это таки да - реальная угроза для Российской ядерной составляющей морского базирования.

6. Вверх #6646
    User banned
    Ну да. Просто позабыл до конца расчитаться.
    Ой! У вас уже и расчеты запротоколированы?

Ну а батискаф с моторчиком, это таки да - реальная угроза для Российской ядерной составляющей морского базирования.
    Я не воспринимал эту яхту как угрозу. Я спрашивал - для чего такие прибамбасы? Т.е. знает чего или просто выпендривается....

7. Вверх #6647
    User banned
    Для него это не прибамбас, а насущная необходимость для увеселительных мероприятий с нужными людьми и расходными девушками. Типа как для вас кондиционер в авто.

8. Вверх #6648
    User banned
    Ой! У вас уже и расчеты запротоколированы?
    По известным причинам к бухгалтерии допущен не был. )))

Я спрашивал - для чего такие прибамбасы? Т.е. знает чего или просто выпендривается....
    Да собственно правильно ответили выше. Лодка - для прогулок под водой. Хотя вряд ли ею пользовались более 2-х раз, если вообще пользовались. Ну а возможное наличие системы РЭБ с хлопушками - ну так дал он задание шульцам подсуетиться с яхтой, что б была самая-самая, вот они и заказали самую-самую систему безопасности. Подрядчики им туда и нафигачили всего подряд. Вы думаете он интересовался такими тонкостями? На мега яхты как "базовая комплектация" идёт вертолёт (не противолодочный или ударный), док камера с всякой мотоживностью типа скутеров разного калибра и многое другое.
    Свиду кстати она никакая. Есть куда симпатичнее.
    А бояться АбрамОвичу кроме АбрАмовича ИМХО некого. У них как раз суд в разгаре.)))

9. Вверх #6649
    User banned
    По известным причинам к бухгалтерии допущен не был. )))
    Стало быть, только догадки и подозрения

А бояться АбрамОвичу кроме АбрАмовича ИМХО некого. У них как раз суд в разгаре.)))
    Там интересный момент был....Роман признался, что стоимость "Сибнефти" он оценивал гораздо выше покупной.
    Роман Абрамович признал коррупционность приватизации «Сибнефти»

Как полагаете, можно ли рассматривать это как прецендент для уголовного преследования подобных приватизационных сделок на территории пост-СССР?

10. Вверх #6650
    Не покидает форум Аватар для Добрый гоблин
    Мы с Вами? Да Б-же упаси...
    Сражаюсь со своими демонами. Плечом к плечу.

11. Вверх #6651
    Тогда ДГ точно Кацнельсон
    Меня раскрыли! (достает из тайника "Тавор" и готовится прорываться с боем)

12. Вверх #6652
    Живёт на форуме Аватар для Билл
    А чего засуетились то?
    Ну, гой так гой.....
    Я был прав, надо было употреблять ليت, ляйта.
    كاظم الساهر - علمني حبك & זוהר ארגוב - את לי לילה

13. Вверх #6653
    User banned
    Я видел его яхту. Ну яхта как яхтата. Большая, красивая. Видел и по-красивее.
    я извиняюсь!А что у Абрама она одна?

14. Вверх #6654
    Цитата Сообщение от МордарийКалистрат Посмотреть сообщение
    Я дико извиняюсь, а Ви завидуете?

15. Вверх #6655
    User banned
    Цитата Сообщение от МордарийКалистрат Посмотреть сообщение
    Насколько знаю класса "мега" одна. Мало?

16. Вверх #6656
    Насколько знаю класса "мега" одна. Мало?
    Мало!!! Такой гиперсионист, составивший состояние на крови и слезах русских вдов и сирот просто обязан иметь не менее трех таких яхт! Иначе жертвы русского народа будут напрасными!!

17. Вверх #6657
    User banned
    Мало!!! Такой гиперсионист, составивший состояние на крови и слезах русских вдов и сирот просто обязан иметь не менее трех таких яхт! Иначе жертвы русского народа будут напрасными!!
    А вот ёрничать тут не надо. Дело обстоит именно так...Состояние на крови и слезах...

18. Вверх #6658
    Громадянка України Ірина ПОЛІЩУК-САРАХМЕ, звільнена Ізраїлем у рамках обміну з Палестиною на ізраїльського солдата, просить палестинську владу надати їй посвідку на проживання в Палестині.

Про це І.ПОЛІЩУК повідомила в інтерв`ю газеті "Сегодня" (№ 239 від 26 жовтня).

"Я - громадянка України. Я народилася в Миколаєві в 1977 році, й у мене на руках обидва паспорти: внутрішній і закордонний паспорт України, який мама продовжувала через Посольство України в Ізраїлі. Я виросла й навчалася в Миколаєві, за професією - швачка. Лише днями я написала прохання Президенту Палестини, щоб мені дали посвідку на проживання", - сказала І.ПОЛІЩУК.

І.ПОЛІЩУК повідомила, що переїхала до Палестини в 2000 році, залишивши свою першу доньку у мами. "Доньку не взяла з собою - не встигла оформити документи, і вона залишилася з мамою. За рік і 4 місяці до арешту в мене народилася друга донька Газалех. У травні, коли тут почали частіше стріляти, ми з чоловіком вирішили виїхати до Тель-Авіва, зняти там готель і відпочити на морі 10-20 днів. У той час я зовсім не знала арабської. В день, коли стався вибух (за який її та чоловіка потім засудили - УНІАН), ми приїхали до Тель-Авіва на нашій машині, зареєструвалися в готелі", - згадує вона.

За її словами, під час затримання в Тель-Авіві її сильно побили. "Три дні мене допитували, але я не знала, в чому мене звинувачують. А потім привели чоловіка. Він був побитий, нам не дозволяли розмовляти. Ібрагім лише встиг сказати: "Не бійся, поїдеш скоро додому". Але мене забрали до іншої в`язниці, де терористів тримають у підвалі. Там без адвоката, без будь-якої допомоги я провела 35 днів. Мене ніхто не шукав, лише батьки чоловіка", - уточнила І.ПОЛІЩУК.

"Мені сказали, що доньку віддадуть євреям на удочеріння, але можуть віддати свекрусі, якщо я підпишу зізнання. Дівчинку мені привели через три дні, але маля не впізнало мене. Я вирішила: хочу, щоб вона була живою і здоровою, й заради цього підпишу все... Коли мені дали по телефону поговорити з сім`єю чоловіка, і я почула голос своєї дитини, я підписала всі папери. Я не знала, що там. Потім адвокат сказав, що мене звинуватили, що я - дружина терориста, що ми разом відвозили на ізраїльську територію бомбу і смертників, що я особисто їх знала. Але це брехня! Через 3,5 місяця мене засудили до 3,5 років в`язниці. Сказали, що дали так мало, тому що я громадянка України", - повідомила І.ПОЛІЩУК.

За її словами, перед закінченням першого терміну покарання до неї приїхав тодішній консул України й повідомив про плановану депортацію її та другої доньки на батьківщину. "Чоловік був проти. А консул сказав, що я - терористка, що я заслуговую того, щоб гнити у в`язниці, і в Україні мене посадять на більший термін. Я не стала підписувати папери на депортацію, і в 2005-му мене засудили на 20 років", - згадує вона.

І.ПОЛІЩУК розповіла, що в ізраїльській в`язниці навчилася вишивати, плести з бісеру, за самовчителем навчилася читати й писати арабською.

"Кожні півроку я дзвонила мамі й доньці в Україну. Вони кілька разів приїжджали до мене, у нас було побачення на 2-3 години. Арабське радіо влаштовувало нам прямі ефіри на 20 хвилин. Молодшу доньку привозили батьки чоловіка. Вона раніше ніколи не посміхалася, а зараз, коли я з нею, весь час посміхається й почала сміятися. А ось наш посол, який тоді був, лише раз приїхав. Сказав, що я сиджу в комфортних умовах, як у готелі, що у мене є гроші на все необхідне, що у мене адвокати по три дні на місяць бувають, сказав: "Ти терористка справжня, палестинці тебе обожнюють", - і поїхав", - додала вона.

За її словами, її чоловік Ібрагім вивчив російську мову, заочно навчається в медуніверситеті. "Чоловіка я не покину. А допомогти йому можу, лише написавши прохання Президенту Палестини, щоб його включили до списку тих, кого ще повинні відпустити. Більше я нічого не можу. Я дуже хочу мати повноцінну сім`ю. Я спробую надолужити все те, що втратила за 9 років, і дати своїм дітям усе, чого вони були позбавлені. Я досі не вірю, що на волі! Це велике диво! Адже я - громадянка України, а обмін повинен був бути лише на палестинців", - підкреслила І.ПОЛІЩУК.

Довідка УНІАН. І.ПОЛІЩУК було засуджено ізраїльським судом до 20 років в`язниці за пособництво в організації теракту в місті Рішон Ле-Цион під Тель-Авівом у травні 2002 року, коли загинули 2 людини і 40 людей були поранені. За гратами українка провела 9 років. 18 жовтня І.ПОЛІЩУК було звільнено в рамках обміну 1027 палестинських ув’язнених на ізраїльського солдата Гілада ШАЛІТА, викраденого ХАМАС у 2006 році. У в`язниці залишається її чоловік, якого засуджено до декількох довічних термінів.

19. Вверх #6659
    User banned
    Без адвоката? Шо в Израиле перевелись адвокаты?
    Пытали? Та не может такого быть! Ей показалось. Арабская подстилка. Наверное сама упала со стула. 3 раза.
    Евреи помнят концлагеря, но никогда сами так не поступают.
    А может ей, как украинке, мстили за сбитый самолет?
    Хотя?!

20. Вверх #6660
    Посетитель Аватар для Паша Ангелина
    Мне кажется, что тебе ни одной яхты не обломилось. За еду работаешь?
    "-Позвольте...
    -Не позволю!
    -Простите...
    -Не прощу!" (с)

Ответить в теме
Страница 333 из 488 ПерваяПервая ... 233 283 323 331 332 333 334 335 343 383 433 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права